![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da dodam, pogleda' sve 24 epizode (tj. sve emitovane epizode) i serija jeste full. Ima zenski, ima sve... Prica je stvarno nesto posebno mada bi serija bila jos bolja da je Sem naucio da koristi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 350
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka
|
![]()
Posto je dosta dobrih serija preporuceno na proslim stranama, navescu par nekih koje zasluzuju paznju a nisam ih primetio u proslim preporukama
Damages, prva sezona je briljantna gluma, produkcija, prica sve je na najvisem nivou. Tesko mi je bilo da objasnim nekim prijateljima da postoji serija o advokatima koja je totalno drugacija od onoga sto se davalo. Druga sezona poseduje sve kvalitete prve sem price, ustvari prica nema pravi fokus sve vreme odnosi izmedju likova su u fazonu oce kaki/nece kaki. Dirty Sexy Money, ova serija je vec otisla van produkcije. Prva sezona je solidna(posle 3. epizode ![]() It's Always Sunny in Philadelphia, kratak opis na IMDBu je : It's "Seinfeld" on crack, i toliko je odgovarajuci da ne bih imao vise nista da napisem osim toga da je ocena koju su tamo dali seriji adekvatna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Cudi me da skoro niko nije pomenuo Prison Break jedna od najboljih serija koje sam gledao-genijalna serija,puna akcije i "neizvesnosti" preporucio bih svima koji nisu gledali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Upravo ovih dana sam zavrsio sa prvom sezonom serije Heroes i mogu da kazem da je jako dobra serija, koja se na zalost ne prikazuje na TV, ali se zato moze naci na netu.
Preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Starosedelac
|
![]()
PB je paljevinska serija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Starosedelac
|
![]()
^^support those 2 posts...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Hm serije.
![]() Monty Python`s Flying Circus A Touch of Frost -maestralni David Jason kao matori detektiv Only Fools And Horses -Mućke (lovely jubbly ![]() The Adventures of Sherlock Holmes Star Trek: The Next Generation BlackAdder (pogotovu 2,3 i 4 sezona) The Fawlty Towers Agatha Christie's Poirot |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko je voleo filmove o Terminatoru, neka pogleda i The Sarrah Connor Chronicles, nije losa serijica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Član
Član od: 16.3.2009.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]()
Očajne domaćice.
![]() Šta znam, ST:TNG mi je jedna od omiljenih, Galaktiku (novu) sad gledam, onako mi je, tj. neke stvari su mi dobre, neke me nerviraju... Uglavnom, svi su, mislim, sve serije naveli... ![]() Dobra je i Nikita, ono što sam odgledala doduše, priznajem, nisam celu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledam Heroes-e jos od premijere u Americi i 1. sezona je stvarno najbolja. Posle je stvarno jedno te isto na 20 nacina, mada mogu reci da je od S03E17 malo bolja situacija (tj. zanimljivije je opet malo), ali nije to to. Mada nema veze, meni se serija svidja i tesko da cu da je batalim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]()
Pa i meni se svidja, ali brate preterase ga, bas. U drugoj sezoni ne znas ko pije a ko placa, a u trecoj jos manje.
Svi koji su mrtvi ozive. ![]() Ali eto, kao i ti, odgledao sam sve, i nastavicu da gledam... nema nam spasa! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Radosno obavestavam sve fanove serijala CSI: Crime Scene Investigation da se Lawrence Fishburn veoma dobro snasao u ulozi novog genija u timu, i da se Gilov odlazak skoro pa ne oseca! Greg je mnogo aktivniji (sad mu dodje ko Nick ili Warrick u prvih 5-6 sezona). Znaci CSI: Crime Scene Investigation je I DALJE najbolja krimi serija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Taman sam spremio kokice i da se bacim na drugu sezonu i ti tako - sad si me bas bacio u bedak, tako da cu poceti da odlazem gledanje od dana do dana.
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://freevlog.hu/video/17645.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Intelov plaćenik
|
![]()
A i on je prvi bas bas poznati glumac da se stalno pojavljuje u seriji, ne racunam Lieva
![]() Odusevices se, inace tek sad na Grega gledam kao na full clana ekipe! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes li mi samo reci koja je to sezona? 9?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Da.
Spoiler za Da ne spojlujemo:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^ Pa trebalo im je malo epizoda i da izvrse primopredaju duznosti - ni kod Amera ne ide to bas tako, ti dodje a ja odmah odo'!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |