![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
Medjutim, u nastavku je sve to kompenzovano i na momente je jeziva. Ja sam se propisno strecnuo u onoj staroj peci u podrumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
Počeo da igram.Prvi ustisci- vrlo dobra avantura.Ali još nisam začuo zvukove, pa vjerovatno zato što sam psiho već, pa mi ne smeta to.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
Prešao sam je.Nisam nešto previše zadovoljan, ali ni razočaran.Moglo je bolje ali dobro je.Onaj završetak je stvarno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Mr. Spatula
|
![]()
Nedavno se pojavio Scratches Director's Cut. Grafika je malo ispeglanija i ubaceno je jos jedno poglavlje - drugaciji zavrsetak (moze da se odigra bez toga da se prvo igra cela igra).
Ali igra ima bug odmah na pocetku i ne moze da se nastavi dalje, srecom postoji patch (600kb). Pa ko voli nek' izvoli, ja je igram ponovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Ja sam DC preshao pre par nedelja, i to ispocetka iako sam preshao originalni Scratches. Odlicna igra sa izuzetno jezivom atmosferom.
Jel' se bug odnosi na bravu na ulaznim vratima kuce? Ja sam skinuo i neki patch od 500MB za DC koji poboljshava grafiku u igri. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mr. Spatula
|
![]()
Da, glavni lik ne moze da otkljuca ulazna vrata.
Sad kad sam zavrsio spominjes mi patch za grafiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Jbg, mislio sam da sam ti rekao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Mr. Spatula
|
![]()
Nisam probao da otkljucam na levoj strani ali rucica je na desnoj i posle patchovanja. Inace primetio sam da je u The Last Visit-u rucica s leve strane. Ne znam zbog cega su je tamo stavili. Mozda neka interna zezancija. Inace nasao sam i jedan easter egg. Kad u jednoj fioci u spavacoj sobi kliknete na ceduljicu od kosulje, glavni lik ce prokomentarisati nesto u stilu, Developeri se nisu potrudili oko pravljenja kosulja, ove izgledaju isto kao one u mom koferu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nisam provalio to za koshulje. Malo mi je nejasan kraj igre. Sin (Robin beshe) starog vlasnika kuce (zaboravih mu ime) nije mrtav kao shto se mislilo, ali ko je onaj cova koji je ushao u kucu na kraju igre. ![]() Shlay? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Mr. Spatula
|
![]() Spoiler za Sta bi na kraju:
Poslednja ispravka: Shlaymara (27.11.2007 u 11:45) Razlog: Spoiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A da, Dzejms Blekvud. Mislim da nije rekao sine.Nego, kontao sam na kraju originala da je onaj lik iz podruma ustvari Dzejms Blekvud a ono ispade Robin.
![]() EDIT: Sad pogledah na zvanicnom forumu, ipak je Milton. Poslednja ispravka: Garson (21.7.2007 u 4:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Josh neshto. Igra ima alternativni zavrshetak (u DC verziji) koji se prilicno teshko inicira (neshto u vezi pisace mashine i razgovora sa Bailey-jem).
Moram opet igrati (po treci put) Scratches. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Mr. Spatula
|
![]()
To nisam znao, a malo-malo sam pokusavao sa pisacom masinom. Samo je jednom hteo da pise (citavu jednu stranicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Javljam kad provalim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
Član od: 15.1.2007.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 17 puta na 9 poruka
|
![]()
Ja sam obrnuo igru, i nemam ni preterano dobar, ni los utisak. Igra naprosto nit smrdin nit mirise. Kad navedem ono sto valja, a ima ga, nije da ga nema, opet samo od sebe iskace ono sto ne valja, npr ubodi tackicu od 0.001 piksela na ekranu i sto puta gledaj istu scenu kako glavni lik kopa grob. Al', opet sam kraj zaista unosi neki osecaj neprijatnosti koji prosto govori "BEZI iz kuce dok nisi...!", a opet s' druge strane radoznalost prosto mami da zavirite u podrum. Jeeeeeeeez...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starośeđelac
|
![]()
Ja ovo takodje igram jedno vrijeme, i pri kraju sam. Inace, imam Directors Cut verziju.
Igra nije losa, na foru sa satom i proticanjem vremena moze se gledati dvojako, nekom se svidja nekom ne. Ja sam negdje izmedju. Na momente je prilicno jeziva. I da, treba strpljenja dok iscitas one silne dnevnike i pisma... Rukopis je ponegdje zivopisan, tako da nisam ni umio da procitam pojedine rijeci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakva je razlika izmedju obicne i Director's Cut verzije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Director`s Cut verzija ima jos jedan alternativni zavrsetak i oko 2 sata dodatnog igranja.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Patton (27.11.2007) |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mr. Spatula
|
![]()
Vredi je nabavljati zbog Last Visit dodatka (saznas sta se desilo sa nekim likovima iz orginala i sve ispadne nekako logicnije na kraju), ali daleko od toga da ima dodatnih dva sata igranja. Mnogo je manje, pre bih rekao 20-30 minuta (dve puta prespartas celu kucu). A dobra stvar je sto taj dodatak mozes odigrati nezavisno od cele igre (kad izaberes New Game biras hoces li da igras sve ili samo Last Visit).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, horor, horror, scratches |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|