![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#61 |
|
Starosedelac
|
Ja sam imao neke ocajnicke pokusaje,kao napravim ''sebe'' pa metnem u Knickse pa onda igram,al smori to
Ovako cu da ostvarim svoj san i da budem nekrunisani kralj Madison Square Gardena
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (13.8.2009) | ||
|
|
#62 | |
|
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
Citat:
"You'll start off either as a drafted player or as a walk-on to a team's summer circuit games. In the summer league, your goal will be to impress the scouts in the hopes of getting an invite to a team's training camp. Once there, you'll be competing against NBA players for a spot on a team's roster. You never know which team will choose you, so if you happen to be a shooting guard looking to take Kobe's place on the Lakers, well… good luck" Dakle, ne možeš odmah da biraš u kojem timu ćeš igrati (kao u pravoj NBA), a i ako ne prođeš draft, postoji D-liga (Development league) u kojem će vas nadgledati skauti pojedinih timova. Dakle, ovako je daleko interesantnije nego da se odma baciš da igraš uz Kobija (za to postoji "created player" i one kontrole sa kojima vodiš jednog igrača kao u NBA 2K9). Uf, jedva čekam da postanem prvi pik i da me uzme Oklahoma City, da šamaram Krstića na terenu.
|
|
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
Borowatz (14.8.2009), Extreme Player (13.8.2009) | ||
|
|
#63 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
A pa dobro to je okej,stavise super je,to je ista fora iz PES-a(samo sto u pesu ti biras tim koji ti je dao ponude)jos kad bi ubacili neku Dynamic kameru...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
A da li ce biti mnogo zahtevnija u odnosu na 2k9?
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Deo inventara foruma
|
zahtevnost ce biti vrlo slicna ako ne i ista...
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Banned
|
Da, sudeći po screen-ovima, grafički se ne razlikuje mnogo od 2K9, ali se na njima vidi da, makar, Derrick Rose najzad liči na sebe. Vejd, tu i tamo, ali za to služe kineski patch-eri. Takođe mi se svidelo što su najavili da će igrači biti dosta manji u odnosu na teren (jedino u tome je NBA Live bio bolji, taj razmer terena i igrača) nego u NBA 2K9.
Takođe, sad će moći da se farbaju patike u tri različite boje, što znači da će teško biti "custom" patika. Uostalom, grafički i ne treba puno da se menja. Ja bi više voleo da ubace mogućnost isključivanja "auto double/pressure" u Asocijaciji, jer poludim kad krenu da udvajaju nekog totalno bezopasnog dunstera, ostavljajući trojkaše same da pune bez problema, jer zaboravim da pred svaku utakmicu to ručno uradim. Nedavno sam igrao asocijaciju sa Orlandom i ratosiljao sam se Luisa i Turkoglua da bi doveo Amare Stoudemajera. Uf, kakav centarski tandem, ali kad je Brevin Knight (Utah Jazz, 190 cm otprilike, negde oko 70-ak kilograma) zakucao Alley Up, bukvalno opkoljen između Amarea i Dvajta Hauarda, bacajući ih kao čačkalice od sebe, trebalo mi je pola sekunde da počnem da deinstaliram igru i više je ne pokrenem nikad. A onda pročitam najavu za 2K10, potera me želja i ponovo je instaliram, ubacim Juza roster/setings/šta sve ide uz to, izaberem Asocijaciju, superstar, 4x4 minuta, sa Majamijem i u prvoj utakmici (ne mogu da se setim protiv koga) na kraju treće četvrtine vodim sa 48:28. Na kraju utakmice je bilo 52:50 za protivnički tim (26:2 u zadnjoj četvrtini, dali su koševa skoro isto koliko u prve tri četvrtine zajedno) , ubacivali su ko god je i odakle god je neko šutirao, a Vejd je mašio 3 zakucavanja, 4 polaganja i 6 slobodnih bacanja (inače sa njim ne mašim slobodnjake osim u tom slučaju), jedino sam uspeo da sa Bizlijem ubacim dva slobodna bacanja. Kad sam prešao na FULLCOURT PRESS odbranu, to je značilo da moji kompjuterski igrači lutaju ko zna gde, dok su jedan ili dvojica protivničkih bili kao duhovi sami na metar od koša. I opet jedan besni uninstall. Zato jedva čekam NBA 2K10. Da opet zaigram basket... |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (11.8.2009), nikolapfc89 (11.8.2009) | ||
|
|
#67 |
|
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
To nije tacno u Live-u su igraci suvise mali.Da ne spominjem modele koji su katastrofalni.Realno jedina prednost Live-a je on line podrska,tu su miljama ispred 2K.Samo zbog toga povremeno odigram koji mec Live-a na Xbox 360.
Najavili su vecu rezoluciju tekstura... Kome je radio NBA 2K9 sigurno ce i 2K10,ipak mora da radi na Xbox.Jedino ako zeznu port sto je malo verovatno.
Poslednja ispravka: WU TANG CLAN (11.8.2009 u 20:16) |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Deo inventara foruma
|
Ma samo da sklone onu strelicu misa dok se igra i bice sve super...
Btw,ja bih Live jedino igrao zbog reprezentacija,imao sam prilike da vidim kako su nas uradili i nismo losi (mada smo dosta s*ebani u statistici)a jos ce u desetci biti 24 reprezentacije sto je zaista za pohvalu.Ali igrao bih samo zbog toga. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
Poslednja ispravka: King James (11.8.2009 u 21:22) |
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Starosedelac
|
Eeee ova deca znaju samo za najbolje timove da navijaju...ccc...
Elem, valjda ce porade na onoj kradji poena, kad god je gusto na kraju moji igraci mase sve zivo a oni ne mogu da promase, pri tom Clutch Factor je iskljucen...Stvarno 2K9 je teska kradja u zadnoj cetvrtini...I ono curenje vremena takodje, stvarno zna da nervira kad gubim. Onda, ona kucanja su ponekad preterivanje, na primer neki prosecan i provikan igrac koji sam zna da zakuca, Igoudala na primer, dodje i meni zakucava preko centra, i nemos' ga zaustaviti,postavljanje nekad upali,ali cesce bude faul. Isto tako kod ulaza, nekad neki nizi igrac,Iverson na primer, uzme loptu i bukvalno se proseta i polozi preko mog centra.Da malo ubrzaju one sudija, izludi me cekanje da izvedem loptu, pogotovo kad ode negde, pa je onaj glupan uzme i trckara sa njom po terenu. Odbrana je suplja k'o svajcarsi sir, vise mi pun k... miss matcheva i rupa u odbrani izazvanih tim. Udvajanja su grozna, nema ni r od rotacije. Udvojim nekog, neki drugi igrac je slobodan, a i ovaj moze komotno da skoci i da osuta, kao da nema nikog, zato sam batalio udvajanje,a kad oni mene udvajaju,to je vec druga prica. Eto, to su neke stvari sto meni smetaju i sto bi voleo da porade na tome, valjda sam sve naveo. Poslednja ispravka: King James (14.8.2009 u 3:04) |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Član
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka
|
Citat:
..... Nego..... u potpunosti se slazem sa tobom ..... i meni jako smetaju ta neka space jam zakucavanja .... kad se bukvalno frajer zaleti i pljas preko dvojice !!! Ili jos gore - Nowitzki mi je u jednoj utakmici imao paaaa brat bratu jedno 10 alley opp zakucavanja ..... a svi znamo kakve su atletske mogucnosti Dirka Nowitzkog .... Najlepsa su ona neka "obicna" zakucavanja.... bez nekih fency uvijanja, okretanja, preskakanja i sl .... ili to .... kad se neki mali kepec zaleti pod kos i u 95% ga i da ..... a ti ga ne mozes fino ko covek sastaviti sa zemljom jednom bananom kao sto se inace radi sa takvima .... jer tvoj igrac ce ili nekako retardirano zamahnuti onom "tudjom" rukom ili ce dati ovome priliku za and1 ..... pored ovoga meni smeta i animacija ..... cesto se desava da igrac bez spustanja lopte dodje od 3ce do kosha ..... ili napravi ocigledno duplo vodjenje ..... zna da nervira .... o rotaciji sam ranije govorio ..... blagi uzas ..... al zato kad tebe udvoje dvoji igraci se ne rasire, naprotiv (!) .... uvek ce neki od njih prici tebi eto cisto da bi omogucio onoj dvojici sto su tebe udvojila, da imaju tu i njega pri ruci ....Ima toga jos puno, ali 2K je opet nesto najbolje sto smo mi na kompu videli zadnjih 10ak godina ....
|
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
, pre neki dan sam sa Bullsima igrao protiv Hawksa, i imali su jedno 10+ alley oopova, znaci tako iz cista mira Bibby baulja po terenu i odjednom baci loptu, Smith je hvata i kuca,kao da su njih dvojica sami na terenu,a ja p1zdim...I tako su mi dali kos u zadnjoj sekundi za pobedu,kad se tad nisam pretvorio u Hulka,necu nikad
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
[quote=King James;837402]Eeee ova deca znaju samo za najbolje timove da navijaju...ccc..
Penzioneru ja navijam za Boston ponajvise zbog Ray Allena.navijao sam za supersonixe zbog njega.Boston mi se svideo u ovogodisnjem playoffu zbog onakvih partija a i volim njihovu igru.Majami mi je bio omiljena ekipa od 2005-2007. |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Srky93 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (14.8.2009), Uros12 (14.8.2009) | ||
|
|
#75 |
|
Deo inventara foruma
|
Ja,iako sam rekao da vidim sebe u Lejkersima,navijam za Knickse,ali ne zbog danasnjeg sastava(dobro pomalo zbog Marburija i Rendolfa)vec zbog Sprivela,koji mi je omiljeni.Nazalost Knicksi, zadnje 2 sezone nisu ostvarili zapazen uspeh,ali ako mene pozovu(u igri,naravno)bice rezultata
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Starosedelac
|
Uh, Sprivel, kakav je to igrac bio, obozavao sam ga dok je igrao u Minnesoti sa KG-om i tadasnjim dream teamom T'Wolvesa
Bice nesto od Knicksa kad dodje James sledece godine ![]() @Srky93 Valjda se navija za jedan tim a ne da svake sezone menjas tim kad vidis da je tim za koji navijas los...I da, navija se za tim, a ne za igraca
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (16.8.2009) | ||
|
|
#77 |
|
Banned
|
Konačno su uradili update sajta NBA 2K10 i sad se najzad vidi šta će biti u PC verziji igre, što me je baš oduševilo i već sada nateralo da počnem da štekam kintu za original. Za one koje mrzi da sami pogledaju, evo ovde:
"NBA Today - All the real world matchups, news and stats are automatically streamed right into your game. No longer will your commentary and overlays be stale and out of date. NBA Today keeps everything fresh and up to date based upon what is really happening in the NBA. My Player Mode – Create the ultimate NBA player and guide his every career move. Start as an undrafted rookie in the Summer Circuit; work hard enough and you may get an invite to participate in an NBA team’s training camp, or you may end up in the D-League. The road to being an NBA star is a long and hard battle. Living Rosters - The 2K Insider and his team of NBA analysts continue to provide the most up-to-date team and player information, including roster and lineup moves, trades, injuries and player ratings. Now track all of the changes through the season with interactive menus and analysis. Seamless Online Experience – Forget the past, with NBA2K10 online play is fully incorporated into every mode of the game. Now you can play the AI, challenge the friend sitting next to you or play your buddy across town anytime, from anywhere in the game. Signature Play - Signature Play pulls together all of NBA 2K’s player Signature Styles and adds in all-new Signature Tendencies and facial expressions, creating NBA 2K10 teams that play and react like their real life counterparts for an unbelievably realistic NBA experience. NEW Intuitive Offensive Controls - All-new easy-to-use dribbling and post game controls allow you to pull off ankle breaking IsoMotion moves and dominate like Kobe from the perimeter to the paint. Shut Down D - Shut down teams down like never before with innovative defensive controls that allow you to shadow your opponent’s every move, deny position off-ball, and even select how you want to contest shots. Deeper Association – The Association strives for the title of best franchise mode in sports with full incorporation of the NBA Development League, the ability to control all 30 NBA teams at once, restricted free agency, real-time practice, an all-new player progression system, and a host of other enhancements." Dakle, definitivno nema razlike između verzija za PC i ostalih konzola! Joj, al ćemo da deljemo amere online!!! ![]() ![]() A evo i prevod sa Google Translate: "НБА Данас - све у стварном свету матцхупс, новости и статистике се аутоматски стреамед десно у игру. Но лонгер ће ваше коментаре и надслојеви бити устајао и застарела. НБА Данас чува све свеже и до датума на основу онога што се заиста догађа у НБА. Мој Плаыер Моде - Креирајте крајњи НБА играч и водич сваки његов потез у каријери. Крените ундрафтед као новајлија у лето Цирцуит; радимо довољно, а ви мај добити позвати на учешће у НБА тима тренинг камп, или сте мај крај горе у Д-Леагуе. Пут до као НБА звезда је дуг и тешко бој. Ливинг Ростерс - Тхе Инсидер 2К и његову екипе НБА аналитичара наставити пружати највише ажурни теам и играч информације, укључујући списак и постројавање потезима, обрта, повреда и играч рејтинг. Сада пратити све промене кроз сезону са интерактивним менијима и анализа. Бешавне онлине искуство - Заборавите прошлост, са НБА2К10 онлине играње је у потпуности укључени у сваком начину игре. Сада можете играти АИ, изазов је пријатељ седи поред вас или ваш пријатељ играти преко места у било које, из било у игри. Сигнатура Плаы - Плаы Сигнатура пуллс заједно све НБА 2К'с плаыер Сигнатура Стилови и додаје у свим Сигнатура-нове тенденције и изразе лица, производ НБА 2К10 тимова који играју и реагују као њихове колеге у стварном животу за невероватно реалистичних НБА искуство. НОВО интуитивно нападачки Цонтролс - Алл-неу лак за коришћење и вођење пост игри контроле омогућавају вам да скинете глежањ разбијање ИсоМотион покрете и да доминирају као Кобе из периметру на боје. Искључује Д - Искључите тимова као никада пре са иновативним одбрамбени контроле које вам омогућавају да ваш противник схадоу'с сваки потез, занијечемо позицију офф-лопту, па чак и изабрати како желите цонтест метак. Дубље Удружење - Удружење настоји за титулу најбоље францхисе моду у спортовима са пуном укључивању у НБА Девелопмент Леагуе, могућност контроле свих 30 НБА екипе одједном, ограничено бесплатно агенција, реал-тиме пракси, све-нови играч прогресија система, те низ других побољшања." XE XE XE XE Poslednja ispravka: NastyB (14.8.2009 u 21:55) |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (14.8.2009) | ||
|
|
#78 | ||
|
Član
|
[QUOTE=Srky93;837732]
Citat:
![]() Citat:
|
||
|
|
|
|
|
#80 |
|
Član
|
Hahaha, pa on je bio kao ružno pače (najveća zvezda NBA-a) sve dok mu se nisu pridružili Rodman i Pipen... Tu "čuvenu" rečenicu sigruno nisi mogao čuti iz njegovih usta nakon onih "silnih" utakmica protiv Detroita. Kada se gušio očajnički pokušavajući da probije njihovu odbranu, kidali su Bulls-e (pardon, Jordan-a). To je samo jedan, ovako iole ozbiljan, primer njegove presvete halavštine, pardon, ne znam sta mi je, mislio sam " his airness").
A onda su se njegovi horizonti naglo proširili, otkrio je sta znači reč "pass"... ![]() Pitam se samo koliko li je samo smišljao tako duboko umnu sentencu. (?!) |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| nba, nba 2k10 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme