![]() |
![]() |
|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
Pregled rezultata glasanja: Kog tipa treba da bude 3d challenge | |||
Modeling - radi se samo cist model |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 25,00% |
Opshti - radi se ceo rad kao odgovor na shiru temu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 75,00% |
Glasova: 24. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
Evo, da ne mrsimo mnogo.
Prvo i osnovno da vidimo koliko je ljudi zainteresovano, i koja vrsta chalengea. 1. Modeling challenge, u kome se rade samo modeli, bez textura i velikog zezanja sa svetlima, znaci da se vidi model. To je chalenge kratak, verovatno lakshi, ali ce rezultat biti manje zanimljivi radovi. 2. Opshti challenge, u kome se zada opshta tema (tipa "sneg", "krosnja", "soba", "prolazak"...) i tu se rade modeli, texture, renderi, post-prepravke na renderu, bilo sta, i onda se gleda final kako izgleda... to je mozda teze (mada moze i lagano da bude, zavisi kako se zapocne rad i kakvih je razmera) ali ce rezultat biti zanimljiviji radovi. Ono sto bi u svakom slucaju vazilo je da su svi programi za 3d dozvoljeni, zatim da svi mogu da ucestvuju, i najverovatnije da bismo isli u ciklusima od 7-14 dana + nedelja za glasanje... To bi bilo to... Glasajte, pa da vidimo. I da, neka glasaju samo oni zainteresovani da ucestvuju, da bismo ujedno i videli koliko ljudi bi ucestvovalo.. da ne pravimo challenge za 3 ucesnika ![]() Ajd uzdravlje ![]() P.S. ja sam tek od skoro moderator, pa malo nesrecno radim ovo organizovanje, no ajd, naucicu se valjda... ako ne, uvek mozete da me savatate negde kad vam pobrisem bez potrebe poruke i rasturim teme pa me malo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.602
Zahvaljeno 681 puta na 468 poruka
|
![]()
Glasao sam za opshtu...nekako mi sam model deluje kao nedovrsena prica, tako da uvek mora da bude deo neke "price" na slici...moje misljenje bar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Pošto vidim da su ljudi nesložni ovde ja ne upadam u chalange. Isuviše se komplikuju stvari. Ja započeo temu koja je trebala da traje dok traju chalange-ovi i tu da se dogovaramo oko svega kad ono locked. Vi se takmičite... ja ispadam ![]() btw bobi i goksi i ostali se uopšte ne uključuju i šta mi neznalice i neiskusni da modelujemo? Bar ja nemam pojma |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
cekaj sta ti je? ja samo stavio glasanje da se malo reda uvede... mislim ono je mnogo konfuzno bilo...
a ja samo napomenuo da i max ima neku vrstu vajanja... sto se naljuti? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
a pa samo sam hteo da kazem da i max ima vajanje? sta je tu uvredljivo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Super Bikes Riding Challenge | subzero r1 | Simulacije vožnje | 0 | 3.10.2006 9:35 |