![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Veteran
|
![]()
I evo je ta chuvena scena
![]() Nije za ljude sa slabim srcem i stomakom... P.S. ah da ![]() ![]() Poslednja ispravka: iMa_NeKo_PljUgU (13.9.2007 u 12:44) |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku iMa_NeKo_PljUgU na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#42 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
Jel zna neko kako se zove film, radnja ide nekako ovako "tri decka dobijaju preko radija karte za koncert grupe KISS... krecu i usput im se desava sve i svasta"? Odavno sam ovo gledo, super film al nikako da se setim imena.
Poslednja ispravka: Ocelot (11.10.2007 u 20:13) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Tihi na korisnoj poruci: | ||
Beagle (25.10.2007) |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da nije "Detroit Rock City"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Acthung,acthung
![]() Treba mi ime jednog odlicnog filma kojeg sam gledao davno i kome ne mogu da se setim imena Radnja se desava u Indiji u 19. veku-jedan engleski vojnik se ubacuje u grupu tzv tagija koji su poklonici boginje Kali i koji pored toga sto pljackaju i rade svakakva cudesa pripremaju i zaveru protiv britanskih vlasti Glavni junak se na kraju do guse uplice u to i radi pride mnoge lose stvari samo da bi cover bio sto bolji Film je sjajan i koliko se secam-engleski je Molim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.786 puta na 6.906 poruka
|
![]()
Da nije The Deceivers?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Covenant (25.10.2007) |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
To je
![]() Ladno nisam znao da je to Pierce Brosnan-doduse film je iz '88 godine Aposlutna preporuka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 24 poruka
|
![]()
Pazi sada moje pitanje
![]() Radi se o jednom coveku koji je programer i totalno neprilagodjen ostatku sveta, a jedini nacin na koji se izrazava osim tastature je u stihovima. Zivi u hotelskoj sobi, jedini "prijatelj" mu je domar i konstantno ima erotska mastanja+progona ga secanja iz detinstva kada mu je otac udavio majku u reci, dok je ova bila sa svojim ljubavnicima. Mislim da je upravo zavrsio projekat svog zivota (vestacka inteligencija cini mi se), ali svejedno, nikako ne moze da se oslobodi nasledja proslosti. Upoznaje neku striptizetu koju zlostavlja muz, zaljubljuje se u nju, oslobadja je od njega, sledi dobar deo sex-a, alkohola, droge i nekonvencionalnog svadjanja izmedju njih dvoje...Sve to da bi film kulminirao kada njih dvoje odluce da se simbolicno (i tendenciozno) utope u moru tako sto u isto udju (a sve drzeci se za ruke) i nastave da hodaju sve dok im glava vise ne viri iznad nivoa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Novi član
Član od: 17.10.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 47 puta na 5 poruka
|
![]()
ima jedan film kojeg bih rado ponovo odgledao,a ne znam kako se zove.
![]() film je crno-beli.nesto je u vezi kao nekog andjela koji je poslat na zemlju na neki praznik, i nesto glede njegovih krila...hm...valjda? i sam sam zaboravio... ![]() ukoliko znate molim posalite odgovor hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Mr. Spatula
|
![]()
Ako se ne varam, to je jedna epizoda stare Zone Sumraka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Hm, pa imaš Nebo iznad Berlina, i City of Angels. Prvi je original, drugi rimejk, i jedini su za koje znam da imaju anđele...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku CrowN na korisnoj poruci: | ||
-(Diablo)- (26.10.2007) |
![]() |
#52 |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Kad sam odgledao gore ponudjeni snimak sto nije za ljude sa slabim stomakom, setih se filma, neznam kako se zove al bakuta sto joj je lupta raznela glavu glumi zlu babu u tom filmu. Grupa tinejdzera "klinja", od kojih je jedan kinez i ima razne "glupavstine" (spravice kojima steti zlikovcima), sad nisam siguran ali ima tu i neko cudoviste al nakraju se ispostavi da je cudoviste samo ruzno a dobro
![]() Radnja - nesto oko zlata cudovista i zle bakute. Btw Nije ni meni jasno sta sam napisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
I mojih!
![]() Ma ne samo iz detinjstva, i danas ga rado gledam... ne znam šta mi je bolje - zaplet, blesavi klinci, još blesaviji dijalozi ili fantastičan soundtrack. Preporučujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Film je priča o dva lava koji terorišu radnike koji grade prugu negde u Africi...
Film je od pre nekih desetak godina ali ne mogu da se setim imena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Rekao bih da tražiš ovo ![]() p.s. kakvi ti se to lavovi motaju po glavi u 5:39 ujutru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iMa_NeKo_PljUgU na korisnoj poruci: | ||
ForceWare (30.10.2007) |
![]() |
#57 |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Hvala mnogo za Goonies, to je taj film. E sad... treba mi jos jedan da nadjem
![]() Radnja filma: Otac hirurg ima cerku koja obozava da svira klavir. Medjutim ona ima neke problem sa rukama pa otac onda kidnapuje decu i "copy - paste" sa njihovim shakicama. Film je stariji, od 80 do 90, taj period. Horror zanr, fala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() Citat:
![]() Otkud znam kakvi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
|
![]()
Eh sad se i ja seti jednog filma, znam da je stariji pocinje i zavrsava se kad glavni likovi pricaju u studiju (radijska emisija) kao neku pricu, radnja se odvija u zamku , znam da ima vukodlaka i svega, u fazonu ima li pilota u avionu znaci parodija.
Poslednja ispravka: Chivan (17.11.2007 u 13:03) Razlog: zanimljiva greška u kucanju :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |