![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Upravo odgledao Centurion-a
![]()
Interesantna priča iz perioda Rimskog carstva o skrivenim delovima istorije, sa dosta prenaglašenih efekata krvoprolića (kad neko nekog kolje baš se jasno vidi kako šiklja krv kao pod pritiskom), Od svega u filmu najviše mi se svidela završnica, Vredi pogledati Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (18.8.2010 u 19:36) Razlog: manja slika |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Deo inventara foruma
|
![]()
"Kupujem" 720p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.357
Zahvaljeno 1.937 puta na 1.416 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Veteran
Član od: 12.1.2010.
Zahvalnice: 925
Zahvaljeno 890 puta na 357 poruka
|
![]()
Unforgiven
http://www.imdb.com/title/tt0105695/ Jeste da nisam neki ljubitelj westrn-a i retko kad ih gledam tj. uz dobru preporuku, ali je ovo odlicno. Radnja film i nije nista posebno, njih trojica odlaze u poteru za dvojicom likova koji su mucili neku kurvu (to se sazna odmah na pocetku filma), ali je bitan nacin na koji je odradjen film i druge sitnice koje ga cine dobrim za gledanje, pogotovo zavrsnica filma koja me je prijatno odusevila ( nju vam necu ispricati, nije fora-pogledajte film ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bela lampa na korisnoj poruci: | ||
zone2403 (19.8.2010) |
![]() |
#165 |
Novi član
Član od: 8.2.2008.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Grown Ups:
Film je prilicno bezveznjikav, ali ima dosta momenata koji vas mogu nasmejati. Nema nikakvu pricu i prikazuje amere kao prave idiote. Da sam znao da je takav, ne bih ga ni gledao. S obzirom na glumacku ekipu, nadao sam se odlicnom filmu, a ovako posle gledanja, ocena od mene bi bila 3/10. Princ of Persia: Kao pravo osvezenje posle onog mlakog "Grown Ups"-a, stize Princ iz Persije. Film je fantastican, sa odlicnom pricom i istim takvim zapletom. Da ni ne pomislis sta sve moze da te saceka. Ocena od mene bi bila 9/10! Ne znam zasto ne 10/10, ali necu da preteram.. ![]() Film za vece sa drustvom ili porodicom. Svi ce gledati od pocetka do kraja. Ni u jednom momentu se nisam smorio, a film traje oko 2 sata, cini mi se. ![]() Za ovo apsolutna preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Starosedelac
|
![]() ![]() Salt Film po meni nije loš, klasična letnja mućkalica, nabijena adrenalinom i akcijom u svakom koraku. Ovo je pravi film za Anđelinu Džoli, i njene glumačke sposobnosti. Radnja ima dosta obrta, mada doduše predvidljivih, ali kao što sam rekao ovo je letnja zanimacija, prepuna akcije, a ne neki težak triler oko koga ćete da razbijate glavu dok pohvatate šta se dešava. Idealno za popodnevnu razbibrigu. Moja ocena 8/10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Član
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 60 puta na 45 poruka
|
![]()
Nemacki film Das Experiment (2001)
http://www.imdb.com/title/tt0250258/ i americki rimejk The Exprtiment (2010) http://www.imdb.com/title/tt0997152/ Psiholoski triler u kome odredjeni broj ljudi dobrovoljno ucestvuje u eksperimentu. Slucajnim kompjuterskim izborom oni su podeljeni u grupe: zatvorenici i cuvari. Cilj eksperimenta je proucavanje njihovog ponasanja u zatvorskim uslovima pod odredjenim okolnostima. Prvi-drugi kadar: "Traze se dobrovoljci. Placa se 4.000 DEM za 14 dana eksperimenta u laznom zatvoru..." Dve verzije, izaberite koju zelite. Moja preporuka je nemacki original. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Borislav Vuckovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#168 |
Veteran
|
![]()
Koliko je stvarno losija Americka verzija? Mislim da li je bas velika razlika, posto ja iskreno ne mogu da gledam Nemacke filmove, a i dobri su glumci u Americkoj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Član
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 60 puta na 45 poruka
|
![]()
Nemacka verzija je za mene zivotnija i uverljivija, gotovao kao da se gleda dokumentarni film. Potpuno drugacija produkcija u odnosu na americku verziju, kao crno-beli naspram kolor filma. Gledajuci americku verziju bice to samo jos jedan u nizu OK filmova, a nemacka mu daje autenticnost, pa bih ovaj film svrstao u klasu filmova kao sto su: "Tajna Kaspera Hauzera", "Christiane F", "Lost Honor Of Katherina Blum"...
Uostalom pogledaj americku verziju, pa kad ne budes imao nista za gledanje, prevazidji jezicku barijeru i pogledaj original. Verujem da neces zazaliti. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Borislav Vuckovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#170 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 21 puta na 8 poruka
|
![]()
kad se vec pominju vesterni i remejk filmovi, evo imam ja dva za preporuku...
prvi je vestern: Once Upon a Time in the West http://www.imdb.com/title/tt0064116/ sve ono sto predstavljaju obicni vestern vilmovi za ovaj ne vazi- fantastcan spoj prica sa d.zapada i savremene akcije, trilera, drame... za ono vreme nezamislive scene i jedan od pokretaca savremenog filma iz "sladunjavih" filmova tog vremena u realisticne price bez cenzure... rezija, scenario, gluma, muzika.... ne zna se sta je na visem nivou.. ko nije gledao ovaj film , mnogo je propustio... drugi film je : Wings of Desire Der Himmel über Berlin (original title) http://www.imdb.com/title/tt0093191/ neverovatna prica Wim Wenders-a o andjelima .. sve sto bih rekao dalje, pokvarilo bi gledanje filma...tako da je jedina moja preporuka - pogledajte film... rimejk istog: City of Angels http://www.imdb.com/title/tt0120632/ holivudski rimejk , na naravno, holivudski nacin pokusava da odgovori na kultni film.. iako najveci problem kod ovog filma nastaje kad se uporedi sa prethodnikom- on je generalno gledano , po meni, uradjen sasvim solidno... iako je holivudski "srceparajuc"- uradjen je sasvim dobro, veoma je gledljiv a osetljive devojke(ljudi) ce sigurno i zaplakati ![]() Nicolas Cage i Meg Ryan su na svom nivou- pogotovo Cageova tuzna faca tokom filma dolazi do punog izrazaja ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kikko na korisnoj poruci: | ||
Marshall George (27.8.2010) |
![]() |
#171 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
lol City of Angels nije rimejk Der Himmel über Berlin, samo je inspirisan istim, veeelika razlika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 722
Zahvaljeno 4.347 puta na 3.589 poruka
|
![]()
Odgledah Shutter Island - odličan, 9.5/10.
![]() The Crazies me je razočarao, previše površan i plitak, očekivao sam nešto bolje, imao je film potencijala, ali je po meni ostao neiskorišćen. 5/10 Baš me zanima Das Experiment, gledaću ga ovih dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 21 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
sta je tebi rimejk? ako se doslovce prati radnja? kao u starom Psihu i novom Gas Van Santa- gde su scene iste? pa koji rimejk je zapravo "isti" kao prethodni film? ma kako god.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
I ja mislim da je City of Angels rimejk - Wim Wenders je, uostalom, radio scenario za njega... Wikipedija takođe navodi da je rimejk u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Član
|
![]()
naleteh slucajno
Vampires Suck (2010) http://www.imdb.com/title/tt1666186/ na neki nacin potpuno dobro ismeva (po meni) glup serijal twilighta. ali! kao sto kaze prvi review na imdbu "Did what it had to do - Make fun of Twilight!" film ima poneku dobru foru, znam da se nekoliko puta desilo da su me bas bas nasmejali, ali sve u svemu vrlo osrednji film. 6.5/10 imdb kaze 3 zbog twilight fanova.. cinjenica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgledah Tekken sad i mogu reci da film nije toliko los kao sto sam mislio.Obicno ne volim te americke letece nindze,ali ovo je bilo sasvim ok(mozda jer sam igrao igru).Za onog ko je igrao igru bice film ok jer su likovi koji se bore u filmu svi iz igre(tekken 3 uglavnom).Inace glavni lik nije bilo koji "bla bla" cipi nego isto lik iz tekken igre.....malo su mu drugaciji razlozi za tucu,ali ok.Prica je uobicajena,prezvakana 500 puta,smorna......Fajtovi su odlicni zaista podizu ocenu filmu,akcije ima previse,odnosno ima je u svakoj sekundi,a kraj je dosta predvidljiv.ja bih mu dao 7/10(2 ocene vise zbog likova iz igre i odlicnih pantalona koje ima glavni lik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakav je film The Expendables? Da li vredi to gledati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Veteran
Član od: 12.1.2010.
Zahvalnice: 925
Zahvaljeno 890 puta na 357 poruka
|
![]()
Pa ako si ljubitelj teske akcije sa plitkom pricom ti ga obevazno pogledaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |