![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 377 puta na 243 poruka
|
![]()
Mene drugar malo tripovao u fazonu, blasfemija da se ovo igra na ps4 sa 30 fpsa, ali ja se prosto uzeleo Aloy i moram da priznam da mi je devojcurak medju omiljenijim gaming likovima. Generalno sam u prstima i dalje imao prvi deo koji sam kompletirao na PC-u ali na kontroleru i bukvalno sam nastavio samo. Na hard tezini zasad nemam vecih problema. Mora malo da se pripremi teren u Vaultovima ali je to moralo i u prvom. Prica mi je za sada bolja u prvom delu jer se ipak otkrivalo sve tada, ali se nadam do kraja da ce i ova biti bar podjednako interesantna. Graficki me igra odusevljava na svakom koraku!!
Ne ide mi u glavu da ovo neko poredi sa ubisoftovim igrama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Završih igru juče... Kakvo putovanje!
![]() ![]() Generalno jeste Horizon 2.0 jer je kompletna mehanika kretanja, borbe i svega ostalog iz prvog dela preneseno u drugi, ali... sto ovo lepo izgleda!!Da se razumemo, ima itekako brljotina u smislu probijanja tekstura, sporijeg učitavanja istih... ali svakako zanemarljivo u široj slici. Ne znam da li se GoT i dalje smatra labudovom pesmom za PS4, ali ako i Ragnarok bude ovako radio i izgledao na četvorci, neće četvorka još dugo u penziju! Svet je na prvi pogled daleko lepši, a kada se dodaju animacije, vremenski uslovi tek onda igra kida! Facijalne ekspresije i uopšte dijalozi su ![]() Poređenje ovakve igre sa Ubisoft igrama, samo zato što ima logore za čišćenje je apsolutni nonsens! Definitivno nas čeka treći deo ili bar neki veći DLC i ja jedva čekam.Svima koji ne žele da igraju HFW na četvorci, preporuka da je ipak odigraju jer svakako treba videti koliko i dalje igra može da izgleda impresivno na PS4. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sve ostalo je par ekselans! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 532 puta na 326 poruka
|
![]()
Yep, prešao i ja u međuvremenu.
Dobre stvari: grafički izgleda predivno, raznovrsni biomi, prave next gen facijalne ekspresije, muzika je super (iako je prethodni deo imao više memorable muzičke momente), likovi su bolje razvijeni nego u prethodnom, kao i njihovi među-odnosi. Ima dosta solidno razvijenih sporednih misija koje mogu da pariraju i Witcheru po kvalitetu. E sad, loše stvari: Borba prenatrpana svim i svačim, malo šta zaista vredi. Upgrading sistem je takođe prenapucan, potrebno je grind-ovati satima i satima za apgrejd *samo* jednog oružja, a legendary oružja zahtevaju to isto pa x5. Smanjena pokretljivost glavnog lika u nastavku, takođe stagger od svakog udarca mašina postaje baš dosadan jer onemogućava kretanje 5 sekundi, a nekad ni ne možeš videti koliko ima mašina na ekranu i odakle dolaze. Tek u skučenoj areni ovaj problem postaje još evidentniji. Dakle, borba me nije baš privukla, to što su dodali sve i svašta ne znači da su izbalansirali. Svet prenatrpan isto svim i svačim, ne ohrabruje samostalno istraživanje, a tako nešto je i teško za svet te veličine, dakle već po difoltu se uzda u mapu i praćenje objektiva na istoj. Pomenuh da su sporedne misije dobre, al tu mislim na one gde postoji konkretna interakcija sa ljudima iz sveta i određen zadatak. Ostalo je collectables bulšit i ostale monotone stvari koje se nižu kroz čitav svet. Ponešto od toga daje delove šire priče, al za 100% kapiram da zahteva zamoran grind, ja sam prvi deo završio 100% al ovde sam odustao gotovo u startu. Takođe kraj nije baš zadovoljavajući, iako jeste ovo planirano da bude trilogija ipak mi se čini da je makar prvi deo dao dobro razrešenje, i ostavio prostora za potencijalnu pretnju. Ovde sam samo pomislio - šta, to je to? I onda čekanje 5 godina barem za narednu igru. Igrao sam na PS5, haptic feedback je zanimljiv, implementiran solidno ovde, pogotovo kad se poteže strela ili otvaraju prastari gepeci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 910 puta na 460 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
Vladimirus86 (4.10.2022) |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
Imam Horizon: Forbidden West Special Edition verziju igre (sa knjižicom) PS4 verziju na kojoj stoji da je dostupan i apgrejd na PS5 verziju, ali ja to ne uspevam da uradim na svojoj petici? Stoji i na omotu da je moguć apgrejd, ali nigde ne pronalazim bilo kakvu mogućnost za to, ni pre ni posle instalacije.Instalacija sama kreće za kao PS4 verzija i nakon instalacije ne vidim da imam mogućnost da apgrejdujem.Bar je tako bilo prošli put kada sam je instalirao.Stavio sam sada ponovo da se instalira da probam još jednom.Konzola je povezana na internet ali nemam PS+ na tom nalogu.Imam drugarov nalog na konzoli koji je primarni i koji ima PS+ pretplatu.Bar je imao, istekla je juče...
![]() Da li je moguć uopšte apgrejd ako je drugar na svojoj konzoli tu igru već apgrejdovao? Gledam, u HUBu igre bi trebalo da bude za apgrejd ali tamo ne pronalazim isto ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.510
Zahvaljeno 522 puta na 177 poruka
|
![]()
Mislim da se apgrejduje kroz Playstation Store, search, Order and Pay (za 0$)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ezenkiel na korisnoj poruci: | ||
m1aden (8.2.2023) |
![]() |
#49 |
Starosedelac
|
![]()
Odustao sam definitivno.Gledao sam i klipove vezano za to i tamo gde bi trebalo da mi stoji download PS5 verzije ja imam samo opciju da kupim odredjenu verziju igre.Verovatno je do toga sto je taj ortak sa kojim delim PS+ tu istu igru apgrejdovao vec na PS5 verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Na kom ti je regionu PSN nalog? Da odradiš upgrade sa diska (ili kupiš bilo koji DLC ili slično), potrebno je da region naloga bude isti kao region diska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Starosedelac
|
![]()
Eno dali ga uz PS+ pa sam instalirao PS5 verziju... breathtaking!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Horizon Zero Dawn | dex3108 | Akcione igre | 338 | 21.9.2022 14:38 |
Forza Horizon 2 | MitraljezaC | Konzole | 18 | 27.3.2015 21:21 |
Hearts of Iron East vs West. | Auror | Strateške igre | 34 | 24.8.2014 22:59 |
Ace Combat: Assault Horizon | Stranger2 | Simulacije vožnje | 15 | 18.2.2013 0:46 |
Forza Horizon | markos807 | Konzole | 4 | 28.11.2012 21:45 |