![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
Kao mali sam gledao, i stalno se palio na jedan film. Neka grupa skejtbordera se medjusobno trka, i glavni lik se zaljubljuje u sestru od tamo nekog. Pa onda izbije neka frka... da li neko zna koji je ovo film... ja bas pokusavam da ga nadjem. Mislio sam da se zove junak skejtborda ali
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DJ_MY_SOUL na korisnoj poruci: | ||
SimceBudala (26.2.2008) |
![]() |
#2 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Ja se isto secam tog filma, ali ne mogu da se setim imena, samo se secam da je na kraju velika trka i tu se brat i glavni lik sukobe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.626 puta na 1.353 poruka
|
![]()
... i na toj trci ima neka gadna strmina gde ako padneš ima da pogineš...
ali to je u PM stari film, i ako ga se neko slučajno ne seti... teško da ćeš saznati ime tek tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.786 puta na 6.906 poruka
|
![]()
Da nije mozda Trashin`
http://www.imdb.com/title/tt0092085/ Jel` to ono kad se good guy zaljubi u sestru od nekog badass skatera... Imao sam ga snimljenog na VHS-u,jedan od mojih klinackih favorita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mythbuster
|
![]()
Ah, jedan od mojih omiljenih. Imao sam ga na VHS-u, a bio je i na nacionalnoj televiziji pre par godina. Preveden je kao "Trešeri" (ovaj na VHS-u), a ovaj na TV-u kao "Junak skejtborda" ili tako nešto, a postojao je još jedan prevod koga se ne sećam, ali imao je neke veze sa točkovima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
To je definitivno 'Junak skejtborda', ali kako je u originalu... to ces tesko saznati
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nash Knight na korisnoj poruci: | ||
Oggy (15.1.2023) |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Iris (9.12.2007 u 17:59) Razlog: nema reklamiranja! |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 26.2.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
film je malo stariji, od pre 20 godina, sf tema, u buducnosti se odigrava, nestasica je hrane, svi se hrane zelenim keksicima(nalik na petite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mr. Spatula
|
![]()
Green Soylent, cini mi se da je kod nas preveden kao Zelena Hrana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Evo upravo dolazim iz WC,ovo pisem jer se verovatno ne bih setio ovog filma(serije).Ono jedino ceka se secam su neka cudovista poput Gremlina koja izlaze iz klozetske solje i napadaju ljude.Pisuci ovo pao mi je na pamet jos jedan bolestan film,secam se scene u kojoj covek u bolnici prilazi bolesniku u susednom krevetu i staje iznad njega i iz usta mu izlazi neka "zmija "koja ulazi u bolesnika.Kakve sam ja kao dete bolestine od filmova gledao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]() Citat:
http://www.imdb.com/title/tt0093185/ |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ledilo na korisnoj poruci: | ||
tiho86 (8.3.2008) |
![]() |
#14 |
Banned
Član od: 6.3.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Gde se snimao film Bice skoro propast sveta,i ko je glumio?
![]() Poslednja ispravka: Iris (7.3.2008 u 13:21) Razlog: pise se "glumio" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 31.7.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 19 puta na 12 poruka
|
![]()
Bice skoro propast sveta (1968)
Uloge: Annie Girardot, Ivan Paluch, Mija Aleksic, Dragomir Gidra Bojanic, Eva Ras, Stole Arandjelovic, Claude Laugier..... Ako je to taj film....pola posla ti je uradjeno. Nisam saznala gde je sniman. Poslednja ispravka: Iris (7.3.2008 u 13:23) Razlog: spoiler i link |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jelenamm na korisnoj poruci: | ||
Rakin 78 (7.3.2008) |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Meni treba pomoc oko filma.
Znam da je domaci film u pitanju.Ono sto znam da se desava u filmu je: Grupa ljudi se okuplja da pomogne porodici da sagrade kucu. Jedan od glavnih likova je klinac koji zivi u toj kuci. Deo filma koji najbolje pamtim je kad Bata Zivojinovic stavlja bebu u radnicka kolica i vozi je po gradu. Legendarno.Iko zna koji film? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci: | ||
Milan Maunic (7.3.2008) |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Ljudi opet(nista novo)razbijam glavu pokusavajuci da se setim imena,ovog puta crtanog filma.Jedino cega se secam je nekakva crna koza koju glavnu junak,mislim da je u pitanju neki decak jase po nekim planinama.To je sve cega se secam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Gledao sam jedan film... Nisam ga uhvatio od pocetka... Palim tv i pocinje jedna bizarna scena... Ovako. Dete (mada je mogla biti i neka devojka) ulazi u neku sobu u kojoj stoji konj. Odjednom se zacuje neki zvuk i... na konja pada gomila staklenih ploca. Uspravno... Preseca ga na puno uspravnih delova i ploce se razdvajaju tako da dete moze da zaviri izmedju njih, vide se preseceni unutrasnji organi. Srce jos uvek kuca.
... I to je otprilike sve cega se secam. Zna li neko kako se zove taj SF film??? Poslednja ispravka: Iris (24.5.2008 u 14:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |