![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#13561 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 757
Zahvaljeno 640 puta na 448 poruka
|
![]()
Blizzcon online je poceo pre nekih pola sata i odmah smo saznali sta ce dalje da se desi u Shadowlandsu sto se price tice.
Trejler odlican. Kako to obicno i biva kod Blizzard-a https://www.youtube.com/watch?v=llepvotImBY Chains of Domination |
![]() |
![]() |
![]() |
#13562 |
Član
|
![]()
na koji realm igrate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13563 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.099
Zahvaljeno 801 puta na 478 poruka
|
![]()
Nagrand (bar ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13564 |
Veteran
|
![]()
Uzeleo sam se WoW-a ne znam ni sam zasto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13565 |
Veteran
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Ashbringer Ally
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13566 |
Član
|
![]()
Jel' ima neko Funko Pop Sylvanas figuricu, a da mu vise ne treba (da je prerasao i sl.)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13567 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 2.833 puta na 1.203 poruka
|
![]()
The newest WoW expansion, Dragonflight, has been revealed! It'll have a new race & class: Dracthyr Evoker, talent system and professions revamp, dragonriding, user interface update, new zones, dungeons, & raids. |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
mvasic (19.4.2022) |
![]() |
#13568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da podelim utiske. Meni ovo super izgleda. Svidjaju mi se sve ove promene vezane za UI, talente i za profesije pa i mogucnost igranja sa ljudima iz suprotne frakcije.
Jedino imam znak pitanja za ovu novu klasu. Svidja mi se ideja, ali pitanje je kako ce to sve da izgleda. Sve u svemu mislim da ce ovo biti odlicna ekspanzija i opet imam zelju da igram WoW i ako nisam igrao skoro godinu dana. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kidja na korisnoj poruci: | ||
mvasic (19.4.2022) |
![]() |
#13569 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Deluje OK, videcemo za dalje. Nekako mi je drago sto idu na sigurno bez ubacivanja nekih besnih dodataka koji ce trajati jednu ekspanziju i pritom poremetiti balans citave igre, klasa itd bez potrebe.
Inace ja tek pre neki dan skapirao da je Wowhead blokiran u Srbiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13570 |
Kekule Mekule
|
![]()
Da bude smesnije nakon tog blokiranja su okacili prilog iz zikine sarenice o srpskim WoW kosplejerkama i kao bas ih podrzavamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13571 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ali ovaj ban nije politicke prirode nego zbog nekih nasih zakona valjda.
The following countries have been blocked from accessing any of the websites owned and operated by ZAM Network, LLC DBA Fanbyte (the owner of Wowhead.com): China Indonesia Thailand Turkey Serbia India This decision is ultimately due to legal compliance and liability issues with respect to these countries and their laws/regulations. This action was not based on any specific law or regulation in any one or more of the listed countries. Our decision was due to the legal costs involved with reviewing the laws and regulations of the listed countries, in contrast with the amount of visitors/revenue earned from them. As a result of this analysis, we decided not to pursue a legal review and to mitigate our liability in these countries, we opted to block access entirely. This is an indefinite decision. I and the rest of the Wowhead staff genuinely apologize for the inconvenience this will cause you. It was a tough decision but one that we ultimately had to accept. Note: This has nothing at all to do with Russia/Ukraine or any other political/military engagements around the world. Ukratko - GDPR Ovo je sa njihovog oficijalnog discord servera. Poslednja ispravka: Kidja (23.4.2022 u 10:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13572 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, da, nije zbog rata vec zbog legalnih stvari, u sustini ne zele da bacaju pare na tumacenje zakona kad im je lakse i isplativije da blokiraju pristup i ne brinu o mogucoj tuzbi.
Ali je opet cudno jer se nasi internet zakoni ne razlikuju previse od EU zakona...Navodno ovo ima veze sa sakupljanjem licnih podataka, mada opet, nisam siguran koliko se to razlikuje od nas i EU. Cisto sumnjam da je nas zakon tu stroziji od onoga u EU. A jos cudnije je to sto im je najveci i glavni "rudar" iz Srbije, cak je i on sam izjavljivao kako je nevervatno da i on mora da koristi VPN za ovo... Bezveze potpuno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13573 |
Veteran
|
![]()
ne kapiram, mi od 2018. godine kad smo usvojili ZZPL, koji je u sustini 1/1 evropski GDPR nista nismo menjali. Sta ce im pravni tim, koje su to oni podatke uopste skupljali od korisnika? Koji su to troskovi da ti sajt bude dostupan u Srbiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13574 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja mislim da oni misle na troskove unajmljivanja tima da se to proveri. Svakako moraju da angazuju advokate da provere sve iako verovatno nece biti problema. Lakse im da ga blokiraju nego da bacaju pare na provere u drzavi gde nemaju bas mnogo korisnika.
Ali opet je bas bizarno, moguce da je mnogo komplikovanije od toga, tipa sakupljaju neke ozbiljne podatke, nije dozvoljeno kod nas i rekli zdravo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13575 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovaj deo je totalno bizaran. Ako je i tako to je jednokratko placanje tog pravnog tima.
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13576 |
Kekule Mekule
|
![]()
Inace se u Kini ne igra WoW i bas je bedno trziste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13577 |
Veteran
|
![]()
Opet nema logike, sta je sa Bosnom i Crnom Gorom, isto nisu u EU i verovatno su im jos manje trziste, isti jezik. Takodje nista nismo menjali 5 godina, zasto sada? Ne kapiram kako je uopste moguce da su mogli da skupljaju neke podatke, svakako ne u poredjenju sa drustvenim mrezama. Bas mi nema nikakve logike. Kina nije dovoljno profitabilna? WTF
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13578 | |
Kekule Mekule
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13579 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam mislio prvenstveno na Srbiju i na jos neke zemlje sa liste. Kina ima mnogo ostrije zakone, iako WoW tamo ima ogromno trziste ovde je ipak rec o Wowhead sajtu. Pitanje je koliko je popularan i koliko se stvarno koristio u Kini.
I pored svega jeste dosta cudna situacija. Citat:
Zasto onda Belorusije nema na listi? A da ne pricam sto Rusija i dalje ima Wowhead pristup, koliko ja znam. Uostalom zasto bi krili da je stvarno politicka pozadina svega toga kada vidis da svaka druga kompanija bez problema blokira Ruse i blagonaklone zemlje uzduz i popreko, bez pardona i smisla u velikoj vecini slucajeva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13580 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 2.833 puta na 1.203 poruka
|
![]() |
![]() |