![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Jel neko igra ovu igru? Dali i vama izbacuje u desktop tu i tamo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Tek sam poceo.Igra deluje mnoooogo dobro.Javicu ako mi se bude to desvalo.Imas pogresno slovo u naslovu,bez ljutnje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
Pa, delimicno si u pravu da je pogresio u naslovu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mr. Spatula
|
![]()
ajde da se na navlacimo, igra se zove Call of Cthulhu.c,k sve jedno, i nije toliko bitno.
ajde korisnice i goranrse(i drugi koji je igraju) dajte malo vise informacija.posto moj lokalni pirat kasni u svemu pa da znam sta da nabavim. pricajte kakva je igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Lovecraft je pisao sa 'C' pa i mi bi mogli
![]() Koliko ja vidim izlazi 27-og marta pa pretpostavljam da ste svi dobili od Bethesde na testiranje ![]() Nego, posto jos review-a nema, voleo bih da kazete nesto konkretno o igri: Zanr/atmosfera/grafika/zahtevnost/prica/gameplay/velicina, etc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
s obzirom da je igra poceta jos 2002, ko zna kroz kakve faze razvoja je prosla, verovatno izmedju total shit i dobre igre, ali nemam pojma kakva je dok je ne probam. Imas i sajt igre, pre sam skidao ingame i trailere, standarndni lovecraft sindrom, kao su trebali da rade i na mountain of madnes delu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() A mi simpl smrtnici da chekamo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Malo sam igrao pa nemogu puno reci.Pretpostavljam da znate da se radi o horor igri i to kakvoj horor igri.Deluje mi da ce biti mnoooogo dobra.Vi ste u ulozi detektiva i dospeli ste u ludnicu,a kako prica vam pokazuje.Neznam vise,naravno jer nisam mnogo igrao.Grafika u igri je dobra,nije bogzna sta ali je sasvim dobra.Igra se iz prvog lica.Prilicno je jeziva atmosfera(bar za pocetak).
Igra se zove Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth ali nije mi bila namera da se vodi rasprava oko toga,napisao sam to bezveze. Inace igra zaista izlazi 27. (original) a za nas obicne smrtnike iz zemlje Srbije je uveliko izasla.Neko je pitao da li da nabavi ili sta da nabavi:verujem veoma dobru igru.Inace dolazi na jednom DVD-u i Bethesda ju je izdala bez ikakve zastite.Zasto,ko to zna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Meni deluje stvarno mracno i kvalitetno, tematika u pocetku nesto kao na Dark Seed pre mnogo vremene. Ima neke veze sa alienima. Dogadja se 1915-1922, barem sam tolko video. Msilim da ono na pocetku sam pravis samoubojstvo.
Vise mi ne izbacuje u windowse, ono je bilo verovatno radi resolucije 1900x1200. Naravno treba da se kaze, da je avantura u izvodjenju stial quake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
ne bi trebalo da je takvo izvodjenje, kolko se secam oni najavljivali da ces vise da izbegavas a manje pucas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
|
![]() Citat:
Tako nekako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mr. Spatula
|
![]()
Kad smo vec ovde...
Da li je neko igrao Scratches?izasla je pocetkom marta i dobila prilicno dobre ocene.Zanr - horor P&C iz prvog lica.Nisam je nabavio ali zanimam me dal` vredi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka
|
![]()
Ne pitajte kako, izgubio sam sejvove.
na nivou "the air-fillled tunnels" neki od prvih sejvova (u zatvoru) bi mi trebao, ako neko ima nek salje na jolpazz et yahoo.com hvala unapred! Poslednja ispravka: Jolpaz Jolpaz (30.3.2006 u 13:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
uzput, na pocetku igre kad udjes u prodavnicu pokupis drveni kljuc za otvaranje vrata koja vode u podrum, dok policajac bije u vrata, kako da sidjem u podrum kad otvorim poklopac, enter, dole, pravo, sta da pretisnem, posto nesto nemam zivce da ispitujem 10-15 puta nebuloze svakog engina onako pitam ako neko zna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Koliko ja znam samo kliknes forward ("W") i on treba da propadne kroz pod direktno u podrum! (skriptovano)
a ono sto me je iznenadilo jeste da je igricu izbacila Bethesda u kratkom intervalu sa oblivionom (al' su njima pune ruke posla)!!! Sve pohvale za igricu! Tek sam stigao do onog dela kada mi oni likovi upadaju u hotelsku sobu i kada moram da im pobegnem ali ja spadam medju one koji su horror atmosferu F.E.A.R.-a dizali u nebesa ali sada kada sam poceo POCEO da igram CoC shvatam da je F.E.A.R. jedna velika NULA! Igrica je VRH! (Uzgred hocu li u skorije da dobijem revolver i da li napustam ono seoce ili sam vecno zakovan za njega)! Poslednja ispravka: Shlaymara (19.4.2007 u 19:03) Razlog: spajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Nemoj da te cudi, ne znam od kada su poceli da razvijaju oblivion ali CoC je zapocet jos krajem 2001.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
izbacuje tu i tamo ali ništa strašno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, call of cthulhu, dark corners of the earth |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dark Fall 3: Lost Souls | MarkoNI | Avanturističke igre | 19 | 24.3.2010 20:25 |
Call Of Cthulhu problem | Guardian | Akcione igre | 26 | 10.2.2007 1:05 |
Je iko igrao CoC Dark corners of Earth????? | LunaticRS | Akcione igre | 19 | 1.1.2007 22:14 |
Dark Earth | Erdeljan Boris | Akcione igre | 6 | 12.6.2006 17:58 |