![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#301 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zašto mučiš sebe? Nije tip igara za tebe i to je sve.
Ja nisam igrao Mortal Combat, Need For Speed, platformere, FIFU, NBA i još po nešto od osnovne/srednje škole. Loš sam u tim igrama i neću da gubim vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Veteran
Član od: 29.6.2016.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 189 puta na 162 poruka
|
![]()
Nemoj da odustaješ, igra je nešto najbolje što je izašlo u poslednjih nekoliko godina, bio sam pre nekoliko meseci u istoj situaciji kao ti, želeo sam da je igram, ali sam toliko bio loš da je to stvarno bilo sramotno i odustajao sam, čak sam i cheat-ove koristio za neke od najtežih bossova. Kada sam konačno rešio da je odigram do kraja kako valja to je bila teška muka i robija za mene, ne samo pri prvom prelasku igre, već čak i kod 2. playthrough-a (ng+). Ali kod trećeg prelaska konačno sam shvatio poentu i mehaniku i evo me danas sam negde na 20+ prelasku igre i sve bossove i mini bossove rasturam, nije lako, i dalje je sve to teško i zahteva 100% pažnju, ali igra je postala prava uživancija, pravo pravcato mačevanje, kling-klang-cang
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.268
Zahvaljeno 3.224 puta na 2.234 poruka
|
![]()
Nisam, iako sam oduvek želeo al' jednostavno u zadnje vreme godišnje odigram 2-3-4 nove igre jer nemam vremena i volje da se posvetim igrama kako treba, gaming mi se uglavnom sveo na nostalgičan replay starih naslova i poneki meč u Insurgencyju...
Zapravo jeste jer gotivim teške skill-based igre samo ću morati više da joj se posvetim. Poslednja ispravka: doctor (1.5.2020 u 2:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemoj odmah da padas u to da li je za tebe ili ne. DS igre imaju tu "manu" gde nije sve tako dobro na prvu igru. Bukvalno ne osecas da uzivas u igri od starta. Meni je tako bilo u pocetku, ja sam se i kroz Sekiro i kroz DS mucio par sati dok igra konacno nije kliknula i tada je krenulo pravo uzivanje (isto mi se desilo i za Monster Hunter World). Ne odustaj odmah, malo se namuci par sati i mislim da ce i tebi da klikne. E onda krene (manje vise
![]() Nije toliko teska koliko izgleda, ali ako bas nece, Boze moj, ima drugih igara. Moj savet je da ne odustajes jos uvek dok imas zivaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ovaj Doktor se loži da je neki elite hardcore štatijaznam, a ne može da izdrži duže od dva sata u Sekiru. Kakvo je to odustajanje na najmanji znak nevolje, ccc.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
Andross (1.5.2020), filpan (1.5.2020), Leonida (1.5.2020), Skenderevo (1.5.2020), Stenmark (1.5.2020) |
![]() |
#306 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta si ****** rekao o meni, ***** mala? Samo da znas da sam zavrsio kao najbolji u mojoj klasi u Navy seals-u, i bio sam ukljucen u brojnim tajnim napadima na Al-Kaidu, i imam preko 300 potvrdjenih smrti. Ja sam treniran za guerila stil ratovanja i ja sam najbolji snajper u celoj armiji ujedinjenih drzava. Ti meni ne znacis nista vise od jos jedne mete. Ja cu te izbrisati sa ove planete sa preciznoscu koju nikada nisi video u ovoj egzistenciji, zapamti moje ****** reci. Ti mislis da mozes da se izvuces sa *****ima koje govoris meni preko interneta? Razmisli opet, drkadzio. Dok pricamo ja kontaktiram moju tajnu mrezu spijuna kroz SAD i tvoja IP adresa se trazi sada zato se pripremi za predstojecu oluju, crve. Oluja koja ce izbrisati tu pateticnu malu stvar koju zoves zivotom. ****** si mrtav klinac. Mogu biti bilo gde bilo kad, i mogu te ubiti sa preko 700 razlicitih nacina, i to samo sa mojim golim rukama. Nije da sam vrlo istreniran u borbi prsa u prsa, vec imam ceo arsenal marinaca SAD i iskoristicu ceo njegov potencijal da izbrisem tvoje tuzno **** sa ovog kontinenta, *****ru mali. Da si samo mogao znati koju kolicinu ne svete osvete ce tvoj mali "dovitljiv" komentar obrusiti na tebe,mozda bi drzao tvoj ****** jezik iza zuba. Ali nisi mogao,i sada ces platiti cenu,prokleti idiote. Ja cu israti moj bes na tebe i ti ces se udaviti u njemu ****** si mrtav klinac.
rizikujem ban rizikujem sve |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Skenderevo (1.5.2020) |
![]() |
#307 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 381 puta na 246 poruka
|
![]()
Jesi ti onaj sto je ubio trojicu samo sa olovkom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Gubljenje sena i dragonrot ne treba da te brinu uopste na pocetku. Slobodni gini dok se ne uvjezbas, a brzo ces naviknuti, tako da ne odustaj.
Mozes komotno i na misu i tastaturi da igras. Parry je meni licno zgodniji na misu, djeluje mi kao da je travel time kraci nego na gamepadu - dok sam dark souls igrao na gamepad-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne može to u vanilla Deus Exu.
Citat: