![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Da li postoji mogucnost da mi rade zvucnici i sluske u isto vreme?npr. slusam muziku na zvucnike,i onda ocu da igram igru,stisam zvucnike i uzmem sluske bez prespajanja kablova?
sa zadnje strane kompa standardno imam zeleni i crveni ulaz,i s prednje strane isto ali kad ubodem sluske napred one nece da rade,dok zvucnici stoje ubodeni na zadnji ulaz.ne znam jeste me razumeli ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Da vidim da li sam dobro rauzmeo. Da li ti hoces da ti se u tom momentu kada igras igricu, na slusalicama cuje samo zvuk iz igrice, dok ces zvucnke iskljuciti ili smanjiti zvuk na nulu, ili hoces da ti se u isto vreme na slusalicama cuju zvuci iz igrice, a na zvucnicima muzika? Ako je ovo drugo u pitanju to ces tesko moci da izvedes bez ozbiljnog prckanja po windows-u, a plus itanje je da li ce to opste funkcionisati kako treba znajuci zvucne integruse... Ako je situacija broj jedan za to imas dosta jednostavnije hardversko resenje...
Audio spliter ![]() ![]() Sada se mogu nabaviti bukvalno na bilo kojoj pijaci, buvljaku, ili bolje opremljenoj pc radnji. Bitno je samo da bude stereo spliter, jedan kraj ubodes u komp na drugi prikljucis slusalice i zvucnike i dobio si to sto si hteo. Naravno sa ovim spliterom mozes da zaboravis na bilo kakvu softversku kontrolu ili gasenje nekog od izlaza, ali uvek je tu fizicko cupanje kablova ![]() ![]() Poslednja ispravka: Nutsbre@ker (25.7.2011 u 13:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Pod broj 1.
Jel moze nekako bez kupovanja,nesto po windowsu itd?Nisu problem pare nego me mrzi da izadjem iz kuce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 3.921 puta na 3.651 poruka
|
![]()
samo treba da rešiš to zašto ti ne rade slušalice napred, dal nije povezano ili zbog podešavanja u softweru to ćeš morati sam da otkriješ, posle podesiš default i secondary output, pa možeš da na zvučnicima slušaš muziku a na slušalicama igricu ili nešto drugo...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
markos807 (25.7.2011) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 23.10.2009.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 720 puta na 651 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Sudeci po slici Front panel ne radi. Probaj da kliknes na zeleni dzek i izaberi Headphones.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mogu da kliknem ni na zeleno ni na crveno.Neka druga ideja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.146
Zahvaljeno 4.067 puta na 2.653 poruka
|
![]()
Sta imas pod device advanced settings?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 23.10.2009.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 720 puta na 651 poruka
|
![]()
Uključi prvo slušalice u određeni port, prvo probaj zeleni u front panelu ali on verovatno ne radi, nije dobro priključen, pa onda plavi pozadi, pitaće te šta si uljučio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Nista se ne desi kad stavim u plavi sluske.Mora se verovatno nesto cackati po winu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
slusalice, sluske, zvucnici |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slušalice i zvučnici u isto vreme | beat95 | ŠDK - Zvuk na računaru | 19 | 17.3.2011 20:03 |
Slusalice SteelSeries | krofnica84 | ŠDK - Zvuk na računaru | 0 | 23.6.2009 14:06 |
Da li je vreme za novu plocu? | Belphegor | Kvarovi | 4 | 1.3.2008 12:53 |
adsl download&surf u isto vreme nemoguc!help!!! | zuleee | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 11.12.2007 1:26 |
Datum i vreme sa mini DV kamere i VHS kaseta! | Kokan | Foto i audio/video | 5 | 24.2.2006 1:43 |