![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Da li neko zna gde mogu da skinem patch za ovu igru, jer primetih da se zvuk strasno baguje?
![]() Poslednja ispravka: Haker95 (11.3.2008 u 22:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.640
Zahvaljeno 11.135 puta na 7.119 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Patcheve mozes naci na boljim sajtovima posvecenim igrama, ili na sajtu igre. I google moze pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Sad cu proveriti datu adresu.Dogadja mi se da krene download, pa da na 50% pukne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Da li je 1.0.1.1. verzija Ground Control-a najbolja verzija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Nostalgije radi a i pored toliko novih i ''bombastih'' naslova, poceo sam po ko zna koji put opet da prelazim GC - i svaki put sam odusevljen - pogotovo sada kad uzmem u obzir da je rec o 10 godina staroj igri. Graficki i vizuelno maltene prihvatljiva i za danasnje doba, veoma atmosfericna i gameplay akciono orijentisan uz neophodno dobrog takticiziranja... A i prica je relativno zanimljiva
![]() Zanima me jel zna neko mozda gde i sa kim je moguce igrati Ground Control multiplayer online? Takodje jel postoji mogucnost da se nesto edituje i podesi pa da igra ima podrsku za widescreeen rezoluciju? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Wing na korisnoj poruci: | ||
doctor (21.1.2011) |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.347
Zahvaljeno 3.306 puta na 2.281 poruka
|
![]()
Red Wing, ako si "oran" da se oprobamo ja i ti, da odmerimo snage?
![]() Javi se na PM, a i neka se javi još neko ako želi, s obzirom na to da je igra dostupna za download za DŽ od pre 2-3 godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Eto, opet sam poceo da igram GC... Zaista i mene samog cudi i zaintrigira ponovna zelja za igranjem GC-a...
Kampanju sam sasvim ''potrosio'' i presao je uzduz i popreko za sve ovo vreme i da nije multiplayera, GC bi mi svakako bio na listi ''mrtvih igara''. Pokusaj od pre vise od godinu dana, da nadjem saigrace je bio prilicno neuspesan i sa SK foruma sam jedino sa Doctorom odigrao svega 2 bitke... Ubrzo sam odustao i pomislio da je to kraj. Do pre koji dan sam sasvim slucajno i na moje ogromno odusevljenje a i zaprepascenje, pronasao i prikljucio se grupi entuzijasta, veterana koji su se organizovali, povezali i svakog petka i subote od 23h odrzavaju bitke preko gamerangera. Sve ih je vise, sada vec i na desetine, sto je sasvim dovoljno da se popuni cela soba i igra celu noc. Ako je neko od clanova SK foruma, kojim cudom zainteresovan da igra, svakako je dobrodosao da se prikljuci. Ekipa se naziva GCVets i na svom sajtu/blogu, sumiraju utiske i postavljaju izvestaje i rekapitulaciju odigranih bitaka. Tu su i korisni linkovi, saveti i preporuke, analize jedinica, mapa i prigodnih taktika. U svakom slucaju, korisno stivo za sve pocetnike. Organizovan je cak i turnir, koji ce funkcionisati po playoff principu i vodice se bitke 1 na 1 a planiraju da dele cak i nagrade ![]() Sve u svemu, lepo je videti da ovako jedan stari ali odlicni, za mnoge i ledendarni naslov, nije mrtav i da postoji grupa ljudi koja igrajuci ga, uspesno prkosi vremenu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Wing na korisnoj poruci: | ||
doctor (7.4.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
control, ground, multiplayer, patch |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Ground Control 2 | uros@3D | Strateške igre | 16 | 31.5.2018 17:37 |
C-media mixer mi se pretvori u volume control!!? | polarnimeda | Zvuk na računaru | 3 | 4.10.2007 15:03 |
Help! Nestao mi Volume Control | DanijelP | Operativni sistemi | 6 | 10.2.2006 19:49 |
We want our Control Panel back! | voodoo_ | Grafika | 4 | 28.12.2005 15:08 |