![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 21 puta na 8 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Član
Član od: 24.12.2008.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 25 puta na 15 poruka
|
![]() ![]() НОВА ЗЕМЉА http://www.imdb.com/title/tt1234435/ http://www.youtube.com/watch?v=lCU-vKmoL3E Затвореници који су осуђени због убистава због недостатка простора у затворима се депортују на ненасељено острво на северу Русије. Филм прича причо о њиховом животу на острву, како су се организовали, шта су јели у недостатку хране... 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Veteran
Član od: 12.1.2010.
Zahvalnice: 925
Zahvaljeno 890 puta na 357 poruka
|
![]()
Sto se tice filma nisam ga gledao, ali znam kakav je.
Objasnicu opet kakav je posto nisam rekao "plitka akcija", film je cisto akcioni bez ikakvih efekata i sta ti ja znam vec, radjen je u stilu akcionih filmova 80-ih, sa dobro poznatim akcionim glumcima, tako da je odradjena je na nivou. Sto se tice price nije nista posebno, rec je o grupi placenika koji odlaze u Juznu ameriku sa zadatkom da svrgnu sa vlasti diktatora u jednoj drzavi (bas zapetljano ![]() Poslednja ispravka: Iris (21.8.2010 u 21:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 21 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Iris (21.8.2010 u 21:48) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Sto volim kad se skupi par elitista pa pljuje po svim akcionim filmovima, a oni inace gledaju samo one produbljene, i svidela su im se ukupno 4 filma u poslednje dve decenije ![]() Kako ne mozete da shvatite da neki filmovi sluze da odete u bioskop i da iskljucite mozak? Meni se ovo cesto desava posle visecasovnog ucenja i ne gleda mi se nesto kao Inception da moram da se razmisljam "a sta se sad desilo", i posle filma da mozgam sta se stvarno desilo u filmu. Takodje mi se ni ne gleda drama od 3 sata u kojoj se nista ne desava ceo film, nego nesto sto ce da me opusti i sto cu do sutra vec zaboraviti... Sto se tice samog kvaliteta, to je vec nesto drugo, ali mislim da ce ovaj biti veoma kvalitetan za to sto jeste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Član
Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Sto volim kad se skupi par elitista pa pljuje po svim akcionim filmovima, a oni inace gledaju samo one produbljene, i svidela su im se ukupno 4 filma u poslednje dve decenije.
Ovo je sve objasnilo. ![]() ![]() ![]() Step Up i Step Up 2 Tinejdzerski filmovi sa dosta plesa, takodje kroz oba se provlaci ljubavna prica (bas me cudi ![]() ![]() Poslednja ispravka: mp3lopov (22.8.2010 u 0:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Starosedelac
|
![]()
Uf, danas sam odgledao....
![]() The Last Airbender Moji utisci..... nešto gore u životu nisam gledao, čak šta više pokajao sam se što sam dao pare za kartu. Ja inaće nisam gledao seriju koja je snimljena pre filma, ali dovoljno govori da drug koji je zagriženi fanatik te serije, smatra da je ovaj film najgore sr**e koje je ikada snimljeno. Po priči tog mog ortaka a i mom ličnom utisku, priča iz orginalne serije uopšte nije ispoštovana, neki efekti izgledaju krajnje jadno, glavnom glumcu (avataru) je hirurški odstranjen talenat i smisao za glumu, ma uopšte em film deluje zbrzano i skarabudženo. Mislim da dovoljno govori to i što se neki delovi iz trejlera uopšte ne pojavljuju u filmu (a baš ti izbačeni delovi su me i privukli da ga pogledam). Film slovom i brojem ima jedan atraktivan specijalni efekat i to je to. Izbegavati u širokom luku. Moja ocena -6/10. Krajnje jadno. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#189 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Veteran
|
![]()
Kao prvo nisam ja nista pitao, a javio sam se zato sto sam skoro bio prozvan da sam jedan od onih koji gleda filmove kao sto je Expenables, kao da je to nesto lose ili ne znam ni ja sta... Da glume nepoznati glumci, film bi bio generalno prosecan, ali posto glume poznati glumci (ima odlicnih a ima i onih za plakanje
![]() ![]() Gledate na filmove tako sto uporedite svoja ocekivanja pre gledanja sa filmom, pa tako kada film koji ste cekali godinu dana i ocekujete mnogo ispadne prosecan, onda taj film ima glupu/suplju pricu, ocajan je itd... (ne navodim samo tebe). A prosecan film za koji ste culi juce a danas ga odgledali, ostaje prosecan (The Losers, The A-Team). I sad ispada po izjavama ljudi da je Expenables gori od 90% filmova, a nije. Avatar takodje. Ovo je drugi razlog zasto "sam se javio", zato sto mi ovaj fenomen nije jasan. Kao drugo ja iskreno ne idem u bioskop da gledam ovakve filmove sa namerom da ostanem odusevljen pricom, nego da pustim mozak na ispasu. Sto se tice glume, to je daleko vaznije i istaknutije, pa se i lakse primeti, i samim tim to mora biti ispostovano, za razliku od price (bilo bi lepo da moze, ali ako idem u bioskop da gledam Expenables, primeticu dobru pricu, a ako je losa, necu primetiti losu pricu ![]() Toliko od mene, necu da pravim posao nasem omiljenom modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ti mora da si vidovit cim znas kakav je film koji nisi gledao. Sto se tice Tekken-a... ono je uvreda za sve fanove igre. Kic i trash od filma. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Flamel na korisnoj poruci: | ||
Stepski Vuk (22.8.2010) |
![]() |
#192 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||||
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Ukoliko želite pravi užitak, odgledajte animiranu seriju!
Poslednja ispravka: Iris (22.8.2010 u 12:46) |
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
zone2403 (22.8.2010) |
![]() |
#194 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgledah Shaun Of The Dead sinoc,misleci po nazivu da je neki horor
![]() Spoiler za spoiler:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Nisi uspeo da shvatis da je ovo jedna tipicna britanska komedija sa tipicnim britanskim humorom
![]() I suzdrzavajte se mishljenja osnovanih na recenzijama, ovo je dnevnik filmova koje SMO GLEDALI, a ne o kojima smo chitali/chuli |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Nash Knight na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (25.9.2011), jozvan_Kg (23.8.2010), nexexcalibur (23.8.2010), player1 (22.8.2010), Stepski Vuk (22.8.2010), zone2403 (22.8.2010) |
![]() |
#197 |
Veteran
|
![]()
Nisam ni ja razumeo foru
![]() Sto je najgore posle njega ajde da gledamo Trick 'r Treat, on mora da je zanimljiviji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skontao sam ja da to nije horor tokom filma.Ali smesnih delova nisam video,primetio sam da je ovo bio pokusaj da se napravi komedija,koja licno meni nije smesna ni u jednom delu.Ustvari bilo mi zabavno kad su gadjali onim plocama 2 zombija i to je to.Jednostavno zombiland mi je smesnij,a na istu su foru filmovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgledao sam film
Baarìa http://www.imdb.com/title/tt1081935/ Italijanski film o zivotu na Siciliji. Moze se svrstati u dramu a i u komediju. Jako dobar film, odlicno docarava zivot jednog gradica na Siciliji. Svaka preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam ga odgledao pre par dana, što se scenarija tiče mogu reći samo Predictable, Predictable and Predictable, ne znam više po koji put se ponavlja završnica Déjà vu,
Spoiler za nekad cuo za spojler?:
Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (23.8.2010 u 6:55) Razlog: Spoiler - Hmm? http://bit.ly/cSddJs |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |