![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Kako da podesim da mi opera bude glavni mail čitač, i da kada imam neki mail link da se otvara sa opera mail klijentom. Takođe kada mi stigne poruka na TRILIAN da mi je stigao novi mail i kada kliknem na njega da mi otvara u operi a ne u IE, iako je opera već postavljena za glavni browser.
I da ne otvaram novu temu, koji je najbolji program za šifrovanje cijele particije. HVALA!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Control Panel -> Internet Options -> Programs (kartica) i podesiš programe koje želiš da budu default.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
To znam i podesio sam ali i dalje kada mi stigne novi mail na trillian i kada kliknem na njega i dalje mi ga otvara u EI, a ne u OPERI. U svakom slučaju HVALA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
![]()
Pokusaj nesto da iscackas iz: My Computer, kartica tools/folder options/file types
Poslednja ispravka: VojaM (21.12.2006 u 19:40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Ma to je već podešeno iz OPERE. Možda se ova dva programa ne slažu, jer mi ostale mail linkove otvara u OPERI. Ma nije to toliko ni bitno. Kako da podesim da mi mail-ovi sa yahoo-a stižu u operu. Znam da yahoo ne podržava POP3 pa sam skinuo YPOPs ali ne znam kako da podesim ovaj program i operu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Kako da podesim operu da preko nje primam i saljem email poruke, uvek mi izbacuje greske, saljem preko msn - hotmail.com
Izbaci mi gresku da mi je netacan username??? a tacan je... Poslednja ispravka: darko90 (11.2.2007 u 14:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opera mi ubi sistem | Monk Psycho | Operativni sistemi | 12 | 12.3.2006 5:09 |
Opera | pejch | Slobodni softver | 5 | 8.3.2006 2:43 |
kako da posaljem mail na svoj tel? | Vorador | Aparati i oprema | 10 | 24.1.2006 21:12 |
Opera & Yahoo email | srecko87 | Aplikativni softver | 8 | 13.1.2006 1:54 |