![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Hocu li imati kvalitetniju sliku na TV-u ako ga vezem pomocu S-Videa ili je potpuno isto?
Molim za brz odgovor, posto vec sutra planiram da idem da kupim kabl, pa ne znam koji da uzmem.... Is S-Video connecting better then AV Output connecting? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.110
Zahvaljeno 4.120 puta na 1.242 poruka
|
![]()
Zavisi sta imas od opreme, vecina televizora nema "dobro resen" S-Video prikljucak cak i kad je prisutan na TV-u. "Pun" Scart je sasvim dovoljan za kvalitetnu sliku, ali opet dosta zavisi od uredjaja koje imas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Nisam pomenuo, pretpostavljam da nije ni bitno.........
Gigabyte 8600GG, a TV je Samsung, kupljen prosle godine, sa katodnom cevi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
1. Slika na TV-u nije preko celog ekrana, malo je pomerena u desno, ja to podesim obicnim podesavanjem iz nVIdia conntrol panel, ali mi opet nekeko nije na sredini slika, tako mi se menjaju problemi, ne prenese mi sliku sa monitora kako valja, ne vidi mi se ceo desktop i td. 2. Treperi mi slika gotovo sve vreme, nije mnogo strasno, ali je primetljivo, i po gornjoj ivici TV-a se javlja bela linija koja treperi, nesto kao pozadinsko probijanje(ne javlja se kad izvucem S-Video kabl iz TV).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 294 puta na 133 poruka
|
![]()
Ako su ti razlicite rezolucije na monitoru i TV izlazu (a vjerovatno jesu posto je za TV izlaz max 1024 * 768) ne mozes da vidis cijeli desktop.
U NVidia control panelu podesi da ti je TV izlaz u PAL standardu,vjerovatno ces eliminisati pojavu linija i treperenja. I ako ces da gledas filmove sa kompjutera na TV-u u NVidia control panelu podesi Full screen video -> secondary display |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
U display properties->settings nemam dva displeya(kao da mi ne vidi drugi, tj. TV) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
NVidia Control panel -> Display -> Set up multiple displays
Tu bi trebalo da imas opciju za biranje. Ako se TV ne pojavljuje pokusaj na My display is not shown in the list |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
Jedino me nervira sto slika nije preko celog ekrana na TV, nemam ni opciju DualView da bih dobio extended desktop |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Jesi li prebacio video sistem iz NTSC (default) na PAL?
Zbog toga moze da treperi slika. Extended desktop nema smisla ako monitor i TV ne stoje jedan do drugog. Predlazem da kupis RCA cable (nije skup) i da spojis graficku i TV na taj nacin (vjerovatno ces eliminisati probleme). |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto | Nenad Stevanović | O igrama uopšte | 116 | 10.3.2009 0:04 |
Program za video editovanje? | plazma | Video/TV softver | 43 | 4.8.2008 14:27 |
Winamp i VP6 Flash Video | Suad Novic | Audio softver | 0 | 26.5.2008 9:40 |
VIDEO MONTAZA-PITANJE | The Dark Gamer | Video/TV softver | 4 | 14.12.2006 16:50 |
MSI MP3Player i problem sa video zapisima! | Zvonko Skener | Aplikativni softver | 1 | 2.10.2006 20:35 |