![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4821 |
Banned
|
![]()
Al si ga zavukao... onako doktorski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
Starosedelac
|
![]()
nikad duzi opis i veca pljuvacina
![]() ![]() nego, ne znam za vas ali ovde se sunce povampirilo nesto pa ja odoh na kupanje do vodopada ![]() stavio bih glavnog lika i blize il' od napred al' nema potrebe posto niko i ne gleda ovo zbog omadjijanosti ovim pomodarskim playthroughovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Banned
|
![]()
Da nije slucajno Billy The Redneck's Hunt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ni ja ne znam ko je ovaj kamiondžija ni šta radi u planini.
Off topic: Jeste li znali da nošenje onih blentavih američkih kapa/kačketa snižava koeficijent inteligencije? Dobro, možda sam to izmislio, ali sasvim je sigurno da svako izgleda gluplji sa tom kapom na glavi. Pogotovu ako još i nosi odelo. I obuven je u patike ![]() Ja sam iz drugog doba, meni je oprošteno ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (18.11.2009 u 0:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
Banned
|
![]()
Pfff, tako si van trenda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 489 puta na 315 poruka
|
![]()
Ima i gorih stvari: nošenje kačketa naopačke. Razumem auto mehaničare koji okrenu kačket da im prednji deo ne smeta u radu, ali sve ostale - ne. Pjanovicu, kako ti nosiš svoj kačket? Nešto si mi sumnjiv.
![]() Dijego, ovaj baja podseća na onog kraljevića Marka iz King's Quest-a, samo što ovaj tvoj brdski kamiondžija ima bradu. Već vidim novu polemiku na vidiku, kao i naslove u novinama: ima li bradu ili je nema? Hoće li se Monkey Island raspra ponoviti? Nosi li Pjanovic kačket naopačke? Saznajte sve u sutrašnjem broju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 | |
Starosedelac
|
![]()
Geez, stvarno ste puni predrasuda - cim covek nosi kacket, prsluk i cizme odmah je Hillbilly. Anyway, evo jos nekih slika iz igre
![]() ![]() ![]() A to - da pljucne u reku s' mosta i naravno da leti na zmajevima kad mu pukne guma da ode do vulkanizera ![]() Pre nego sto procaska sa prodavacicom suvenira Citat:
Poslednja ispravka: dijego_ (18.11.2009 u 17:46) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad je previše lako
![]() Die Höhlenwelt Saga: Der Leuchtende Kristall!!!! Ah ja, ich kommmm.... ![]() The Cave World Saga: The Bright Crystal ![]() Тхе Цаве ВВорлд Сага: Тхе Бригхт Црустал Saga o Pećinskom svetu: Svetli kristal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4831 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Starosedelac
|
![]()
ja i dalje zakljucujem da je MOGUCE da se radi o nekoj igri
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Umesto što zaključuješ, uvati bubašvabu u ruke (ko sav ostali normalni svet) i trči malo
![]() Dobro, posle reklamnog bloka ![]() ![]() ![]() Da (sa tugom) zaključimo: i sledeće (vama na pomoć ponuđene) slike će biti iste ovakve. Ako ne i gore ![]() May the force be with you! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne mogu da ubacim ništa u prethodnu poruku (grrr
![]() U neko doba ću da vam dam jedan zanimljiv hint ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Taman posla tako kasno, biće još u (pozno) proleće
![]() ![]() Nemam srca da vam dam više materijala za istragu, jer saće Dijego i Forest (iz letargije i da razbiju monotoniju) da krenu da prilažu (zaostale) tablice ![]() ![]() P.S. Ovo nije obećani nagoveštaj u vidu hinta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Priznajem, kriv sam zbog "tabličarske krize" u PA, iskrsle pomalo usled prebacivanja pozornosti na entomologiju ![]() ![]() U to ime, nova slika + dugo očekivani "magični nagoveštaj" (kao "magična krpa", vadi fleke i briše sve!): ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (28.11.2009 u 1:25) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Starosedelac
|
![]()
Poznavajući Zoranove ninđucu sposobnosti za vešto maskiranje slika, rekao bih da je traženi naslov, u stvari, Do You Like Horny Bunnies:
...Račun se slaže kako god okreneš: ako iz fraze not-a-chandelier, Zokijevog hinta, oduzmemo prvih osam i poslednjih pet slova, dobijamo slovo D - prvo slovo tražene igre. Ostalo je rudimentarno - samo dopunimo sa o you like horny bunnies, i problem je rešen. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shumsko_drvece na korisnoj poruci: | ||
Ketchua (7.12.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |