![]() |
![]() |
|
|||||||
| Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 75 puta na 30 poruka
|
Dakle, kao što naslov teme kaže, potrebni su mi fontovi (ukoliko postoje) koji u sebi sadrže razne varijante čaša za koktele. Nekoliko dana sam kopao po internetu i sve što sam uspeo da nađem jeste da ima 3 različite varijante tih čaša a meni treba bar 6-7. Tako da ako neko slučajno može da mi pomogne bilo bi lepo
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 75 puta na 30 poruka
|
Ma gledao sam i tamo, ista situacija kao i svuda, nadjem svega 2-3 čaše i to je to.
Probaću sam nešto da napravim, izgleda da nigde ne postoji to što meni treba. U svakom slučaju hvala na odgovoru
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
| leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
| sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |
| Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |