![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 145
Zahvaljeno 207 puta na 133 poruka
|
![]()
Sad je 4,99€ (-75%) na Steamu a nekidan je izašao i drugio dio koji ima 82 na Metacritics kao i prvi dio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.977
Zahvaljeno 4.828 puta na 2.785 poruka
|
![]()
Za nešto manje pare (4.49 evra) i na GoG-u, DRM-free.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.720 puta na 6.858 poruka
|
![]()
Bila igra nekoliko puta u paketima, može trejdom da se dobije i za manje, a i često bude na bundle sajtovima za manje novca (npr. na Bundlestars prodavnici sad je 4.16€ a bila je i niža cena).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
To sam i ja danas vidio kad sam bacio pogled na isthereanydeal.com, cijene su znale biti 1.99€ u više prodavnica uključujući i Steam. A igra me baš zanima, komentari su dosta pozitivni a grafika mi djeluje jako lijepa, i ovaj drugi dio koji je nekidan izašao imao prelijepe screenshotove. Samo sam u dilemi isplati li se sada dati 5€ (Steam) odnosno 5$ (GOG) ili sačekati neke bolje ponude. Mada se to pitanje uvijek svodi na: igra li mi se baš sada ili ću igrati druge stvari u međuvremenu dok ovome ne padne cijena
![]() Tokom zimskih popusta sam kupio The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles ali koliko sam vidio to ima osjetno manje ocjene i to je valjda prequel za Book of Unwritten Tales. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 157
Zahvaljeno 881 puta na 523 poruka
|
![]()
Čudi me da se nije pojavila tema za drugi deo igre. Upravo je prolazim i zaista je odlična. Nemci su se znatno popravili što se humora tiče. Ko igra ovo neka obavezno pročita sva imena u "file cabinet"-u kod upravnika, baš sam se ismejao lepo. A Vilburovo putovanje u prošlost me je otkinulo, koliko mi se svidela ideja. Zaista, odavno nisam odigrao ovako dobru avanturu i šteta je što nema zasebne teme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]()
Prešao sam Critter Chronicles a nedavno sam kupio prvi Book of Unwritten Tales ali ga još nisam igrao, po ocjenama bi trebao biti još bolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, book of unwritten tales |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|