![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Pozdrav,
Da li mi možete preporučiti neke bluetooth bubice za mobilni? Unapred hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 437 puta na 374 poruka
|
![]()
Recimo http://m.gigatron.rs/bezicne_slusali...060bk00-100115
Sent from my Lenovo TB3-710F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Moxpad x90. Pre mesecak Dana, drugar koji se inace bavi postprodukcijom zvuka uzeo preko neta. Ceka se nekih 7-10 na dostavu. Dakle covek je jako rigorozan pri ocenjvanju audio opreme, a za over kaze da su za samo nijansu losije od njegovih BOSE placenih 160e. Proveri po netu, mozda ti budu valjale, a cena nije veca od 20e.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 984
Zahvaljeno 3.915 puta na 2.354 poruka
|
![]()
Dan kada kineske slušalice od 20€ budu zvučale slično kao Bose od 160€ će biti dan kada ću teatralno da progutam i jedne i druge sa sve pakovanjima.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
C64freak (19.5.2017) |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 21.5.2012.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 165 puta na 145 poruka
|
![]()
Idemo off-topic, ali jel moze iko da mi objasni zasto iko ko se profesionalno bavi muzikom a nije na bini koristi in-ear? Da se ne lazemo sad, prave slusalice trce krugove oko nategnutih in-ear, cije su prednosti noise cancelling i portabilnost.
Uzgred budi receno, "studio reference" nije idealan izbor za slusanje muzike. Ogromna vecina slusalaca voli malo zacinjen i dinamican zvuk, ne flat response. Lepo je videti "studio pro monitoring master ultra" na slusalicama, ali to nije napravljeno za uzivanje u muzici. On-topic, probaj sa nekim ozvucenim proizvodjacima, tipa Jabra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 437 puta na 374 poruka
|
![]()
Ma onaj ko se bavi profesionalno muzikom nece cak ni pogledati in ear,zna se cemu sluze in ear a to je da imas portabilne sluske za dzoging,dok si u javnom prevozu i slicno.
Sent from my Lenovo TB3-710F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
#stewazy: znas kako kazu, malo je znanja mnogo opasno. Proveri ti ove moxpad x90, ako nista a ono zato sto iza druga koji mi je rekao ovo za njih su godine iskustva u postprodukciji, a I muzicka akademija, te profesorska titula, a u krajnjoj liniji nista ne gubis da proveris, covek sigurno nije izmislio. A opet iza ovih sto ce da jedu slusalice I misle da neko (ja) planski plasiram kinesku robiu na trziste used licnog prijateljstva da drzavnim vrhom u srcu mi Kine I neizmerne ljubavi za nasega vecitog vodju Ho Shi Mina (ustajem u stav mirno, kucajuci svako slovo njegovog velikog imena)stoji kredibilitet visegodisnjeg forumskog pametovanja I trolanja, a i nose kineske telefone, gde Im sad nista nije nejasno sto za 3-4 puta manje novce guraju performance I tehnologije brend telefona poput Samsunga ili iPhonea(nije ih ni kupio za studio, nego za slusanje na fonu, kao I BOSE model, u studiu koristio AKG141 cini mi se) . Elem, zezam se ja, pogledaj kao sto rekoh, covek nema ni jedan jedan razlog da me slaze, a za te pare sve I da ih kupis, pa da budu blato najgore neces se mnogo prevariti.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Poslednja ispravka: dzangrizalo (19.5.2017 u 14:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 984
Zahvaljeno 3.915 puta na 2.354 poruka
|
![]()
Čitaš stvari koje nisu napisane i pripisuješ mi stavove koje nikada nisam izneo. Ali jesam nastupio ironično pa je red da se pre svega tebi lično izvinim ako je ličilo da je upućeno tebi i svoj prvi post bolje objasnim.
Ja protiv tvoje preporuke nemam ništa i verujem da si ti dobio informaciju koju si dobio od svog druga i preneo je ovde u najboljoj nameri, bez ikakvih teorija zavere. Ja sam te slušalice čuo, OK su, čuju se normalno i to je dovoljno za bluetooth model te cene. U svemu ovome osporavam samo preteranu izjavu tvog poznanika da zvuče slično kao 8x skuplje Bose slušalice. Slušao sam Bose slušalce, više modela različitih cena - poređenja ni sa jednim kineskim slušalicama nema, to je nebo i zemlja. Znači Moxpad x90 su OK, kao što je i Redmi 3 koji ja nosim OK, ali ga ne poredim sa Samsung Galaxy S7 i iPhone 7 koji su 6x skuplji jer poređenja nema, ko kaže da su slični laže i sebe i druge. I da ponovim, ne ulazim u to zašto je tvoj drug to rekao, samo iz mog vrlo ličnog iskustva to poređenje prosto nije tačno i istinito. Pa me proglašavaj trolom do mile volje i veruj u šta veruješ, živela sloboda mišljenja i govora. Poslednja ispravka: Aibo (19.5.2017 u 16:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
@Aibo a sta si se nacepio, sprdao sam se citav post, to si I sam video iz lupetanja o Shi Minu I Kinezima, pa eto izvinjenja I ka tebi ako je uopste potrebno. Jedini ozbiljan deo posta je bio preporuka da ipak proba slusalice I deo gde sam ispisao zbog cega mislim da rec mog druga na ovu temu ima tezinu. Pozdrav I postovanje.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bubice, mobilni, slusalice |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Bluetooth modemom | gagi323 | Ostale komponente | 8 | 28.9.2012 21:29 |
Bluetooth pomoć | Kobilic | Prenosni računari | 3 | 5.2.2012 11:02 |
Bluetooth ne radi na laptopu, pomoc! | jingles | Ostale komponente | 4 | 4.12.2010 7:22 |
Nov laptop - WiFi, bluetooth | iMa_NeKo_PljUgU | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 3.6.2010 19:01 |
Nokia 6300 play via bluetooth | makiem | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.8.2009 12:37 |