![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2441 |
Član
Član od: 25.12.2015.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 41 puta na 23 poruka
|
![]()
Moze pomoc oko jednog filma, star odprilike oko 30ak godina. Znam da ljudi kao imaju veliki satelitski tanjir u dvoristu za tv i onda se kao nesto desi, da li grom ili sta vec glavnom dodje do toga da su ljudi iz te kuci ili vec ko u likovima iz crtaca. Kao da su upali u crtani film. Ne mogu se tacno setiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 | |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 765
Zahvaljeno 844 puta na 516 poruka
|
![]() Citat:
plus pogledaj i za prethodne McLovin1982 kaže: Pregled poruke Nisu ti filmovi. Ovo je bas produkcija 80ih ili mozda 1990. U to sam siguran. Ti zombiji nisu bili klasicni zombiji, vise kao nekako zaposednuta ljudska tela. Invasion of the Body Snatchers (1978) Body Snatchers (1993) |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2443 | |
Član
|
![]() Citat:
Onaj prethodni ne. Secam se kraj scene u tom filmu. Vestica ili sta to vec, lezi na nekoj poljani negde mrtva samo kosti, i pored nje prolazi mis, pacov i ona ga nekako hvata tim koscatim rukama i pojede, isisa krv i postaje ziva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 603
Zahvaljeno 686 puta na 522 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Član
Član od: 25.11.2012.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moze pomoc oko jednog filma,cini mi se da je bio japanski horor,neka azija je sigurno,grupa mladih igra neku horor igru i nesto tipa,kako ko pogine u igri,kroz par dana pogine na isti nacin i u stvarnom zivotu.Posle se uplice taj neki demon,duh,sta li je,koji to sve u stvari radi
p.s.hvala puno na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kamisama no iu tôri (2014) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Član
Član od: 25.11.2012.
Zahvalnice: 6
|
![]()
nazalost nije Kamisama no iu tôri (2014),posto znam da ima sigurno deset godina,tad sam ga gledao na dvd,hvala ti,svakako,ali nije ovaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Član
Član od: 5.9.2009.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 11 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako neko zna
Radnja sto se ja pamtim: Afroamerikanac (poznatiji glumac) i bijelac su izvrsitelji za organe Stepen razvoja civilizacije je da se svaki organ moze kupiti ali to kosta.Kada narod(korisnici)prestanu placati oni idu da na silu preuzmu taj organ sa spec puskama,jedan od njih se razboli i dobije umjetni organ ali prestanre placati,pa prelazi u ilegalu(postoji skupina ljudi koji su upali u rane probleme pa su prestali placati,tj.sada oni se kriju i zive u nekoj ilegali on im se pridruzuje) Tu dolazi do sukoba sa svojim starin partnerom afroamerikancom. Ako neko moda se sjeca imena😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 719 puta na 426 poruka
|
![]()
Imaš i film/mjuzikl Repo! The Genetic Opera, ista je postavka, drugačija radnja i priča
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Član
|
![]()
Da li neko zna kako se zove film, bar ja mislim da je film, a ne serija gde serijski ubica hrani svoje zrtve do smrti? Umru sa preko 250 kg. Bukvalno ih tovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
McLovin1982 (13.4.2020) |
![]() |
#2454 |
Član
|
![]()
Moze pomoc oko jednog filma. Tim naucnika ode da ispituje neku kucu i pocinju da bivaju ubijani. Jedna osoba je ubijena tako sto su je ja mislim napale pcele. Mislim da je film iz 2 dela, ali nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Član
Član od: 22.6.2012.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Od kada je film?Da nije Rose red
S tim sto ima napravljeno i kao film od nekih 3h |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shiza na korisnoj poruci: | ||
McLovin1982 (2.5.2020) |
![]() |
#2457 | |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku branko999999999 na korisnoj poruci: | ||
Nestor (4.5.2020) |
![]() |
#2458 |
Novi član
Član od: 2.5.2020.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Drugari mnogo mi se svidja forum. ja ga koristim da listam pa kad mi se dopadne opis onda ga gledam.
Inace treba mi film koji sam gledao pre 7 - 8 godina. Nisam mogao da provalim koji je jezik u pitanju, pa ne znam iz koje je zemlje. Pocinje tako sto tu zemlju bombarduju Ameri pre x godina. Cuje se monoton glas na radiju koji govori u fazonu "Amesikanci i Englezi i danas nastavljaju da nas bombardjuju....". Jedna porodica odatle bezi u USA i ostavlja dete kod rodjaka. Onda se radnja seli u 99 godinu i narod gleda na televiziji bombardovanje SRJ. U nekom malom siromasnom gradicu nalazi se vojna baza koju lokaci pokusavaju da blokiraju i da tako sprece bombardovanje SRJ (blokiraju im neku prugu, seku im struju, svasta). Sve to predvodi jedan starac lokalni funkcioner koji valjda treba neku zgradu da ustupi NATO - u, a on nece. I prete mu i mole ga i ministri i svi, nece pa nece. Secam se scene gde kaze komandantu NATO baze "Fu*k USA, Fu*k NATO, Fu*k Bill Clinton". Inace taj starac sa komantantom baze pije stalno neko pice i kad jednom prilikom nestane struja, on kaze komandantu "Sad znate kako je Srbima". I stalno je govorio tom NATO komandantu "Ja vas Amere ceo zivot cekam". Na kraju se ispostavlja da je starac onaj klinac koga su roditelji ostavili prilikom onog davnog bombardovanja i nikad nisu dosli po njega. Film sigurno nisam sanjao, gledalo ga je nas troje. Po ponasanju stanovnistva bi mogao da bude samo grcki, ali ja govorim grcki i jezik nije grcki. Nismo mogli da ga provalimo. Inace teska sirotinja svuda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Novi član
Član od: 13.12.2013.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Može li pomoć oko dva filma. Oba sam gledala jako davno. Mislim da iz devedesetih tačnije oba filma su nastala pre 1994 godine. U prvom se radi o nekom crnom divljem konju, koga ljudi pokusavaju da ulove u divljini, ali on im uvek za dlaku pobegne. On se u početku kreće u čoporu drugih divljih konja. Ali kako pokušavaju da ga ulove lasom, a to im ne polazi za rukom, on kao da ih izaziva i uvek nadmudruje. Mislim da se zvao Poslednji mustang ali ne mogu da ga nadjem pod tim imenom.
Drugi film - radnja se vrti oko sina koji sa zenom ili devojkom posecuje majku koja živi negde daleko. Znam da su bili na putu da bi stigli do nje. U pocetku te posete i njihovog boravka kod majke sve je ok, ali kako tece vreme, majka tajno truje sina da njegova devojka to ne vidi, dok on ne završi u krevetu bolestan. Sećam se scene gde ga siluje jer ne može da se pomeri iz kreveta. Na kraju se sećam da je ona zapalila tu kuću. Pokušala sam da nađem oba filma ali bezuspešno. Poslednja ispravka: nikolee (2.6.2020 u 23:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
The Black Stallion (1979) Black Beauty (1994) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |