![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1041 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Dobro si rekao, koristio sam ga danas cijeli dan i onda Umi od 4,5 inča izgleda nevjerovatno mali, kao da se smanjio.
![]() Navika je čudo, a mnogi ljudi sve preko 4 inča nazivaju "velikim" telefonima. Navikao sam se malo, a još se osjeća težina u džepu i nekad ga je teško koristiti jednom rukom, ali super je osjećaj gledati u toliki ekran. ![]() Ali, kao što sam već napisao, prodaću ga koleginici i zaraditi 40-ak evra (valjda nisam previše pohlepan). Ovo danas je bilo samo svojevrsno testiranje telefona. A sutra idem (konačno) po Hot Pepper, pa ću napraviti malo poređenje. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (3.5.2014), zajchik (2.5.2014) |
![]() |
#1042 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
Da ne spamujem moju prethodnu temu, trazim neki telefon sledecih karakteristika, posto nisam bas upucen u kineske telefone, sta moze da se nadje a da ispunjava sledece kriterijume uz neki solidan kvalitet?
Neki kriterijumi bi bili bar 1 GB RAM, Quad Core procesor ili bolje, bolja autonomija baterije od Huawei G510, displej od bar 4.5" inca posto mi se ne vraca nesto na manje dimenzije, solidna kolicina slobodne interne memorije, pozeljno 2+ GB... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaš dobru ponudu telefona sa 4,7", a to su Umi X1 Pro/Doogee Pixels DG350 ili Beidou Hot Pepper (o ovome nema puno podataka, sačekaj dok ga ja sutra dobijem i ispitam
![]() Od telefona sa 5", tu su Doogee DG2014, iNew V3, ili Elephone P7 Mini. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (3.5.2014) |
![]() |
#1044 |
Starosedelac
|
![]()
U suštini tu konfiguraciju imaju skoro svi "kinezi" do 100€, sa ekranom 4.7+" + imaju ips ekran sa 720p rezolucijom.Tako da ni na veličini nećeš izgubiti. Sada su trenutno najpopularniji zbog cena naravno oko 120$ telefoni sa mtk 6582 socem, quadcore i najbitnije 1gb rama.
Octacor telefoni su u naletu, a expanzija se tek očekuje, a najpopularniji su trenutno neken n6, coolpad f1, thl t11 i još neki. Pogledaj na pandawill, antelife, aliexpres online sopovima, pa ćeš naći sigurno nešto sto će ti privući pažnju. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1045 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
Dizajn ovog Doogee DG2014 mi nekako najbolje lezi, najvise podseca na moj G510 pa verovatno zato, cak me i naziv asocira vise na onaj Doge meme nego na neku kinesku kompaniju :P
Jedino sto mu je baterija 1750 mAh, ne znam kakva mu je potrosnja, cenim da zbog veceg displeja mozda jos brze ljusti bateriju od ovog mog ceda :-) Kakva su iskustva s tim telefonom, neko subjektivno misljenje? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lanikor na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1046 |
Veteran
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 251
Zahvaljeno 84 puta na 82 poruka
|
![]()
Reče mi sestra da je stigao fon, izbegao sam plaćanje carine.
![]() Sad još u ponedeljak da ga uzmem da vidim kakav je kvalitet. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dzajo5 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1047 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Vidim da ti se svidjaju kockastiji modeli , pa ti pteporucujem da bacis pogled na umi x1 koji ti je prief vec predlozio, pa na ulefone u5, i za malo skuplje iocean x7 hd, zopo zp 780, doogee gd 350. Ima jos kockastih modela, ali su ovi onako najtrazeniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Veteran
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 39 puta na 32 poruka
|
![]()
Umi X1 pro i Doogee DG350 Su ti isti telefon
![]() Poslednja ispravka: Aibo (7.5.2014 u 17:53) Razlog: Potpis |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Član
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa telefonom Lenovo A516 MTK6572, jel uopste moze da se poredi sa samsung ili LG telefonima po kvalitetu, ekrana, baterije itd.
Trenutno imam Galaxy S1 i ne znam jel dobijam ista bolje uzimanjem ovog telefona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]() Citat:
Nije ništa posebno za neke igrice, ali ako nigde ne zuris i 512 MB ce ti zavrsavati posao. Ne ocekuj brzinu.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Član
|
![]()
Na 512mb sam navikao sa galaxy s1, uz neki slim rom ja sam zadovoljan. Bojim se za kvalitet touch-a, da li ce posle nekog vremena krenuti da ne prima komande odma ili radi kako bi trebalo. Znam da su lenovo laptopovi na dobrom glasu, ne vidim razlog sto ne bi i sa telefonima uradili isti posao.. Hvala na odgovoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne bi trebalo biti takvih problema, ali ipak razmisli o jačem modelu (isto Lenovo, ako želiš).
Kao prvo, telefoni sa quad-core i 1 GB RAM nisu puno skuplji, a kao drugo, ovaj telefon i nije neka prednost u odnosu na Galaxy S. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Član
|
![]()
Ovaj mi nude za 1 din, inace sam zadovoljan sa samsungom jer mi stvarno ne treba nista vise od toga (naravno voleo bi da je brzi), pa razmisljam da li Lenovo da zadrzim za sebe a samsung prodam kao polovan, ili da lenovo probam da prodam kao nov, makar za 100e, ako mogu toliko da izvucem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam mislio da hoćeš da naručiš sa neta (kao što mi radimo), pa da zato pitaš, a zato sam ti ovako i odgovorio.
![]() Okej, onda ga uzmi za te pare i zadrži sebi, ili prodaj kao nov za cijenu pod kojom se prodaje po oglasima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
dzoni23 (4.5.2014) |
![]() |
#1055 |
Član
|
![]()
Mislim da je onda najpametnije da ga par dana "provucem" kroz ruke pa da vidim jel moze da zameni moj S1 koji je preziveo sve i svasta i idalje moze da parira mnogim novijim telefonima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Član
|
![]()
Bojim se da nije jedan od onih krs telefona, na primer alcatel telefoni su mi jako lose pravljeni, bar ovi jeftiniji, ni dual core ni quad mi nista ne znaci ako se telefon oseca kao da je nekvalitetan i da nema tu neku sigurnost kao sto galaxy ima, moj S1 je star 3ipo godine i radi savrseno sa slim rom-om, ja mislim da bolji telefon nije napravljen od njega
![]() ![]() edit: voleo bi da cujem nekog ko ima iskustva bar 2-3 meseca sa ovim lenovo telefonom, pa da znam jel stvarno vredi rastajati se od samsunga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Član
|
![]()
sad kad ga uzmem za koji dan pogledacu kakav je, mogu cak i ovde napisati o njemu par reci, prvi utisak. A nije losa ideja da oba prodam i uzmem nesto provereno, mada se ja bojim tih kineza
![]() za 150-200 moze polovan LG G2? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |