![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 157
Zahvaljeno 881 puta na 523 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 145
Zahvaljeno 207 puta na 133 poruka
|
![]()
Jeste li ovo prelazili bez uputstva? Možda su se nekad ovakve igre igrale dugo i probavalo se sve i svašta u njima, mene je sada mrzilo jer imam dosta drugih igara na čekanju pa sam gledao u rješenje i...ne vidim način da bi mi pale na pamet neke stvari koje se tu nalaze. Vjerovatno bih igrao dugo i nervirao se jer bih zapinjao svaki čas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
Sto vise citas resenje, sve ti je neverovatnije da bi se ti to sam setio... Monkey Island 2 je jedna od najboljih avantura ikad, pa se treba udubiti u njenu (suludu) logiku, a ako ti iole lezi resenja ce uglavnom dolaziti posle nekog vremena. Naravno, igra uopste nije laka pa par puta pogledati resenje ako si stvarno zaglavljen nije greh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Problem kod gledanja u rješenje, bar kod mene, je taj što se inače trudim da igram bez njega ali kad malo više zapnem onda zavirim u rješenje, sledeći put zavirim još lakše, pa još lakše, vremenom sve manje razmišljam a sve lakše potežem za rješenjem. To je jednim dijelom iz razloga što inače ne igram previše avanture, tek poneku, a drugim dijelom zato što mi se žuri da igram nešto drugo. Evo večeras sam počeo Tales of Monkey Island: Chapter 1 i zasad ide samostalno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Paladin na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (17.12.2014) |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Zato sto je laksa od Monkey Islanda 2. Mozda ti jednostavno leze lagane avanture koje se igraju "po shinama"... ako vec kazes da slabo igras avanture onda je to normalno, "pocetnicima" uglavnom takve vise leze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.093
Zahvaljeno 4.065 puta na 2.651 poruka
|
![]()
Originlana verzija MI2 je cak imala i easy mode, gde su neke zagonetke uproscene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 1.037 puta na 771 poruka
|
![]()
Nelogicne zagonetke mogu da nateraju coveka da prestane da igra igru. Po meni je bolje pogledati walkthrough i ustedeti vreme nego dugo kombinovati stvari u inventaru i slucajno resiti neku zagonetku u avanturistickoj igri,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]()
Upravo sam ja sa tim pristupom igrao avanturističke igre, bolje mi je kako-tako odigrati one koje važe za dobre nego odustati i ne vidjeti samu igru. Mislim da sam tako davno stao u Syberia 2 ali namjeravam da je nekad odigram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, lechuck, lucasarts, mi2, monkey island, remake, special edition |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Secret of Monkey Island: Special Edition (remake) | Pipboy | Avanturističke igre | 61 | 18.1.2010 15:19 |
Novi Monkey Island(i) + Remake prvog dela | Densetsu | Avanturističke igre | 71 | 2.12.2009 15:58 |