![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
Pregled rezultata glasanja: Da li biste ucestvovali u playthrough-u? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 41,18% |
Da, ali nemam vremena za tako nesto |
44 | 43,14% |
Ne |
10 | 9,80% |
Glupe li ideje |
6 | 5,88% |
Glasova: 102. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hahaha Shlay, nasmejao si me do suza.
![]() Pošto mi se Machinarium mnogo svideo (tj. svima nama), možda bi Samorost mogao da uskoči kao sledeći? Citat:
![]() Poslednja ispravka: M.C. (2.11.2009 u 16:38) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde ja cu da predlozim Journey to the Center of the Earth i Wanted: A Wild Western Adventure jer obe mogu da ispadnu bolje u drustvu, Journey zbog slabog feedback-a u igri a Wanted zbog zalivanja sargarepa, neka bude Wanted za sad
Evo predloga za drugi playthrough 1. by zoran845 - Bad Mojo ![]() 2. by Patton - Gabriel Knight 2 ![]() 3. by Shlaymara - Runaway 2 ![]() 4. by Shlaymara - Dark Fall serijal ![]() ![]() 5. by M.C. - Samorost ![]() 6. by dijego_ - Wanted: A Wild Western Adventure ![]() a gamemaster moze da bude onaj ciji predlog pobedi ![]() Kandidati mogu ovde svoje igre da hvale i preporucuju, ali i da pljuju po tudjim igrama - ugledajte se na Zokija Za predlog broj 1 posaljite SMS na br.. ovaj... Forumska izborna komisija ce pravedno prebrojati glasove i saopstiti rezultate ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (2.11.2009 u 21:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
glasajte dok nije pocela izborna cutnja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja bih voleo da opletem novi Bad Mojo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samorost definitivno ispada iz kombinacije zbog, ahem, vremena potrebnog da se pređe. Posle neko kaže da je Machinarium kratak.
![]() Možda Runaway, ali da se krene redom sa trilogijom. Verujem da niko nije prvo gledao The Two Towers. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
|
![]()
pa u slucaju Runaway-a i nije tolko neophodno da se krene od pocetka jer nisu striktno povezani
ja sam hteo recimo da predlozim i Tales of Monkey Island cetvrtu epizodu jer je aktuelna, pristupacna po velicini i fino odmerene tezine ali tu bi bas bilo glupo da se krece od cetvrte ajde glasam za Runaway 2 mada su i GK i Bad Mojo mogli naravno a i Wanted isto tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Basterd...
|
![]()
+1 Bad Mojo... Ako se odlučimo za njega, a nekome ne bude radio (znam da bi Redux trebao da šljaka na XP, ali znate i sami šta piše na tarabi), javite da okačim upuStvo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Okači slobodno uputstvo, valjaće kome. Evo, ja se već tri godine kanim da odigram BMR (Bad Mojo Redux), delom i stoga što sam prvi put igrao originalnu verziju, ali rip sa HotU-a (izbacio рипер neke filmove/prelazne scene, a, kao što svako ko je prešao makar jednu avanturu zna, ti "filmići" vrve od hintova i objašnjenja i neophodni su za normalno igranje), tako da igru u pravom smislu te reči nikada nisam odigrao. Kakva je igra BM dovoljno govori podatak da sam i njenom osakaćenom inačicom bio oduševljen i prezadovoljan.
BMR se pojavio tri godine posle objavljivanja Wina XP, pa ne bi trebalo da ima problema pri igranju na tom OS-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Redux radi na XP bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Basterd...
|
![]()
Pa i običan radi bez problema, ali ne i bez setovanja.
![]() ![]() Elem, izbunariću uputstvo koje sam napisao za staru verziju, zlunetrebalo, a ono što obavezno treba uraditi kad neka starija igra neće na XP, je ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Mr. Spatula
|
![]()
Moj glas ide Bad Mojou i Runawayu 2.
Poslednja ispravka: Shlaymara (5.11.2009 u 18:16) Razlog: Sitna greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 583
Zahvaljeno 296 puta na 148 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
posto se i vecina koja je ucestvovala u proslom playthrough-u izjasnila, mislim da je Bad Mojo sledeci izbor, sta kazu ostali?
ako se slazemo, jel igramo original ili obradu? kad krecemo? koliko ce chaptera biti? jel se pise obicnom olovkom ili hemijskom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja jutros nabavio Redux, veceras cu da ga instaliram da vidim o cemu se tu radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]() Spoiler za nekolike opservacije glede regularnosti tekućih izbora:
Spoiler za ту би гејм мастер ор нот ту би дет из д квесчн:
Pozdrav rulji! ![]() ![]() Da nećete možda i recept za dobar i smislen život? ![]() ![]() I obilno даунлоудујте sa РапидШера! ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (5.11.2009 u 11:49) Razlog: da ne zaboravim najvažnije u životu |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (5.11.2009) |
![]() |
#56 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() hehe tako se i komisiji isprva ucinilo a onda je sprovela kontrolu regularnosti i dosla do interesantnih zakljucaka: ovde se M.C. nije eksplicitno izjasnio na koji Runaway misli, vec je i nagovestio da je za trilogiju koja doduse jos nije kompletirana ali pretpostavlja se da je smatrano da se pocne od Runaway-a keca koji nije u opticaju pa komisija nije brojala i uvazila ovaj glas ![]() Ovde imamo jedan glas za dve igre, pa smo detaljnije razmotrili ovaj interesantan slucaj. Sa obzirom da je Shlaymara i sam uvazeni clan komisije odlucili smo da cemo ipak brojati samo jedan glas pogotovu u ovako napetim izborima. Posto je jedan od glasova bio za njega samog ![]() ![]() Prema tome stvar je i vise nego jasna - Bad Mojo u uzbudljivoj trci tuce Runawaya sa 3:1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Runaway 2!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Mr. Spatula
|
![]()
Zorane, Zorane, Zorane...vidi se da nisi pazljivo citao Pravilnik Foruma Sveta Kompjutera, pogotovo deo Akt o izborima na SK forumu. U tom aktu jasno pise, clan 3, tacka 9, treca stranica, drugi paragraf, cetvrta recenica, sitna slova, citiram:
Citat:
Ali, ako se ispostavi da je sve regularno (u sta nepristrasno ne sumnjam), moram da te obavestim da nema vrdanja od vodjenja playthrougha jer, u aktu o izborima opet jasno pise, 4. aneks, clan 12., tacka 4., odmah ispod fleke od kafe, sledece: Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
|
![]()
dijego_ je toliko skroman da prilikom sabiranja glasova nije uračunao svoj.
![]() Ali da bi ipak došao do 3:3, podmuklo je naveo da je Shlay 2 puta glasao. Takođe to što je obezvredio moj glas, ide njemu na dušu. ![]() EDIT: U međuvremenu još jedan glas za Runaway. I to ni manje ni više nego Hugh Jackman. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Starosedelac
|
![]()
nisam dugo citao ove pravilnike, gle sta ima sve
Citat:
![]() i ovo Citat:
![]() |
||