![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Slazem se da su pomenuti misevi Logitech marke sam vrh, ali ja sam se prijatno iznenadio sa takodje gore pomenutim Trustom AMI 250SP, kojeg sam kupio djevojci da moze igrati Zume iz kreveta
)) Veliki plus je bio sto ima svoj cradle na kojem se puni, baterije su cini mi se 800 ili 1200 mah i ako se navece ostavi na cradle-u mozes ga handriti citav dan. Nije previse osjetljiv na opticku vidljivost sa kucistem, iako pise proiizvodjacka 2 metra udaljenosti, ja sam ga tesitirao i sa nekih 4-5 i radi super . Jedino ces morati (mozda je subjektivno) smanjiti brzinu pointera, a mogu ti iz iskustva reci dobro radi i ispod jorgana, a carsaf mu je savrsena podloga )))))najbolje od svega je cijena oko 17 evra, i garancija 2 godine (kupljen u hgspotu). Tako da ako neces da dajes previse para za misonju ovaj ti toplo preporucujem
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Veteran
|
Citat:
), ali mi se nikako ne svidja kašnjenje ovog miša. Čak i noname miševi sa kablom imaju brži odziv od njega. Za office i slično sasvim je dobar, ali za igre NIJE.
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|