![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3801 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Već duže vreme nismo imali igru u kojoj su vam nožni prsti oglodani do kostiju [a vi ste, naravno, čovek koji je toliko uobrazio da je Joda (ili Nosferatu?) da je počeo da liči na njega]. Hej, pa mi uopšte nismo imali takvu igru!!!
Ispravljeno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 489 puta na 315 poruka
|
![]()
Čekaj, jel' to zombi jaše zmaja jureći leteću svinju za večeru?
![]() Ne sećam se da sam ovo igrao, daj nešto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma igrao si, sigurno. Seti se, nema puno avantura u kojima možeš da pucaš iz topa - u sobi!
![]() U stvari, sem u The Curse of Monkey Island, ne sećam se da sam u nekoj avanturi uopšte pucao iz topa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Starosedelac
|
![]()
Sve mi je jasno, ali Paja Patak...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Donald je bio tu samo da bih prekrio lice koje bi ubrzalo pogađanje. Kako se to neće desiti, evo originalnog snimka ekrana:
Jeste li primetili da nova pomoć sledi kad god neko makar i prokomentariše pitanje? ![]() BTW, onom do malopre prikrivenom na licu piše iz koje je zemlje. Da, one iz koje Sneža najčeše dobija avanture. Za kraj evo (na početku pogađanja pomenutog) živopisnog lika, kao i slike za namamljivanje Pjanovića (koji je, sebi potpuno nesvojstveno ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (28.3.2009 u 11:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Starosedelac
|
![]() 1) kompjuter, overklokovan i sa ocito dobrom grafickom 2) spanska musica 3) pivo 4) dodatni kuler da ne znam bolje, rekao bih da se Zoran usunjao u Statlerovu sobu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam tablicu za ovu igru sastavio istog dana kad sam dao pitanje. Nema zime za moje nežne prstiće
![]() Evo još slika: I još španskih muva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Starosedelac
|
![]()
Izdale su te slike: da ih nisi stavljao, nikad ne bismo pogodili.
![]() Ovo je GAG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jes je.
![]() Ime: Gag: The Impotent Mystery Razvojni tim/Izdavač: Zest Studios/Auric Vision, Noviy Disk Godina: 1997. Pogled/Izvođenje: 2D, FP/P&C Tema: parodija na krimi-priče/horor (a i još ponešto) Tip grafike: FMV/realizam/slajd šou Oficijelni sajt: nema više Radnja: Ova avantura je bizarna od samog starta: igrate Garija Taskera (Gary Tusker), agenta tajne službe za sprečavanje seksualnih i verskih perverzija (?!?). Gari dobija zadatak da otkrije kakve se mutne radnje odvijaju u sablasnom zamku Markiza de la Burbona (penzionisanog pilota-lovca i pijandure, oženjenog lascivnom Lusi) i koliko to sve ima veze sa okultnom skupinom pod nazivom Mračna braća. Opis: http://www.mobygames.com/game/window...entie-mysterie UHS link: nema Walkthrough: http://www.justadventure.com/Walkthroughs/Gag.shtm Za: originalnost, otkačenost, blesavost kakvu samo Rusi mogu da proizvedu, puno neobičnih sitnih detalja koji unose živost u igru, brojne reference na klasike avanturističkog žanra, pingvini, Gagboy (seksistički "Tetris" ![]() Protiv: adolescentski humor, usiljenost (svojstvena Rusima, vidite "Midnight Nowhere"), prenagalašavanje svega i svačega, povremeni izleti daleko van granica dobrog ukusa, sitne arkadne sekvence, jedan lavirint (ko ne voli), Gagboy (za protivnike seksizma), ultrakič grafika (naročito Garijev stan) Zanimljivost: Podnaslov igre dolazi od bizarne činjenice da je Garija Taskera (dok je pohađao "Antarktičku akademiju za tajne agente") neki (otrovni!) pingvin ćapio za vršnjaka ![]() Zanimljivost: Napravljena su bar još dva nastavka ove avanture, ali samo na ruskom. Napomena: Ovo je igra koja će vas najverovatnije ili oduševiti ili razgneviti (u pojedinim trenucima izaziva i jedno i drugo). Čini se da nema sredine. Ma da ja nisam dao pitanje, znaš kad bi se vi setili odgovora... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Ketchua (28.3.2009) |
![]() |
#3811 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.184
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Gde, bre, više nalazite ove igre...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3815 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bez "narušavanja integriteta"/"potkopavanja autoriteta"/"srozavanja digniteta"/"upropaštavanja suvereniteta"/"podyebavanja identiteta":
Wallace & Gromit's Grand Adventures (2009) Slike su (svojim prepoznatljivim stilom) pomogle, ali me je Dijego odlučujuće gurnuo preko vrpce u cilj! ![]() Mahom ih izmišljamo da bi pogađanje učinili zanimljivijim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Ketchua (29.3.2009) |
![]() |
#3819 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |