![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
Pregled rezultata glasanja: Da li biste ucestvovali u playthrough-u? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 41,18% |
Da, ali nemam vremena za tako nesto |
44 | 43,14% |
Ne |
10 | 9,80% |
Glupe li ideje |
6 | 5,88% |
Glasova: 102. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo kako se Dark Seed instalira na XP-u.
Nagradno pitanje: DARKSEED, Darkseed, DarkSeed, Dark Seed. Koje je ime pravo? Poslednja ispravka: zoran845 (20.4.2010 u 17:40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
Meni je ovaj setup teze pratiti nego neki walkthrough Last Expressa
![]() Dark Seed je Dark Seed. Valjda se tako pise. Valjda. Pojma nemam. Par interesantnih clanaka ima o ovoj igri i na gamasutra, i na adventuregamers... Bice sjajnog materijala za Puttona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
EDIT: Nasao linkove ![]() Poslednja ispravka: Patton (21.4.2010 u 11:00) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I jel se igramo ili ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Count me in.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Starosedelac
|
![]()
Pattone jesi spreman za plejtru ili cemo nesto sitnije da prezalogajimo u medjuvremenu, neki Jolly Rover ili nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo sam u stisci sa vremenom. Oko 10. avgusta idem na odmor, a pre toga moram da zavrsim jedan jako vazan projekat, ne verujem da cu biti od neke velike koristi. Mozda da opicite nesto u medjuvremenu dok se ja ne vratim sa odmora oko 1.9.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
Član od: 3.11.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ucestvovao bi itekako bi ucestvovao.Narocito sto sam presao dosta point&click avantura i one su mi specijalnost
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Onda se vidimo posle prvog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Starosedelac
|
![]()
ocemo da igramo nesto dok Patton hvata meduze u plicaku
![]() Jel raspolozen za Touche neko?... dajte predloge ako ima zainteresovanih Poslednja ispravka: dijego_ (7.8.2010 u 22:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
O, tugo jesenja...
![]() No way, Pedro. Čekamo remake ![]() Mislim da znam pravu osobu da se lati vođenja sledećeg trčkaranja (samo još da bude konkretan): Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Starosedelac
|
![]()
to je Toonstruck, ne Touche
![]() ali dobro, posto vidim da nisi nista bolji od "onog" majstora za novotarije onda moze i Whispered World |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Član
|
![]()
Mislim da je potencijalno najpotentniji, najinteresantniji, naj naj playthrough za forumase trenutno - Toonstruck. Da razdrmaju rasklimatane stare kosti, isukaju prasnjave sablje i dzeferdare, razbiju led oko srca...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Iskreno i (za promenu) ozbiljno rečeno: nije dobra ideja da se protrčavaju naj-najnovije avanture: kažu da mnoge od njih zahtevaju opak hardver (neki šejderi, blaperi, fliperi, jbmlga se tu pominju, bato, što nikad ranije za igranje avantura nije trebalo: ranije se Gajbrašu ni bradurina nije primećivala a sad oće deca i mitisere i bubuljice da mu vide), a nemaju ga svi, žale se ljudi. I ko bi tu bio gazda od protrčavanja (sem Šlajmare)?
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Starosedelac
|
![]()
pa mozda i nema potrebe Toonstruck ako cemo "uskoro" dobiti celu igru, plus ono sto je ostalo za Toonstruck 2, jer je ovaj rekao
"I would like to re-release an updated version of Toonstruck to include the 2nd half of the game" pa mu to dodje kao director's cut a ne klasicni nastavak, sto nije lose uopste - nek se samo i originalna igra napravi kompatibilnom za nove racunare i to je vec velika korist jer ce da se procuje o igri koja to zasluzuje mada sam ja Toonstruck pokrenuo preko Dosboxa bez ikakvih problema, kao i svaku drugu a cak su i one kriticne arkadne zagonetke radile bez ikakvih dodatnih podesavanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Član
|
![]()
Uh, pominjanje neuspjelog mi playthrougha ozivljava vjecne i jedva stishane traume...
![]() ...znaci, neki balans izmedju indie-hard-core i new-age? Jako tesko naci. Znaci, nesto vezano za prvu polovinu prosle decenije. Mada mi eto i Traitors Gate jutros nesto primamljivo zvuci. Ili cak i 1893: A World's Fair Mystery (mada opet pretjerano hard-core...) Ili da napokon probamo da se bakcemo sa DS emulatorima (je li izvodljivo igranje Prof. Laytona tako?) Opet, mislim da nam kvalitet treba biti glavna vodilja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Alal ti, ja od DOSBox-a bežim ko đavo od krsta
![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Znači da neko (prosvećeni diktator!) tresne šakom od sto i kaže "OVO se igra!", pa ko voli nek izvoli. Svi ostali pristupi ("Da li hoćete ovo?" "Hoćete li možda ono?" "Iz koje biste godine hteli, koji podžanr, koliko da bude šarena, ... a da vam malo počeškam mošnice?" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Član
|
![]()
Shlaymara, Ketchua... ocekujemo lupanje shakom o stoL!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
information junkie
|
![]()
Samo da se osvrnem na moju poruku koju je Zoran linkovao, imam ja dovoljno jak kompjuter da potera i mnogo zahtevnije igre, ali je opet DW2 skroz usporen i mučan za igranje. Više mi se sviđao node based način igranja u prvom delu.
Nego, treba li da popunim neku pristupnicu, prijavu, platim članarinu ili nešto četvrto pa da mogu da igram i ja sa vama ovde? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ali su i dalje bili korisni i jako dobri - u krajnjem slucaju, neko ce iz Plejtrua Bad Mojoa saznati vise o igri nego iz bilo kog opisa na netu i uz savete koji su prilozeni imati znacajno komfornije igranje, a samo ako procita uvod za BASS krenuce mu bale da je skine odmah unatoc sta ce neki reci mislim da imaju potencijala ali je problem i u forumskom sistemu jer zahteva da igraci budu dosta aktivni i da non stop piskaraju sta rade u igri ili recimo da se nadmecu ali i pomazu jedni drugima tokom igranja a ne samo da igraju svoju igru - vidis da su sve popularniji ovi Runthrough-ovi, Let's Playovi, Let's Voayer-ovi i ostali gde neko samo gleda kako je neko drugi igrao - a zamisli sad isto to samo da se igra u drustvu gde ce svako dati svoj udeo, predlog za resenje zagonetke i slicno, ili se jednostavno trkati ko ce pre da zavrsi zato bi u nekoj takvoj formi najbolje bilo izabrati igru koju niko od ucesnika jos nije igrao, ali je to teze izvodljivo jer izmedju ostalog taj neko mozda prvo hoce naravno sam samcijat da predje igru bez icije pomoci Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (8.8.2010 u 12:52) Razlog: jos slikovitije |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, playthrough |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|