![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1521 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 506
Zahvaljeno 277 puta na 195 poruka
|
![]()
Coneheads nije na žalost. Jučer googlam malo, naletim na ovo i sjetim se da sam i ja gledao ovaj film kao i ovaj lik, no sve je u magli. Znam da nije bila neka pretjerana komedija i to je uglavom to.
Meni se čini da nije, no taj nije loš, znaš li slučajno mu ime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 757
Zahvaljeno 640 puta na 448 poruka
|
![]() Citat:
Da nije Mac and Me (1988) http://www.youtube.com/watch?v=o8wTn...eature=related (pogledaj 2:50min) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 130 puta na 101 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 506
Zahvaljeno 277 puta na 195 poruka
|
![]()
Jbg, nije to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Novi član
Član od: 9.6.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel' zna možda neko kako se zove film.... komedija je u pitanju, film iz 80e/90e... neka porodica, moguće italijani, sećam se samo jedne scene gde se kao oni nešto svađaju a deda ponavlja "Stop screaming" više puta, i zadnji put se prodere "STOP SCREEEAAAMIIINNG!!!" i ukoči se, šlogira se. Zna li iko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Veteran
|
![]()
^ Nazalost nebih ti mogao pomoci , nego imam jos jedan film iz naftalina cijeg se imena ne mogu sjetiti:
Radnja se desava u post apokalipticnom vremenu. Na nekom aerodromu nepoznati covjek pita pilota da ga odbaci do nekog grada koji se nalazi u crnoj zoni. Pilot pristaje (koji se takodje bavi krijumcarenjem). Sto se letjelice tice nije tipican avion nego jedrilica sa propelerom na suncevu energiju-a celije su oblepljene po krilima. No, iako je takoreci vrijeme bezakonja u filmu imamo 2 drota(muskarac i zena) koji jure ovog naizgled tajansvenog covjeka u helikopteru. Tokom filma ili na kraju saznajemo da je ovaj tip-robot i da ga drotovi jure kako bi ga reciklirali jer su taboze na crnoj listi.Vjerovatno su ih okrivili za 3 svjetski rat. A ovaj jado sve sto zeli jeste da se vidi sa svojim kreatorima . Na kraju filma robotikus pokusava da spasi zivot drota cija se borba odvijala u helikopteru tokom leta.Ali buduci da se letjelica podobro uneredila tokom tuce drot gine sto je i svojsveno homo sapiensu a robo android prezivljava . Sto je takodze za ocekivati posto je o filmu rijec,doduse sa par ogrebotina na cemu se vidi da mu je Shvarci-Terminator blizi rodjak. Nazalost ne mogu se ni imena glumaca sjetiti mada medju njima ima jedan koji se tu i tamo nesto cesce vidjao vidjao od ostalih. Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Veteran
|
![]()
Svaka chast frajeru !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 361 puta na 326 poruka
|
![]()
Podseti me neko preko PM na ovaj film pa ajde opet da pitam obzirom da sam prvi put pitao prosle godine.
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...postcount=1252 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]()
Evo ovako drugari.
Imamo glavnog lika klinca od 10tak godina sa cvikerima,klasicnog strebera koji boluje od neke smrtonosne bolesti,da li bese leukemije? I ima debelog drugara koji ga svugde nosi na ledjima. Cvikeras non stop prica kako ce ga operisati u nekoj tajnoj podzemnoj bazi,ali nazalost umire pri kraju filma. Desavanje filma je pod snegom,lici na sever amerike ili kanadu. Film je iz 90tih,secam se da ga krajem 90tih gledah po domacim kanalima,a od tada ga nikada nisu pustili na TV-u jer je B produkcija. zna li neko o cemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
gently (29.6.2012) |
![]() |
#1532 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
^ Definitivno taj, dobro ga se sećam, dobar film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 361 puta na 326 poruka
|
![]() Citat:
Spoiler za opis filma:
Skoro se registrovao lik, ni jedan post nije napravio, poslao mi PM i obradovao me ![]() ![]() ![]() ![]() Na meni je sada samo da nadjem negde VHS master ili neki dobar BD snimak. ![]() Sad mi je jasno sto je na jednoj kaseti naziv filma bio "Krvna braća" a totalno drugi film bio na kaseti, odale i ona moja zabuna sa "Motorom smrti" sto se moze videti mog posta vezanog za opis filma. DVD snimak postoji, downloadujem upravo a ima i ovako nesto http://www.ezydvd.com.au/DVD/no-retr...-set/dp/796120 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 393
Zahvaljeno 119 puta na 95 poruka
|
![]()
Evo jednog setio sam se skoro...
Gledao sam ga odavno '97 ili '98. Film je verovatno iz 80-desetih, pocetkom 90-desetih. Radnja se desava u americkoj pustinji (Arizona ili Nevada) gde postoji zajednica u blizini nekog istrazivackog centra valjda. Scena koja mi je ostala u secanju jeste porodica vanzemaljaca kako je uredila kucu po svom nacinu, sto je izazvalo paniku u kuci te ljudske porodice, i nakon toga je mama i tata vanzemaljac zavrsio u laboratoriji. Inace sami alieni lice na hibride ljudi i Dobija iz hari potera, samo su goli i imaju manje oci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Član
Član od: 12.11.2011.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]()
Horor film je u pitanju. Radi se o ubistvima u nekoj kuci koja se uzivo strimuju na internetu. E sad, cini mi se da sto vise ljudi udje na sajt pre ce se ubistvo dogoditi. Naravno FBI pokusava da pronadje lokaciju kuce. Noviji je film, gledao sam ga pre 3, 4 godine. Da li neko zna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Braveheart na korisnoj poruci: | ||
illusion_88 (11.7.2012) |
![]() |
#1538 | |
Član
Član od: 12.11.2011.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Veteran
|
![]()
Horor-SF film
Neki vanzemaljski "mutageni" psihopata bjezi iz svemirskog broda/zatvora . I po zemlji ( u us.a naravno) pravi belaj. Za vratom mu dahce amer detektiv i mozda/vjerovatno alien drot. I tako do kraja filma dok ovog nepotjeraju nazad na brod i zatvore u "celiju".Jer ovog je navodno nemoguce unistiti. I na kraju s.brod pada u okean i oko njega ratna mornarica. "Psihich" je pobegao iz chuze tako sto je mentalno delovao na zatvorenike koji su izgledali kao skinheadsi glavom i bradom. Nisu Critteri u pitanju :-] . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
The Hidden (1987) Ono "amer detektiv i mozda/vjerovatno alien drot" me je asociralo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |