![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Panzer Corps je bio ubitačno težak, ali je takođe najbolji klon Panzer Generala koji sam probao.
Ne znam šta im znači: "A new story begins..." WW2 je davno završen, new story bi podrazumjevala novi rat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
new story begins u smislu da je to nova igra. Panzer Corps je manje-više reciklirani stari Panzer General sa gomilom novih mapa od kojih su većinu napravili moderi.
Panzer Corps 2 je nova igra koja se radi u novom engine-u. Obećavaju pravu 3D grafiku (malo čudno obećanje u 2017. godini ![]() E sad da li će sve biti kako oni kažu ostaje da sačekamo gameplay snimke no ja imam poverenja u Slitherine i mislim da neće biti loša igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Kakva glupost za 3D grafiku. Ja ionako ne mogu da zamislim nikog mlađeg od 30 da ovo igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi kontaju da će ići u pravcu "Order of Battle" igre ali da će pokušati da odrade sve bolje nego što je ta igra imala. E sad OOB stvarno ima neke dobre strane ali ima i loše. U principu svi za sada samo pretpostavljaju jer nemamo niakave gameplay snimke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 11.137 puta na 7.121 poruka
|
![]()
Igra izlazi 19. marta, a ovi iz Slitherina su očigledno pušili "smešne cigare" kad su zacepili cenu od skoro 60 evra
![]() Ima Kuzmin preview u novom SK-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Panzer Corps | DeCoy | Strateške igre | 60 | 27.4.2017 9:05 |
Panzer Tactics HD | DeCoy | Strateške igre | 7 | 20.11.2014 19:19 |
Achtung Panzer: Kharkov 1943 | Anceloti`85 | Strateške igre | 18 | 20.5.2013 20:49 |
Panzer General! | DeCoy | Stare igre | 38 | 19.12.2010 2:36 |
Panzer Killer | lasto | Simulacije vožnje | 1 | 8.4.2008 12:26 |