![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.10.2008.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam 10GB hard disk koji je podeljen na pola na dve particije "C" i "D".
Sa programom "Image for Windows" uradio sam back up sistemske particije "C" sa svim instaliranim programima i pluginsima sa kojim radim, tako da ako nesto krene naopako sa windowsom ubacim snimljen CD sa image fajlom, restartujem komp, CD se butuje i za oko pola sata imam novi windows sa svim programima. Ovako sam do sada uradio oko 30 puta. Sada zelim da kupim novi veci hard disk (80GB) i isto tako da ga podelim otprilike na (C 30GB i D50GB).Dali nekako mogu kopirati staru particiju "C" na novi hart disk i tako izbegao novo instaliranje windowsa i programa sa svim pluginsima, t.j. da nekako iskoristim backup fajl. Cuo sam da se to radi sa nekim programom za kopiranje sadrzaja hard diskova. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
A da podelis novi HDD na :C 5GB i :d ostatak GB,iskoristis tvoj back up CD pa Partition manager-om naknadno povecas :C na 30GB ?
Ako uspe dobro je,ako ne znas sta ces ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Nece uspeti, jer da bi povecao particiju mora format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Backup-uj sa Norton Ghost-om, mislim da ti je on neosetljiv na velicinu particije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 6.7.2008.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 27 puta na 13 poruka
|
![]()
Možeš,pogledaj ovde:
Spoiler za link:
Bolji je od Nortona, provereno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]()
Sa acronisom možeš napraviti restore particije i u isto vreme "rastegnuti" je na željeni prostor. Svaka preporuka za ovaj divan program.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dbaja na korisnoj poruci: | ||
ukimafija (15.5.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
Torrent i zauzeće prostora na hard disku | Cole | Nosači podataka | 7 | 22.5.2008 13:15 |
XP na jednom Hard disku, Vista na drugom Hard disku | librabicboj | Operativni sistemi | 5 | 4.12.2006 13:52 |
GeForce FX5200 - prebacivanje video materijala na hard... | Raspolozen_ | Video/TV softver | 3 | 19.4.2006 14:00 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |