![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#561 | |
Član
Član od: 22.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Član
|
![]()
@ Mashadar
Pa dal ti mislis da ce ljudi da igraju samo sa paladinom i sa warlockom ako hoce maunta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Novi član
Član od: 26.12.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
@alex92
Ja govorim iz svog iskustva.....barem za warlocka on svoja oba mounta dobija preko kvestova (ne lakih kvestova ali jbg to je zabavno).....drugo preporucio sam paladina i warlocka za one koje mrzi da skupljaju gomilu zlata za to...toliko o tome...mene licno ne mrzi da skupljam pare za mounta jel sam sa magom to radio pa sam kao najbolju soluciju preporucio DUNGEON ..... e sad ako je nekom dungeon tezak....to je druga stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Brate ja nemam nikakav mount pa mi nista ne fali
![]() ![]() Ma zabavno je da imas neku vestinu. Produbljuje igracko iskustvo i moze da pomogne oko dobijanja para na brzinu kada ti treba, bez da moras da ides da juris neke iteme pa na aukciju (sto je uvek neizvesno) ili da grindujes ko ludak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Član
|
![]()
Poz drugari.
Posto sam uzeo wow 29.12.2006.(i datum pamtim ![]() Looking for group mi zeza(a radio mi je),namestim sve(Kvest(elite),ime kvesta) ali nema one opcije join group(ima samo Clear All i Close).Takodje nema onog "okceta" pored kompasa koje kao trazi prvu slobodnu grupu.Ovo me jako nervira(E PUKO SAM 4500 DINDZI I OPET BAGOVI!?),pokusao sam sa reinstalacijom igre ali opet nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Veteran
|
![]()
lfg ti radi savrseno... sa uvodjenjem before the storm patcha, oko je stajalo pored mape, a kasnije su ga sklonili, ali se sad nalazi pored onih dole ikona, (to su npr. character, spells and abilities) i ikona je zelena. a za join groop i ne treba da ti pise, osim ako ne nadjes nekog. tako da, sve je ok.
![]() i jos nesto: to sto si obrisao rouga, to ti je najveca greska od kad si poceo da igras wow, veruj mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Veteran
|
![]()
nego, imam i ja jedno pitanje. nämlich, u pitanju je honor. prvo, gde moze da se kupi scouts blade (ako se tako uopste jos uvek zove?). drugo, da bi kupio taj dager, da li mi je potrebno tacno onoliko honora koliko pise, ili mora malo da predje? npr., kosta 20 marks of honora, i 465 honor pointsa, da li mogu da ga kuim sa 465 honora i ostanem na nuli, ili moram da imam jos poena?
evo ga link, za hordu, od 20 do 29 lvl-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Član
|
![]()
E hvala ti puno,ja se utripovao da mi se nesto nije ubagovalo(c c c,imam trajne posledice od privatnih servera),sto se tice itema i njihovih cena jos se uhodavam tako da nemogu da ti pomognem
![]() P.S. NIKADA NEMOJTE DA IGRATE NA PRIVATNIM/PIRATSKIM SERVERIMA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
To je istina koju sam ja spoznao odavnoooo odavnooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Član
|
![]()
Jedno /bravo za Pr3dat000r, koji ima toliko vremena da farmuje pare (3 po 3 silvera na 35lvl-u, nakupi se znam
![]() WWWWWWWWTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Veteran
|
![]()
e super, znaci treba mi jos 4 marks of honora... i imacu 4 plave stvari...
nego, jel znas mozda gde se kupuju nagrade za hordu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Novi član
Član od: 10.1.2007.
|
![]()
Da li je neko cuo za one WoW manuale koji vam govore kako da od 1-60 dodjete za 5 dana,zaleo bi da kupim 1 ali ne znam gde
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Veteran
|
![]()
@stef@'92
ne verujem da je to moguce... @Pr3dat000r to kod nekih profesija nije moguce... evo, npr., uzmimo first aid. ti si 50. lvl. i oces da nabudzis skill za fa. prvo sto ti treba je lilen cloth, koji mozes naci u oblastima do 30 lvl-a. znaci, treba da se vratis u neku low lvl oblast i ubijas dvadeset levela manje od sebe, nadajuci se da ce da ispadne linen cloth. kada na kraju dobijes, moci ces da pravis bandage koji hiluje 1 helt... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Član
|
![]()
Pile pa podrazumeva se ffs da kad si 50 lvl imash djunte jbt.A to sto kazhesh za linen cloth odesh na net pishe ti tamo gde se sta sve nalazi i idesh farmujesh.Si ti nekad igrao WoW jbt?Znash sta je farmovanje?I sta ti je problem da ubijesh kripa lvl 1-30?Skoro one hit blow i eto ti.josh pogotovo ako si mage to ti ide tako lako da nemam pojma sta pricash?I podrazumeva se da cesh sa AH da kupujesh neke stvari jbt.Nemoj da me ucish zato sto je moj brat imao lvl 60 i prebacio se na tailoring i za 1-2 dana nabudzio 300 skill.Onda moj drug mining isto nabudzio toliko za 1-2 dana 300.Jbt nemoj da lupash imash na netu doktorate kako od 1-300 skill za bilo sta.Nemoj da se pravish mnogo pametan zato sto je moguce.I malo koristi google pre nego sto napishesh ovakvu glupost!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Član
Član od: 4.12.2005.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | ||||||||||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
i mogao bi malo da prestanes da psujes i odma se nerviras samo zato sto ti je neko rekao da nisi u pravu. a nisi zao mi je ako sam te uvredio, i ne zelim vise da se svadjam ![]() Poslednja ispravka: pil€ (10.1.2007 u 22:43) |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Član
|
![]()
Izvini sto se smarao sto je pravio low lvl iteme...?
![]() Zasto je dobar mage? Zato sto agrujesh 1000 krepova i samo uradish jedan arcane exploding i eto ti oko 1000 linen clotha ili wool clotha ili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Član
|
![]()
I ne ljutim se nego me nervira neko ko kazhe nesto i misli da je u pravu a nije.Sve profike profesije budze na lvl 58-60 zato sto je pre toga cisto gubljenje vremena
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |