![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 97
Zahvaljeno 68 puta na 37 poruka
|
![]()
Izgleda da će izaći i treći deo, jer je sajt u prpremi...
Treći deo igre Dark Fall, video sam u igri The Lost Cown: a ghost-hunting adventure još pre godinu dana dok sam igrao: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mr. Spatula
|
![]()
Da, treci deo ce sigurno izaci ali ne zna se kad. Na wikipediji pise da izlazi 2010-11
![]() Inace autor Dark Fall serijala (i Lost Crowna) je Jonathan Boakes. Vise informacija o DF3 a i o nekim drugim stvarima mozete videti na njegovom blogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
to su skrinovi prvog dela... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mr. Spatula
|
![]()
Mozda lice, ali nisu.
Ovo su slike koje se nalaze u press releaseu a na sajtu imas jos nekoliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
ako je tako, onda nisu imali mašte da naprave nešto novo, pa su iskoristili lokacije iz prvog dela sa verovatno manjim promenama i sličnom pričom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mr. Spatula
|
![]()
Igra je danas zvanicno izasla a vec se pojavila i u nasim "radnjama" (1.1GB).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Basterd...
|
![]()
Da li je moguće da niko nema komentara? Što se mene tiče, najbolja igra u serijalu, a i šire.
![]() Nikad nisam mislio da ću zateći sebe kako hvalim skupu produkciju, ali ovde je svakako odigrala presudnu ulogu. A i 10 godina iskustva su pomogle. Složile su im se kockice, definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 5.5.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 29 puta na 15 poruka
|
![]()
Ja sam zapeo vec na stanici. Nasao sam one cilindre ali nemam pojma sta su i cemu sluze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Basterd...
|
![]()
Ti cilindri su inače osigurači.
![]() Spoiler za šta dalje?:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 5.5.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 29 puta na 15 poruka
|
![]()
Nakon kraceg igranja dacu svoje komentare. Scratches je osnova prema kojoj sudim avanture ovakvog tipa i u poredjenju sa njim Lost Souls predstavlja razocarenje.
Prvo, tranzicija pogleda sa jedne na drugu stranu, ali i samog kretanja, mogla je biti bolje odradjena. Nekako je kretanje previse sporo i prelazak sa jedne lokacije na drugu zna potrajati. Druga zamjerka tice se interfejsa koji je takodje slampavo izveden. Predmeti koje uzmes nisu opisani pa nemas pojma sta s njima uraditi. Npr. ovi osiguraci meni nikako nisu licili na osigurace, a u inventaru vec na prvoj lokaciji imam jos jedan predmet za koji nemam pojma sta predstavlja (podsjeca na nesto slicno mlinu za kafu, samo bez rucke). Najveca zamjerka tice se price. Vrlo malo detalja. Nikakvog uvoda. Ok, citanjem novinskih isjecaka i postera rasutih po stanici da se nesto naslutiti, ali nema onog uvlacenja kao kod Scratchesa ili Darknes Within, gdje te prica tjera da igru zavrsis i saznas sta se dogodilo. Jednostavno previse mlak dojam po tom pitanju. Moguce je da se ocekuje da je igrac presao ranije dijelove Darkfall-a, sto kod mene nije slucaj. Od pozitivnih stvari pohvalio bih zvuk i grafiku. Same lokacije i zvukovi na njima znaju biti prilicno "spooky" (npr. WC na pocetku). Igram dalje, mozda se dojam popravi... Spoiler za Kako podici sanduk?:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Basterd...
|
![]()
Bez uvrede, premalo si odmakao da bi mogao da sudiš o priči.
![]() Spoiler za NAJVEĆI SPOJLER IKADA!!!:
Zato sam i toliko oduševljen. ![]() ![]() Da rezimiramo, ova igra se igra zbog atmosfere. Bolju nećeš naći nigde, skoro sigurno. Ako nemaš vremena i/ili živaca da pustiš igru da te uvuče, bolje batali. Spoiler za sanduk:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ketchua na korisnoj poruci: | ||
Emx77 (20.1.2010) |
![]() |
#14 |
Novi član
Član od: 20.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ako je neko dosao do toga dela interesuje me kako da provalim brojeve za otvaranje onih vrata kod sefa stanice,sto izgledaju kao brojevi sefa???......Zahvaljujem unapred na pomoci!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Koliko je povezano sa ostalim delovima? Koliko je bitno da se predju ostali delovi pre trojke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakva je atmosfera u igri, nesto gledam gameplay na YT i ne polazi mi za rukom da se uplasim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() tako sam i ja gledao F.E.A.R. na YT , nista nije strasno dok neko drugi igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Probao sam ovo i nije mi se dopalo. Nacin upravljanja mi je jako zamoran, ono skrolovanje ekrana kliktanjem na strelice je jako loshe reshenje, bolje bi bilo da se ekran automatski skroluje kao u FPSima. Kapiram da je to namerno napravljeno tako da "rezira" jezive scene, ali mene uzasno iritira. I uopste upravljanje mi je nekako skroz ishchasheno, tri puta sam se izgubio istrazujuci pochetne lokacije koje su btw gotovo potpuno prazne. Igra nema nikakva podeshavanja opcija, sto je smeshno, cak i BigFish igre imaju podeshavanja makar za zvuk.
E sad, ja nisam igrao prethodna dva dela, verovatno je igra interesantna onome ko je pratio pricu od pocetka, mene nekako uopste nije privukla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
Igrao zadnjih par sati... Iskreno, razocarenje. Za horror avanture sam inace tezak, a za sada mi ovo vrca od stereotipa... Hm. Scratches su bas za klasu ispred, npr...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, dark fall, dark fall 3, horor, horror, jonathan boakes |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | DeCoy | Akcione igre | 196 | 22.3.2011 16:54 |
NecroVisioN: Lost Company | Uros12 | Akcione igre | 16 | 20.1.2011 12:12 |
Lost World Zeta: Destroying the Dark Force | Geomaster | Pravljenje igara | 108 | 8.4.2010 14:38 |
Dark Sector izašao za PC | Marko250 | Akcione igre | 53 | 31.3.2009 16:49 |
WH40K Dawn of War: Dark Crusade | voodoo_ | Strateške igre | 439 | 5.3.2009 12:45 |