![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#401 |
Član
|
![]()
evo jos par sifara, svaka cast ko resi
![]() Spoiler za sifra 1:
Spoiler za sifra 2:
Pomoc je uvek tu ako se zaglavite ![]() Poslednja ispravka: dusski (25.2.2011 u 21:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Banned
|
![]()
Pazi kako me mrzi da odvajam mozdane resurse, na neciju zagonetku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Veteran
Član od: 8.1.2009.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 107 puta na 87 poruka
|
![]()
Pozdrav, ja se izvinjavam ako poruka nije na dobrom mestu, al znam da sam makar pogodio sekciju.
Ja nisam iskusan avanturista (pod pojasom imam svega 15tak naslova), ali ovaj žanr puno cenim. Stoga, postvaljam jednostavno pitanje, pre svega za iskusne avanturiste: Šta mislite o korišćenju walkthough-a za prelazak avanture? Ja živim u ubeđenju da pošten avanturista ne sme ni po cenu života da gvirne u walkthough, al kad sam video neke strane forume, zaključio sam dao ih dosta ljudi koristi što me je razočaralo. Pa kako vaše mišljenje o ovom pitanju? Ako sam pogrešio temu, molim premestite gde treba i hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kratko i jasno: ako ti se igra sviđa - uzdržavaj se od gledanja u воктру/korišćenja UHS Readera i sličnih pomagala; ako ti je igra nezanimljiva - iskoristi svako sredstvo da je što pre pređeš i zaboraviš.
Ja tako radim, ali ovo (naravno) ne mora da važi za tebe (i sve druge). Sad je na dobrom mestu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.138
Zahvaljeno 4.067 puta na 2.653 poruka
|
![]()
Samo ako se toliko zaglavis da se par sati vrtis u krug.
Jedino sto je nazgodno sto vema lako mozes da se spoilujes vise nego sto oces. Inace, kao klinac, obozavao sam da citam walkthrough-e za igre koje nikad necu igrati u dragom nasem casopisu. I tad sam bio PC dete, dok je SK bio fokusiran na razne spektrume, komodore i amige. Poslednja ispravka: Shlaymara (9.11.2014 u 23:56) Razlog: spajanje postova iz one tamo teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Takodje, samo ja malo kasnije. Posto sam iz Zajecara, lokalni pirati nisu imali mnoge klasike (prvenstveno avanture), nad kojima sam samo mogao da balavim u SK-u. Ali, zato su vremena kad je stigao ADSL bila vrlo uzbudljiva
![]() Sto se walkthroughova tice, imam pravilo da kad se prvi zaglavim na neko duze vreme, odmorim dovoljno dugo da mogu potpuno da se koncentrisem i probam ponovo. Ako opet ne nadjem resenje, napravim jos jednu pauzu. Ako i treci put ne resim problem, pogledam u walkthrough. Zbog toga, skoro svaki put kad konsultujem resenje reakcija mi je: "Ovog se nikad ne bih setio!", tako da mi nikad i nije krivo sto nisam bio istrajniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Veteran
Član od: 8.1.2009.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 107 puta na 87 poruka
|
![]()
Hvala na odgovorima, nešto slično sam i očekivao. Ono što sam radim je najbliže ovome što je Caine, napisao, ako ne znam odmorim pa sutra ponovo! I tako svaki put dok ne rešim mora da uspe. Jednom mi se desilo da sam nakon više "odmaranja" pogledao u walkthough, ali sam odmah ostavio igru ( bio je to Machinarium). Poput samuraja koji spašava čast i izlvačim katanu i sepuku
![]() Takođe jednom sam pogledao u walkthough za Grimm Fandango, mada je bio to bag sa onim liftom ( ali sam svejedno ostavio igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, avanture po defaultu |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zasto su zamrle FMV avanture? | Patton | Avanturističke igre | 28 | 8.4.2016 18:41 |
Lucas Artsove avanture | caine | Stare igre | 23 | 20.5.2008 21:19 |
Stare domace tekstualne avanture za spectrum | Shkomi | Stare igre | 7 | 5.11.2007 19:19 |
Stare avanture | N_i_k_o_l_a | Avanturističke igre | 42 | 15.5.2007 16:03 |