![]() |
![]() |
|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Pa ne bas uvek evo meni sada izbacuje the undo queue is turned off i ne mogu da vracam nazad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Jel moze neko da mi da neki link tutoirijala za pravljenje munja.Gledao sam u max-u i nije bilo nista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
www.google.com i upises -lightning tutorial 3ds max- i nadjes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
je li a sto ne isprobas da napravis u photoshopu pa udaris opacitiy maps, a iz 3d pogleda bi isho model, ocigledno da se radi o glow efectu, plus munja se uvek pojavljuje na sekundu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Veteran
|
![]()
Ili lepo nabavish Digimationov LIGHTNING plugin( koji nije besplatan) -pa ne mogu bash da ti dam link
![]() Imas i alternativan nacin Na brzaka napravish nesto ovako. http://www.HotFile.us/HF/Na brzaka munja.avi/120aa1758 Evo ti i max fajl pa vidi kako. Ako nesto nije jasno pitaj Munjica na brzaka.zip Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala care
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
|
![]()
Evo sad sam malo provrteo scenu,ali ne znam kako da dodam glow na line.Pretostavljam da si to uradio preko video post-a.Nazalost jos ne znam da radim na njemu,ali pogledacu u tutorijalu.Hvala jos jednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 30.12.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi da savet u vezi vatre???
Naime presao sam mali milion tutova za pravljenje vatre, ali nikako mi ne ispadne kao sto bi trebalo ispasti (ni priblizno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Kakva vatra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
moze da bude:
plamicak, plamen, vatrena lopta, explozija, veliki pozar, realna simulacije vatre kao fluida, vatra tipa u kaminu.... stoga "koja vatra" je prilicno dobro pitanje ![]() Sto se te "vatre koja gori sa macha" tiche, mislim da je najbolje da je napravish od particlesa... znaci nadjes neke dobre mape za diffuse i opacity particlesa, podesish ih da se krecu razbuktano, kao vatra kad gori, dash im jak blur... i to bi trebalo da bude ok... jos dash i glow i - trebalo bi bude vrh.. Postoji i vatra u maxu kao atmosferic, ali ta ne valja nista... sa njom mozes napravis neku exploziju, ili neki plamichak, ali da gori razbuktalo - to mislim da zaista ne moze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Particles kao što Manijak reče...
Pazi kad sam pre nekoliko meseci radio mač koji ima vatru na oštrici, ali ne mogu da nađem file... ipak našao sam nekog vatrenog charactera koga sam radio pa baci pogled na file. Ako ne razumeš šta sam odradio, viči... Evo kako izgleda... http://www.imagehosting.com/show.php...vatra.gif.html evo ti dole max file... Edit: Ovaj vatreni karakter bi oduvao onog tvojeg fire elementala manijače. ![]() Poslednja ispravka: bobi (15.3.2007 u 16:16) Razlog: Da zapretim manijaku :))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
|
![]()
Imam 1 molbu:
Treba mi pomoc (citaj:uputstvo) da texturisem avion (bojing 747)!!! Ja znam jedino da mu stavim belu boju ![]() ![]() Ako ima zainteresovanih, cu okacim sliku modela!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
|
![]()
Pa posto nema nikoga da ti pomogne trenutno aj okaci fotku ( perspektive ) pa cemo polako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
|
![]()
AJ okachi pa cemo da vidimo sta se mozhe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
|
![]()
U sustini to ide ovako:
SEcas se onog Bobijevog uwv tuta u maloj skolici za max , e pa ovako ono sto treba da uradis za pocetak je da podelis avion u nekoliko delova. tako ti najlakse. podelis ga na mestim gde se krila lepe na cilindricnu sredinu i podelis ga na pocetku repa. E sad za taj srednji cilindricni deo iskoristis isto sto je Bobi radio za cilindar .krila opet mozes da podelis u dva dela ( donju i gornju stranu) i da koristis ono sto bi radio da imas plane , znaci da generises uwv kordinate iz recimo levog ili desnog pogleda. Isto to uradis i za rep. E onda dodaj checker texturu na sve objekte ( najbolje crvenu shaovnicu ) i pomeras tacke uwv mape dok ti crvena i bela polja ne budu priblizno iste shirine i duzine ( dok ne bude cista mapa) i da ako neces da delis model na vise delova itexturises mozes jednostvano da selektujes zeljene faseove i na njih da mapiras, znaci umesto prvo da odvojis krila od sredisnjeg dela ti samo selektujes sve fasove koje zelis da unwarpujes ![]() I zaboravih ad dodam za deo kod pilotove kabine , naj ti je i da to podelis , tako da ga svedes na izduzenu polu lopt gledano sa strane. Znaci tamo gde pocinje da se krivi ka unutra i zatvra povrsinu. Za taj deo mislim da bi tebi bilo najlakse da unwarpujes po principu sfere Poslednja ispravka: Nillaith (28.5.2007 u 12:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
|
![]()
Evo slike:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Evo sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tutorijali za programiranje | Harmon23 | Programiranje | 232 | 10.8.2024 14:29 |
Linkovi za početnike | Eni | Fotografija | 13 | 9.4.2020 9:13 |
VideoJug i neki malo drugačiji tutorijali | Mrka Kapa | Cvet kompjutera | 4 | 15.7.2008 22:21 |
C++ tutorijali na srpskom!!! | PeTkO | Programiranje | 16 | 28.10.2006 15:57 |
TUTORIJALI | JovanK | Aplikativni softver | 0 | 27.10.2006 2:40 |