![]() |
![]() |
|
|||||||
| Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
| Pregled rezultata glasanja: Koji sajt koristite za social networking? | |||
| YouTube |
|
53 | 46,49% |
|
|
64 | 56,14% | |
|
|
14 | 12,28% | |
| deviantART |
|
11 | 9,65% |
| MySpace |
|
10 | 8,77% |
| Flickr |
|
3 | 2,63% |
|
|
3 | 2,63% | |
| LiveJournal |
|
0 | 0% |
| Orkut |
|
0 | 0% |
| StumbleUpon |
|
3 | 2,63% |
| Neki drugi |
|
7 | 6,14% |
| Nijedan |
|
28 | 24,56% |
| Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 114. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#41 |
|
Veteran
|
Imam vecinu ovih stvari, ali samo fejs redovno koristim. Dosta vremena provedem onlajn, i ne shvatam ljude koji govore da je to smrt za druzenje, gubitak vremena itd, a citav dan provode igrajuci igre i slicno. Imam zivot, imam dobre ocene, imam ribe, nish mi ne fali, nije mi zivot unistio fejs.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Yotube nekako najvishe.Facebook slabo koristim u poslednje vreme.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
Ima vrlo malo twitter-asa...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Deo inventara foruma
|
Prvi sociajlni (
) nalog koji sam otvorio bio je na myspace i to na nagovor devojke. Taman sam se uhodao na space i sredio ga cakum pakum po svojoj zelji kad ono - svi odose na FB. To je bio onaj period pre 2 godine otprilike kad je cela Srbija preko noci zasela za FB (iako pola njih nema net kod kuce). Ja sta cu, drzao se jos jedno vreme space-a i vidim da nema vise 'leba od njega pa predjem na FB i trenutno najvise vremena provodim tamo. Ne kajem se, nasao sam dosta "izgubljenih" prijatelja i rodjaka tamo koje nisam video bas dugo, dugo vremena. Doduse brutalno silovanje Face-a od strane klinaca pocinje da mi strasno smeta al' to je prica za neku drugu temu.Pored fb i spaceta imam i YT profil (tu promovisem neke remixe sto radim u FL) a imam i deviantArt od skoro. Na njega, jelte kacim neke radove iz oblasti digital artwork-a. Ali prvenstveno za social networking koristim FB.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Deo inventara foruma
|
juĆub i devART
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| facebook, myspace, stumbleupon, twitter, youtube |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Koji linux distro ili drugi otvoreni sistem koristite? | GoranSTX | Slobodni softver | 591 | 13.10.2025 15:40 |
| Koji recnik koristite ? | bojongo | Aplikativni softver | 35 | 31.10.2017 9:34 |
| Koji video (divx) player koristite? | the 1st one | Video/TV softver | 208 | 26.6.2012 10:50 |
| Koji antivirus program koristite? | oluja | Zaštita | 394 | 29.2.2008 9:58 |