![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
mislim da se lovcraft prevrce u grobu, doslo do togaserious sam = coc samo bednija verzija. Uopste ne vidim pucnjavu kao prvi, glavni osnovni element igre, da su to hteli od pocetka bi ti dali hevi boltar, pa dodji dagon da posisas flak-top municiju, a ne da prodjes cetvrtinu igre goloruk i sa uglavnom beskorisnim oruzjem, i nesto je bilo extremno malo municije za jedno cisto pucacku igru sa minimalnim elementima avanture, onda neke gluposti sa lecenjem, usivanjem, slomljenim koskama, sta li im je to trebalo umesto testere, bezglavi sto vriste, bizoni, samo trce a ti ih nanizes, ili bolje house of dead = coc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Veteran
|
![]()
igra je mozda u pocetku nelogicna ali kad se dodje do nivoa mars rafinery pocinje pravo ludilo.a posle toga u zadnjem nivou the air field tunnels igra vuce da je zavrsis i saznas sta se desilo .ja licno ne verujem koliko je dobra
![]() ![]() Poslednja ispravka: culer (15.2.2007 u 17:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 675
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
igra je zaista fantasticana ali da je nekad malo zeznuta i vise nego sto treba to mora svako priznati!
svako ko kaze a je igru presao bez vodica mislim da laze... ja sam ko i mnogi drugi krenu bez vodica i sasvim lepo mi je islo dok nisam naiso na drugi sef u igri u katakombama !e tu sam popizdeo bukvalno 6sati sam pokusavao da otvorim jehbeni sef!sifra je ocigledna cak sam skontao i one strelice da predstavljaju redosled ali jednostavno prokletinaj se nije otvarala zato sto nisam pogodio smer!!!hteo sam da izbrisem igricu...sledeci put sam poludeo u mars rafineriiji gde se likovi respanuju?!nerealno do bola!a sto se tice onih statua mislim da je to ne moguce preci! i posle vodica mi nije jasno(ja sam uspeo skontati pocetni redosled ali kasnije ...)inace ostalo sam sam presao bez pomoci vodica(da se pohvalim)osim zadnje kraljice(onom ogromnom stvoru u onom balonu) sa kojom se jos bakcem...mislim a ce i ovde pasti vodic |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Veteran
|
![]()
pa hydra ti je laka samo moras da pucas sa onim vanzemaljskim oruzjem u onaj gong i stanes u onaj mali bazen ispred hydre .tada ti dolaze fishmeni ubi ih i ubrzo ces biti jedan od njih .onda samo skoci gore kod onih statua (ima ih 4, 2 na levoj 2 na desnoj )i kao fismen udari rukom u onu slavinu iza statue .ovaj postupak ponavljaj vise puta (4 puta ako uspes da sa svakim udarcem gonga preuzmes kontrolu nad fismenom)ako ne uspes iz prve probaj vise puta .kada to uradis onda voda iz onih kanal moze da dodje do njenog balona tada samo pukni sa onim oruzjem u bazen (onaj u kom si stajao da bi preuzeo kontrolu nad fismenom) i to ti je to hydra je mrtva .onda samo uzmi onaj sit sa pedestala izpred balona i idi do onih vrata na suprotnom kraju od bazena i to je to na putu si da predjes .ako bude problema da ti padne kamenje na glavu (i meni se desavalo) skini patch koji je ovde na forumu i sve ce raditi.nadam se da ces preci pozzzzz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Starosedelac
|
![]()
ne mogu da predjem dodjavola!!!probo sam smanjiti rezoluciju ne ide...zatim sam skidao pach ali ga ne znam instalirat!jednostavno kad izadjem iz onog tunela stencuga me raspali posred celependre i gg...
pokuso sam isti fazon da vidim gde ce past ali dok ja stojim ono pravo na njonjaru... uzecu macolu i razbit komp :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Veteran
|
![]()
nema sta da se instalira samo ga pokreni i idi na
LOAD i ukljuci god mode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Veteran
|
![]()
evo skini odavde patch(ako vec nisi sa ovog sajta) i samo ga pokreni http://callofcthulhu.com/forums/inde...showtopic=4184 i stikliraj GOD mode
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
da,da sigurno ...ako te bas zanima presao sam silent hill2,3 i 4do pola pa mi se shebo komp zatim preso sam jo neke avanturew ne mogu da im se setim imena sve bez vodica...takodje sam presao broken sword2 sve bez vodica tj. dok sam bio jos klinja i nisam znao da koristim internet... ![]() sto se tice CoC ima neke zagonetke koj e su me jako nervirale i naveo sam ih to su ![]() ![]() sad me ono kamenje unistava! @culer e druze ja skinem pach i pokrenem ga kad ono ispise :''the aplication failed to initialize properly(0xc0000135).click ok to terminate the application" sta sad??? mislim da sam negde citao da se instalacija stavlja negde drugde?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() ![]() I da Silent Hill igre nisu avanture, pa ih dzabe pominjes. Jedino se Broken Sword racuna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Starosedelac
|
![]()
windowsxp
2.800intel 1gb-rama 66000gf-td |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
|
![]()
s obzirom na konfiguraciju ne bi trebalo da pravi problem ne znam zasto nece da radi patch probaj da hekseditujes bazu (bilo je o tome reci u vezi call of cthulhu Dcote u ovoj temi )ako to ne pomogne onda probaj da reinstaliras igru ili nesto slicno .poozz.javi sta je bilo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
I shto kaze Shlaymara, Silent Hill nije avantura. ![]() Nego, Shlaymara, josh 4 dana do epizode 4. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Starosedelac
|
![]()
a zasto se onda sh postovi nalaze ovde???
sto se tice igre necu da se mucim vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Starosedelac
|
![]()
skino sam hex editor XVI32 ali nemam pojma kako se koristi!
ima li ovoj nocnoj mori kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Link za patch http://www.sucklead.com/DCoTEPatch.exe Za ovaj patch treba .NET 1.1. Tema na CoC forumu u vezi patcha http://callofcthulhu.com/forums/inde...showtopic=2992 Negde sam citao da smanjivanje rezolucije povecava brzinu kretanja i reshava problem, mada to nisam probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Starosedelac
|
![]()
covece pach mi neradi!vec sam napisao...
i na tom sajtu nema resenaj za moj problem u vezi pacha vec se spominje taj hex editor... ps.nisi mi odgovorio zasto se silent hill nalazi u forumu avanture? |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Mr. Spatula
|
![]()
Mogu i ja da ti odgovorim. SH se nalazi u podforumu avanture, zato sto onaj koji je postavio temu nema pojma. A nije samo do SH, mozes tu naci svasta, i Tomb Raidera i Princ of Persia i Resident Evil... Znaci nikakva misterija, nego nepoznavanje materije od strane nekih korisnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, call of cthulhu, dark corners of the earth |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dark Fall 3: Lost Souls | MarkoNI | Avanturističke igre | 19 | 24.3.2010 20:25 |
Call Of Cthulhu problem | Guardian | Akcione igre | 26 | 10.2.2007 1:05 |
Je iko igrao CoC Dark corners of Earth????? | LunaticRS | Akcione igre | 19 | 1.1.2007 22:14 |
Dark Earth | Erdeljan Boris | Akcione igre | 6 | 12.6.2006 17:58 |