![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
Pregled rezultata glasanja: Da li biste ucestvovali u playthrough-u? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 41,18% |
Da, ali nemam vremena za tako nesto |
44 | 43,14% |
Ne |
10 | 9,80% |
Glupe li ideje |
6 | 5,88% |
Glasova: 102. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
Nista nego da makar nas trojica napravimo pledge da, sta god neko htio da izgura kao playthrough, mi cemo igrati do kraja, pa bilo to nesto 5 puta predjeno do sad kao Grim Fandango... Ili Syberia cak
![]() Danas-sjutra cu probati Toonstruck da skinem i emuliram na mom novom racunaru, pomocu DosBox i D-Fend Reloaded... Ako ne bude trebalo nista vise, mozda to da probamo...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Deo inventara foruma
|
![]() Spoiler za okraćivanje kobasice od poruke:
Poslednja ispravka: zoran845 (8.8.2010 u 13:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Starosedelac
|
![]()
fali nam jos jedan
![]() Toonstruck sam bas nedavno ponovo presao, neposredno pre ove halabuke ali ako vecina izglasa - sk playthrough vece je oduvek bila pravedna i ustavotvorna institucija Citat:
kao i Citat:
a ako necete da sledeca Playthrough tema bude Prvi put sa Kate Walker na jutrenje glasacete za nesto drugo Poslednja ispravka: dijego_ (8.8.2010 u 13:47) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Recimo neka ovakva drugarica: Spoiler za the ideal game mistress:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Član
|
![]()
U medjuvremenu, ako nijeste skorije igrali, ako vam se cini ok ideja... Od veceras igram Discworld Noir, ako ne bude problema sa instalacijom, ako odusevljenje bude onakvo kakvo je bilo prije 7-8 godina... Eto nominacije za playthrough, tamo krajem naredne nedjelje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Starosedelac
|
![]()
do tad ce Gajbrasu brada da poraste a Zoki ce dati novu sliku u PA
![]() odlicno, njega i GK 3 se sve kanim da odigram a do tad mozemo i The Whispered World da predjemo, pa ako ima zainteresovanih i onih koji jos nisu presli igru evo sa njim mozemo odmah da pocnemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Član
|
![]()
Definitivno za The Whispered World odmah, predjoh do pola u maju, i onda mi je igra zabugovala, jedan item se nije pojavljivao... Pa poludjeh, i batalih. Sada moze reinstall!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() kako sam zamisljao onda da budem GM? pa zato sto bismo mogli podeliti lako na 4 etape jer je igra zgodno za ovu priliku izdeljena na 4 priblizno jednaka poglavlja, koja bismo mogli da igramo po 2-3 dana druga opcija je Touche sta kaze volja naroda (getawayblues)? Poslednja ispravka: dijego_ (8.8.2010 u 19:52) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Član
|
![]() Citat:
Shlay, Patton, Ketchua... Cini mi se tu su svi ovih dana, ne vjerujem da je iko na odmorima, tu bojazan nemamo... I jos par mladjih ljudi, i eto entuzijazma! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Basterd...
|
![]()
Ja je još nisam obrisao, iako je pređoh pre nego što je izašla.
![]() ![]() ![]() Već nas je 3. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Član
|
![]()
Posle 10 razlicitih patcheva, reinstalacija, kombinovanja sa compatibility, chudima... mogu da kazem da je Discworld Noir potpuno neigriv na XP-u
![]() Opet, za sledeci walkthrough sam raspolozen da poguram prvi Broken Sword, to bi mi bio bas merak, ili Day Of The Tentacle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Kako ja nešto odigram, vi ga tako predložite za playthrough.
![]() ![]() BTW, meni Noir radi bez problema na XP-u. Probaj da ga reinstaliraš. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Ako znaš DotT u prste, onda mora da si svestan da je to igra koja je tako strukturisana da ju je nemoguće podeliti na delove za плејтру. Jedino da se cela odigra odjednom što uopšte nije praktično (za playthrough a i onako). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Poslednja ispravka: zoran845 (13.8.2010 u 21:10) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Starosedelac
|
![]()
Pa mozda i ne mora da bude da su deonice default jednog playthrougha. Ako pogledamo nase plejtrue, vidi se da se vise raspravlja u toku samog igranja nekog od delova, tj. neke etape a NE na kraju, odnosno posle nje - sto bi bila sustina zamisli deljenja na deonice gde bi igraci trebalo siti da se ispricaju nakon zavrsenog dela.
Prema tome, samo treba da se zamisli da je Day of the Tentacle jedna velika deonica poput bilo koje deonice Bad Mojoa ili BASS-a i to ce da mu dodje na slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U slučaju da se cela igra prelazi u jednom cugu, to bi bio samo ogroman "Spojler Fest" za one koji nisu tu avanturu ranije igrali i ne mnogo više od toga. Kad se igra izdeli na parčiće (bar 3-4 njih) i kada se igrači pridržavaju rasporeda/termina određenih za prelaženje pojedinih etapa, kao što je do sada na ovom forumu činjeno, manja je mogućnost da neko drugima pokvari uživanje u igri, iako je tako nešto (nekad u manjoj, nekad u većoj meri) gotovo neminovno (uvek se nađe neko ko trči malo ispred ostalih), a zbog čega sam (između ostalog) poprilično protiv "čoporativnih protrčavanja".
Ako se igra odjednom i može (kad god hoćeš) da se priča o celom toku igre onda nekako (bar meni se čini) to nije mnogo različito od pisanja o konkretnoj igri u njenoj temi, a tada se postavlja pitanje svrhe celog poduhvata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Starosedelac
|
![]()
Pa jedina svrha bi bila sto razmenjujes iskustva o igri ili se ispomazes sa nekim ko je igra u isto vreme, ili bar priblizno kada i ti - znachi ako upravo igram Toonstruck, ja mogu na temi o igri da iznesem neke svoje utiske ali neko ko ju je igrao pre 10 godina mozda nece deliti isto ushicenje niti ce moci da mi pomogne
Jednostavnije receno - playthrough, pa makar bio i Day of the Tentacla koji nije zgodan za tako nesto - tera vise ljudi da igraju istu igru u isto vreme i da pricaju o njoj Poslednja ispravka: dijego_ (13.8.2010 u 21:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Fora sa DoTT je što će jedan čovek prvo da krene da pravi bateriju sa Hogijem, drugi da traži struju sa Lavrn, a treći dijamant sa Bernardom. I o čemu će onda ta trojica da pričaju?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, playthrough |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|