![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 1.006 puta na 568 poruka
|
![]() ![]() Spomenuta je ovde, ali pošto je izašao i novi (duži) trejler od tad, red bi bio i temu da dobije. ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Kaze "from the creators of Penumbra", to je jaka preporuka, ajde bas da vidimo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
information junkie
|
![]()
Lepo deluje, samo što je mnogo mračno. Ništa nisam video...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 18.9.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 14 puta na 6 poruka
|
![]()
Kada izlazi ovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
trebalo bi u avgustu
edit: potvrdjeno je da ko bude preorderovao igru do 11. maja moze da zatrazi kod da aktivira igru na Steamu kada bude izasla Poslednja ispravka: 3LANCER (7.5.2010 u 20:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Amnesia: The Dark Descent Preview
http://pc.ign.com/articles/109/1095676p1.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku draske73 na korisnoj poruci: | ||
r0nIn (12.6.2010) |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 9.10.2008.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 103 puta na 68 poruka
|
![]()
Upravo sam presao igru ... Pa rekoh da podelim sa vama nekoliko utisaka
![]() 1. Zvuk u igri je maestralno odradjen , stvara izrazito dobar osecaj teskobe , i straha , drzeci vas non stop na oprezu ... nekoliko puta sam uhvatio sebe kako non stop proveravam sta je iza mene , iako tamo nije bilo nicega ... 2 Gameplay , isto , super odradjen , zagonetke su mozda i previse lake, i svode se na povlacenje prave poluge , postavljanje iste/istih u pravi polozaj, ili pronalazenja odredjenih stvari ... Svidja mi se postepeni gubitak razuma tokom sunjanja po tami , i reakcija na svetlo ... Iako imate skoro svuda svetiljke , i , vise nego dovoljno kresiva , 2 puta cete razmisliti da li zelite da upalite tu svetiljku , jer iako ce vam osvetliti put i malo povratiti razum , isto tako moze da namami ona stvorenja , a onda cete se i teze sakritti ... 3 . Prica mi se dopada , a i svidja mi se kako se kroz flashback-ove otkrivaju detalji price , koji sto se dalje ide , postaju sve morbidniji , i morbidniji ... 4. Grafika , iako nije nista posebno , savrseno docarava atmosferu tog mracnog zamka , i njegovog podzemlja ... I na kraju , moja ocena bi bila 90 ... Jedino kraj smatram da bi mogao biti bolji , doduse , imaju alternativni krajevi , tako da to ne bi uzeo kao vecu zamerku... I jos samo da dodam , da je ovo po mom misljenju , jedna od najboljih avantura koje sam do sada igrao , ali nazalost , ko zna kad cu sledeci put ponovo igrati ovako maestralno odradjenu igru ... Zato sam ovu prelazio polako i natenane ... A verujem da cu je uskoro ponovo obrnuti .... Cim se malo oporavim , i izlecim od straha od mraka ![]() ![]() Ljudi , nemojte propustiti da odigrate ovo remek delo ... Od mene preporuka ![]() Poslednja ispravka: Mikica86 (16.9.2010 u 0:44) |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Mikica86 na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (18.9.2010), Asmodeus (24.12.2010), doctor (30.9.2010), voodookojot (15.9.2010), yoff (4.1.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
amnesia, horor, horror, penumbra, survival |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | DeCoy | Akcione igre | 196 | 22.3.2011 16:54 |
Dark Seed | Patton | Avanturističke igre | 13 | 25.4.2010 13:25 |