![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam Asus 8800GT.Juce sam instalirao morrowind i posto ne podrzava widescreen rezoluciju a ja imam widescreen monitor, skinuo sam neki programcic (morrowind fps optimizer) i sa njim promenio rezoluciju.Kada sam pokrenuo morrowind rezolucija je bila promenjena ali je igrica pocela strasno da zabada i pocele su da se pojavljuju neke zelene tackice i linije po celom ekranu i zvuk je poceo da zabada isto.Onda sam iskljucio i pokrenuo dragon age koji je radio normalno pre toga i on je poceo isto tako, zelene crtice i tacke po ekranu, i onda moram da restartujem kompjuter.Izbrisao sam drajver i instalirao novi i kada sam restartovao racunar i na windows 7 logou su se pojavile zelene linije i tackice.U cemu je problem, da li je to do kartice ili dowindowsa ili drajvera?
Pomagajte!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Posto uradiš reinstalaciju drajvera i/ili igre, isprobaj UniWS. Ako nema Morrowinda u listi, mogu se naći potrebni fajlovi na Widescreen Gaming forumu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
Kristijan (28.12.2010) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Skinuo sam onaj ATI tool za proveravanje graficke kartice, isao sam na opciju da proveri artefakte (ili kako se kaze vec) i opet je ceo windows "zabo"(dok je proveravao), pojavila se plava slika sa nekim tekstom (blue screen of death valjda) i restartovao se sistem.Pokusao sam da reinstaliram drajvere, nije pomoglo.Posle toga sam krenuo da reinstaliram windows i kad je zavrsio restartovao se i na ekranu su se pojavile neke zelene linije.Sada uopste nece da da podigne sistem, samo dodje do onog logoa windows 7 i tu zakoci i tako stoji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.252
Zahvaljeno 3.208 puta na 2.223 poruka
|
![]()
Izvadi karticu i očisti sve lepo od prašine, resetuj BIOS pa probaj.
Malo je verovatno ali meni izgleda kao da si "ubio" karticu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Kristijan (28.12.2010) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa grafikom u igrama | Baalzamon | Kvarovi | 18 | 15.2.2008 0:02 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |