Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Ostale komponente

ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.4.2006, 21:13   #21
Atila
Starosedelac

Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Atila Slanje poruke preko Skypea korisniku Atila
Određen forumom Re: Bezicni mis

Citat:
todos kaže:
Ja mislim da to jos nije doraslo optickim misevima.Ista situacija kao izmedju CRT-a i TFT-a.
Није иста ситуација као и код монитора, јер су TFT монитори превазишли CRT мониторе, цена је већ друга ствар.
Atila je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.5.2006, 15:12   #22
diab10
Član

Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Slazem se da su pomenuti misevi Logitech marke sam vrh, ali ja sam se prijatno iznenadio sa takodje gore pomenutim Trustom AMI 250SP, kojeg sam kupio djevojci da moze igrati Zume iz kreveta )) Veliki plus je bio sto ima svoj cradle na kojem se puni, baterije su cini mi se 800 ili 1200 mah i ako se navece ostavi na cradle-u mozes ga handriti citav dan. Nije previse osjetljiv na opticku vidljivost sa kucistem, iako pise proiizvodjacka 2 metra udaljenosti, ja sam ga tesitirao i sa nekih 4-5 i radi super . Jedino ces morati (mozda je subjektivno) smanjiti brzinu pointera, a mogu ti iz iskustva reci dobro radi i ispod jorgana, a carsaf mu je savrsena podloga )))))
najbolje od svega je cijena oko 17 evra, i garancija 2 godine (kupljen u hgspotu).
Tako da ako neces da dajes previse para za misonju ovaj ti toplo preporucujem
diab10 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2006, 6:08   #23
Lord
Veteran

Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 24 puta na 18 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lord

Citat:
Starke kaže:
Dosta sam gledao miseve koji mi odgovaraju i knjiga je spala na 2 slova-Logitech MX500 i Microsoft wireless intellimouse.Posto su im cene slicne interesuje me misljenje ljudi koji su imali(imaju) ove modele glodara-kakvo im je ponasanje na neki duzi period?
Uzmi Logitech. Imam Microsoftov, sasvim je ok miš (i 5god garancije je OK ), ali mi se nikako ne svidja kašnjenje ovog miša. Čak i noname miševi sa kablom imaju brži odziv od njega. Za office i slično sasvim je dobar, ali za igre NIJE.
Lord je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:15.