![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.348
Zahvaljeno 3.306 puta na 2.281 poruka
|
![]()
Skini GoodLock sa Galaxy Storea tu mozes da customizujes sve u sitna crevca skoro pa kao da imas custom ROM - ukljucujuci i task changer, mozes da izaberes da li da centrira trenutnu ili prethodnu app. Cak imas opcije i za razlicite stilove task changera, itd.
To je inace official Samsung app koji je namenjen bas power userima koji bi da nasteluju telefon da radi kako su zamislili. Ima ogroman broj modula i opcija. Mozes bukvalno sve i svasta da drndas i namestis kako ti volja. Trenutno Samsung, po meni, ima najispeglaniji OS na trzistu sto se UX i opcija tice. Ja sam na base S23 vec godinu i po i ne planiram da ga menjam osim ako ga nesto ne ubije. Zamenicu bateriju kad bude oslabila i to je to. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Akumu (7.1.2025) |
![]() |
#83 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.8.2012.
Zahvalnice: 1.306
Zahvaljeno 1.338 puta na 1.192 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
Član od: 5.8.2013.
Zahvalnice: 328
Zahvaljeno 384 puta na 288 poruka
|
![]()
Imao sam ga vec odmah kad je izasao, pa ne bi ja menjao 13 ultru, medjutim prijatelj kolekcionar, navalio da je uzme, pa da je uzme. I sta cu ja, jurio magic 6 pro, sve izgrebani, ne dobro ocuvani, onda mi naidje ovaj 3 meseca star u garanciji jos skoro 2 god, stanje mint, zelen, uzo ga. Pa uporediv je sa xiaomi 13 ultra u svemu sem u zoom, tu nema sanse, ostalo neck to neck, cak displej na Honor mi bolji, na boje mislim. Izrada top, ekran top, zvuk top, glavna kamera top, baterija odlicna, solidan flagship proslih generacija, ali kad uzmem novije telefone, ne vidim zaista da su mnogo napredovali, gledam s25 ultra, pa godinu dana rada na njemu nizasta, sem zaobljenih ivica nista novo, senzori kamere isti, ekran isti, nov SOC, ali to se u radu i da uzmes 865 snap danas ima da sljaka odlicno, nije iskoriscen ni 8+gen1 pun potencijal, nego ajde. Bacanje para. Tvrdim da s23u, Honor Magic 5 pro, Xiaomi neki iz 13 serije, Oneplus 11/12... Sve su to i dalje vrhunski telefoni, bez ikakvog razloga da se baca preko 500e za novijim modelima, koji ne nude novo gotovo nista, nikakav drastican napredak da opravda toliku cenu. Nijedan ne vredi vise od 800e, pa kako ga okrenes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji mobilni telefon koristite (2023) | JovanK | Aparati i oprema | 44 | 25.11.2023 17:25 |
Koji mobilni telefon koristite? [2021] | Picard | Aparati i oprema | 96 | 20.4.2022 13:21 |
[Multi] Koji mobilni telefon koristite? [2014] | Aibo | Aparati i oprema | 70 | 20.3.2014 1:17 |
Koji telefon iz više klase? | NjegovaWisost | Aparati i oprema | 109 | 27.1.2010 21:02 |
Koji je ovo telefon? | Isko | Aparati i oprema | 21 | 7.12.2008 13:14 |