![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Da li je igrao neku ovu igricu? Dobra je mozda je malo krace traje ali zanimljiva je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Zanimljiva je ali ne traje mnogo dugo. Moze se premotati za nekoliko dana. Nisam neki ljubitelj avantura ali ova mi se stvarno svidela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Ja je, nazalost, nikada nisam zavrsio. Moja verzija je imala neki bug. Na jednom mestu kada pobijem neke neprijatelje iza njih je trebao da ostane kljuc ali to se ne desava i nikako nisam mogao dalje. Cak sam pocinjao igru ispocetka (taj deo je blizi kraju igre) ali opet mi se isto desavalo.
Steta, bas mi se svidela igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.510
Zahvaljeno 522 puta na 177 poruka
|
![]()
Igra je stvarno fenomenalna, predivna atmosfera, likovi vrlo simpatični, ideja super ...... Plače mi se što je toliko kratka :-(((((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Fenomenalna igra, toliko puna duha i detalja, vidi se da se neko baš potrudio oko nje. Nisam video takvo remek-delo još od Raymana 2 (izuzimajući psihonaute, naravno
![]() ![]() Sve u igri je gotovo savršeno izvedeno, ali likovi su mi ostali u sećanju kao ubedljivo najsvetlija tačka igre, Double H i Pey'j bi, ako mene neko pita, trebalo da dobiju oskara ![]() Sve u svemu, topla preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jim Bravura na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (12.6.2007) |
![]() |
#8 |
Mr. Spatula
|
![]()
Pre neki dan sam po preporuci kolege Garsona instalirao igru i nisam se pokajao
![]() Inace igra mi je super. Nisam jos zavrsio(sad sam u fabrici), i nadam se da imam jos dosta do kraja ![]() Vidim da je neko uporedjuje sa Psychonautima, ali ja bih je pre uporedio sa Scraplandom. Jako su slicne, samo sto su u Scraplandu sve roboti i ima malo vise voznje. Jedine zamerke su mi te, sto nema bas puno humora i sto pri vozikanju hoverkraftom kamera prelazi u "e bas necu da te slusam" mod. Mislim da bi igra bila mnogo bolja da bar Svinjo Sapiens prosipa vise fazona. Taj lik je kao stvoren da lupeta 100 na sat. Videcu sta ce biti do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Igrao sam Beyond Good and Evil i zamalo presao.
Uvek kada zadnjem bossu ostane malo health-a meni se restartuje racunar i tako posle 15 restart-a ja sam popizdeo uninstalirao igricu i vise nikad nisam pokusavao(iako je odlicna igrica). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mr. Spatula
|
![]()
Svi pricate kako je igra kratka, ali meni se cini da nije. Nisam gledao koliko sam dugo igrao, ali mislim da ima preko 10 sati. I nisam imao osecaj da je kratka. Procunjao sa sve, pronasao skoro sve perle i uslikao skoro sve zivotinje. U pocetku mi je bila jako zanimljiva, ali kasnije je umela i da smori. Pogotovo deo kad se vozikas hoverkraftom po klanici. A misije su skroz neorginalne. Sve se svodi na red sunjanja, red akrobatike i red skljocanja, pa ponovo iz pocetka. Cak nema ni sporednih misija.
Sto se tice tehnikalija sve je malo jace od proseka i to je OK. Igra je laganica i kao stvorena je za opustanje u pauzama pri igranju pravih avantura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobrim avanturama (skoro čist pleonazam!
![]() ![]() Kad pročitate šta je teta Underdogs napisala, sigurno ćete poželeti da odigrate BG&E! Mene je navukla. ![]() Kad smo kod "Underdogs". Da li znate da je to devojka (rođena ~ 1973. prema nekim mojim analizama njenih pregleda igara na HotU), da je završila postdiplomske studije iz ekonomije u USA i da je sada "investment banker" u (valjda) Hong Kongu. Inače je poreklom iz Tajlanda i zove se Sarini Ahavanuntakul (Sarinee Achavanuntakul). Čik da neko izgovori njeno ime posle prvog čitanja! ![]() Eto, to je osoba koja je "single-handedly" osnovala i koja i danas (uz pomoć svojih prijatelja) vodi (verovatno) najveći abandonware sajt na svetu. Napisala je skoro svaku od 5325 recenzija igara na sajtu! Skoro sam siguran da nema više od deset ljudi na svetu koji su odigrali onoliko igara kao ona. I to sve pored gore navedene karijere! Dakle: ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (15.7.2007 u 2:27) Razlog: Spajanje |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
GaleOm (19.4.2008) |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.667
Zahvaljeno 837 puta na 500 poruka
|
![]()
fenomenalna igra... ne secam se da sam i jednu uzeo da igram ponovo- CIM sam je presao! nisam se smirio dok nisam pronasao i poslednju vrstu... meni je ovo vise za akcione nego avanturisticke igre, ali kako god- igra je pun pogodak i pravo osvezenje za one koji je jos nisu odigrali!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Starosedelac
|
![]()
Upravo predjoh igru, pa sam se nasao pozvanim da odgovorim na Shlayeve provokacije.
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Moram da kazem da me je ova igra odusevila. Ne toliko da mi upadne na top10 listu, ali je definitivno blizu. Samo zbog toga sto ova igra ima nesto sto danasnjoj industriji igara mnogo fali - dusu. E, o tome ja pricam sve vreme. ![]() @zoran845: Ako jos nisi odustao od Tormenta i kanis da ga odigras do kraja, savetovao bih ti BG&E kao sledecu igru. Cinice ti se kao si ugledao dnevnu svetlost posle sedam dana samice. ![]() Poslednja ispravka: Dio37 (19.4.2008 u 0:01) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ali sve u svemu vrlo dobra igra. Avanturasima za opustanje a ostalima za ulazak u svet avantura ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Pa jedino ako zivis u Zimbabveu ili tako nekoj vukoj3bini. Ajde da ne spamujemo vise, modovi nece biti zadovoljni...
Cekaj malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.720 puta na 6.858 poruka
|
![]()
Bah, ubedili ste me da počnem da igram ovo, iako u 9 imam ispit
![]() A jel` i vama kasni zvuk za slikom u cinematicsima? Ne mogu ni jedan da odslušam do kraja jer se uvek film završi pre njihovog razgovora ![]() Extra je muzikica, ali kako me nerviraju ovakvi sistemi snimanja pozicija...JooooJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, beyond good & evil, beyond good and evil, beyond good evil |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Resident Evil | chris | Akcione igre | 570 | 29.9.2015 23:55 |
Evil Genius | Bug[Su] | Strateške igre | 25 | 27.1.2011 1:27 |
Temple of Elemental Evil | 101st Airborne | Role-Play | 45 | 15.1.2011 11:07 |
Kad će više Resident Evil? | mladjex | Akcione igre | 60 | 7.5.2007 13:55 |
Resident Evil Outbreak Pomoc | skorpius | Konzole | 3 | 2.10.2006 12:47 |