![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 147 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dantheus na korisnoj poruci: | ||
filpan (27.4.2021) |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 532 puta na 326 poruka
|
![]()
Ja sam bukv kod poslednjeg bossa ove igre imao bag gde nisam mogao da ga pobedim i odustao sam
![]() Muzika je fenomenalna, atmosfera takođe, priča ima taj souls-like vajb, ali gejmplej mi je bio hit & miss (metaforički i bukvalno jer hitbox-ovi su nekad užasni). Možda su ispeglali igru u međuvremenu ali bilo je dosta loših bagova xD Pritom, padanje i umiranje na šiljcima - oči bih sebi iskopao pre no što ponovo upalim ovo da doživim istu stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.870
Zahvaljeno 2.067 puta na 1.143 poruka
|
![]()
Mislim da sam ukupno 6x umro na siljcima. Hitbox je savrsen, nijednom mi nije omanulo. Verovatno si igrao neku prvobitnu verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ja sam igrao kad se igra tek pojavila, isto nisam imao takvih problema i bio sam iznenađen jer se dosta ljudi žalilo na (ne)udobnost igranja. Takođe, ti šiljci su masovno omraženi među igračima ove igre, a ni meni nisu bili naročito problematični i dopada mi se što su 'one-hit kill' prepreka.
Uz dužno poštovanje, usudiću se da pretpostavim da su žalbe na račun loših hitboxa u stvari produkt frustracije izazvane većom (ali ipak pravičnom!) težinom igre. Drugim rečima, nije do igre nego do igrača, ovo je slučaj gde famozna sugestija "git gud" ima apsolutnog smisla ![]() ![]() Mada, čini mi se da se takođe govorilo među igračima o lošijem odzivu na komande na gamepadu, nego na tastaturi gde je upravljanje savršeno, pa je možda i do toga. A slažem se sa Dantheusom po pitanju Death's Gambit, nije to igra ovog kalibra... Ja sam prešao oko 3/4 igre, uletelo je nešto drugo za igranje i posle me nije vuklo da se vratim Death's Gambitu. Sasvim korektan naslov, ali kao najveći problem pamtim umereno 'clunky' borbu i upravljanje generalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 532 puta na 326 poruka
|
![]()
Ne možeš mi reći 'git gud' kad sam prešao Path of pain u Hollow Knightu
![]() Jednostavno, možda sam previše navikao na tu igru koja ima savršeno precizne kontrole, u odnosu na nju ovde i jesu clunky |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 12.12.2011.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 71 puta na 57 poruka
|
![]()
Presao ovo cudo juce, najveca zamerka je tezina boseva. Nekako su prelaki polovinu sam ubio uz prvog pokusaja a drugu iz 2 do 4, jednostavno nije isto zadovoljstvo kao u Hollow Knight-u kad ih porazis. Inace igra je odlicna i nadam se 2 delu. Sad sam bas proverio i nasao da nam spremaju drugi deo.
blasphemous 2023 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.870
Zahvaljeno 2.067 puta na 1.143 poruka
|
![]()
Igra je predobra. Preporučujem ti igru Grime, ako želiš da igraš nešto slično. Ja sam skoro počeo, slična je po izvođenju, a la Dark Souls platforma.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
svarogog (1.9.2021) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|