![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Da li je neko presao Call of Ctkulhu Dark corners of Earth.Ja sam naisao na bag ne mogu tacno sad objasniti tacno gdje u nekom fabrickom kompleksu i to kad udjes na neka vrata mapa se ucita, a poslije toga ta vrata na koja si usao vise ne mogu da se otvore, a takodje i jedina vrata ispred tebe ne mogu da se otvore.Trazio sam neki fix za to ali na stranim forumima samo sam nasao za xbox.
Je li moguce da niko nije igrao igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.145
Zahvaljeno 4.067 puta na 2.653 poruka
|
![]()
Ja sam igrao i presao tu igru pre pola godine (super).
Nazalost, nisam naisao na takav problem, a iskreno ni ne secam se tacno lokacije o kojoj pricas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread...highlight=call http://www.sk.co.yu/forum/showthread...highlight=call http://www.sk.co.yu/forum/showthread...highlight=call http://www.sk.co.yu/forum/showthread...highlight=call http://www.sk.co.yu/forum/showthread...highlight=call |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
E bas sam sad sve fino procito sto mi je Shlaymara rekao da pogledam...i nista.
Ali sam skontao otprilike tacan opis mog problema.Znaci nalazim se u rafineriji i prevezem se onom korpom.Iskocim tamo gdje slomljena ograda popnem se uz merdevine i udjem na vrata.Slijedi loading i poslije toga su ta vrata zatvorena.Takodje imaju u tom hodniku na kraju i neki ventili koje kad okrenem ne vidim efekat.U walktrough pise unbolt the next double door.Vrata odmah tu ispred ne mogu da se otvore.Ima jos nekih cjevi i ventila prije koje ne mogu da dotaknem.To je to. Aj ako moze pomoc igra mi stoji pola godine na compu. ZNACI DA LI TA VRATA SLJEDECA POSLIJE OKRETANJA VALVEA TREBAJU DA SE JEDNOSTAVNO OTVORE, AKO DA ONDA IMAM BAG? Poslednja ispravka: LunaticRS (15.11.2006 u 22:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]()
LunaticRS, sumnjam da je u pitanju bag. Pogledaj dobro da ti nije nesto promaklo i procitaj ako treba jos jednom walkthrough. Davno sam presao igru, pa se ne secam tih detalja koje pominjes. Igra je inace fenomenalna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
@Lunatic: pogledaj dobro ta vrata, trebalo bi da imaju rezu koja se jako lose vidi, pa ti se cini da je i nema, pa kad ti pokusas da ih otvoris - ne mozes. znaci skloni rezu i otvori vrata. i ja sam se tu zaglavio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ja tu nista ne vidim...unbolt the door-skini nesto sa vrata pa ih otvori....nista ljudi ne vidim, a znam da se moraju otvoriti...mislim da bi trebalo poslije tih vrata da gas bude iskljuchen jer sam okrenuo valve...Aj pokusacu opet sad kad odem kuci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam znao da imam problema sa vidom...lol
Mr.Garrison sto reci nego "HVALA BRATE"! Pa zbog jbn reze mi igra stoji pola godine na compu...Presao sam je...Odlicna igra mada nije uopshte strashna...Vidio sam da je dosta ljudi imalo problema, ali ja sam ako se ne uzme u obzir reza tek na samom kraju zapeo i to kad sam pobjegao iz zatvora...Zagonetke sm provalio bez problema... Problem solved-moderatori slobodno zatvorite temu... Aj sad zdravo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Problem solved malo sutra.
![]() Kada sam prije mjesec i po dana zapeo, nabavio sam brdo nekih drugih stvari i nisam zavrsio CoC.Sad ocu da je zavrsim. Gledao sam walktrough, ali nisam najbolje shvatio sta treba da uradim.Dosao sam gotov do kraja.Otrovao sam onog baju u zatvoru i uzeo cekic.Otisao sam tamo gdje se nalazi zeleni kamen i otkinuo ga i tu je problem.Sta se radi sljedece.Imam i weed killer u inventoriju.Da li sada treba da odem u laboratoriju gdje se nalazi ona biljka u onom "kazanu" i tu da uradim nesto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
BTW, igra je fenomenalna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Ja pokusavao da ubijem onu u labaratoriji.Mislim da je to to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.786 puta na 6.906 poruka
|
![]()
Ljudi,pa lepo vam je rekao Shlaymara jos davnih dana...Vec ima tema o ovoj igri i to u podforumu Avanturisticke igre,sto svakako ova igra i jeste,a sigurno nije akciona igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
pucacina i to horor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.786 puta na 6.906 poruka
|
![]() Citat:
Nisam je igrao,imam na disku,ali me mrzi da je instaliram ![]() Ne znam zasto sam iz opisa u SK dobio impresiju da je igra avantura... Bas cu posle NG da je probam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mr. Spatula
|
![]()
Avantura iz prvpg lica....sa elementima FPSa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Pre bi rekao da je FPS sunjalica sa avanturistickim elementima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
hehehe...ocemo u off-topic onda ok...Igra je horor pucachina sa primesama stealtha...Ne znam b'ate sta je to avanturisticko u igri...Mislim ako je ovo avantura da ja onda definitivno nisam sa ove planete...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Ono "first person action adventure" se tesko moze prevesti u avaturu sa elementima FPSa.
Pre bi se reklo akciona avantura u FPS maniru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
haha...Moze da pise i da je 2D multiplatforma ja cu i dalje tvrditi da je horor pucachina sa primjesama sthealta i dodacu sad da ima i avanturistickog smeka...
'Ajd sad zdra'o... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li je neko igrao M.U.L.E. za C64? | Nemesis | Stare igre | 0 | 23.7.2006 1:22 |
Dark Earth | Erdeljan Boris | Akcione igre | 6 | 12.6.2006 17:58 |