![]() |
![]() |
|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
Pregled rezultata glasanja: Kog tipa treba da bude 3d challenge | |||
Modeling - radi se samo cist model |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 25,00% |
Opshti - radi se ceo rad kao odgovor na shiru temu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 75,00% |
Glasova: 24. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
|
![]()
u svom izlaganju nisam nigde rekao da jeste.
Box 100x100x100 je tu samo primera radi a potpuno nevezano da kutiju sibica. A kutija sibica je KUTIJA sibica. Bash jedna obicna kutijica. Koju i covek koji jedan dan radi u nekoj 3d aplikaciji moze da napravi za 2 minuta. A sam pojam CHALLENGE - Znachi nesto sasvim drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]() Citat:
chalenge ovakav (tim pre shto je prvi) omogocuje svima da malo provezbaju sve skillove, modelovanje, texture, materijal, osvetljenje, render... sledeci challenge moze da bude tezi... ali ajde da pocnemo sa necim lakshim, a ne isprepadamo i oteramo sve potencijalne ucesnike... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Izradu kutije shibica svako moze da ocas posla da provezba u privatnosti svoga doma...... A onda to sto je provezbao primeni na izradu necega sto je zaista izazovnije... pa onda malo MOZGA da bi uspeo da odradi ono sto je zadato |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
hajde da vidimo koliko ce ljudi da sedne i napravi tu kutiju...
ne mislim da je to neshto teshko... ali da vidimo ko ce od ljudi koji su prichali o challenge-u, stvarno i da uchestvuje. Ako ne bude bilo bar 5-6 gotovih kutijica za nedelju dana - onda nema smisla prichati o challengeu... tako da cemo sad lepo videti koliko je realno ljudi spremno da se ukljuchi, jer ne mogu reci da je tema bila preteshka, pa su zato reshili da izostanu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Veteran
|
![]()
Ok to vec ima smisla.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Veteran
|
![]()
Kutija šibica je preteška bre
![]() Pošto sam ja pokrenuo ovo nesmem da izostanem nego sam kratak sa vremenom al neće mi trebati više od dva dana za tu kutijicu... Ima sve da vas isprašim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
|
![]()
Its perhaps a stupid question but... Kakav render treba da bude za kutijicu... odnosno kakvi materiali... jel to jednobojni box? Koje boje? Siva? Kakva pozadina? Siva?
Samo što sam završio model i neznam kako da ga renderujem i obojim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
moze screenshot iz viewporta, za potrebe modela... posto je ovo sad model, a bice posle osvetljenje i tako to... a mozes i neki obican setup za svetla. I da, najbolje da bude siva kutija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
e a gde kacimo slike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Veteran
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=15206 edit2: Jel to svi čekaju petak da objave radove ili niko nije ni počeo da razmišlja o kutiji...? Poslednja ispravka: DarkNemos (1.5.2007 u 19:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
information junkie
|
![]()
Ja počeo danas da pravim i nestane struja...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
information junkie
|
![]()
Ma postuj barem kao WIP. Čisto da vidimo sa čime imamo posla...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo, evo, evo... ucinicu vam i to zadovoljstvo, pa se smejte
![]() ![]() ![]() Ovo NIJE moj finalni odgovor na challenge... only test... Poslednja ispravka: uros@3D (1.5.2007 u 21:43) Razlog: Stavio sam preview posto je i DarkNemos to uradio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
|
![]()
Evo vam WIP pa crknite
![]() Možda bude i finalna verzija ako nestignem da završim... A sad nemoj niko da me je kopirao inače ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
|
![]()
Smislio sam nešto...
Ajde kad budemo postovali finalne radove da postujemo 3 slike. Svaka iz različitog ugla i svaka u različitom postu. Nego... Daj da vidimo ostale WIP-ove!!! ![]() I za ovakav chalange smo trebali da stavimo 3 dana za modeling i 2 dana za glasanje. Mnogo razvlačimo za prostu stvar. Za neki komplikovaniji naravno ostavimo više vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Super Bikes Riding Challenge | subzero r1 | Simulacije vožnje | 0 | 3.10.2006 9:35 |