![]() |
![]() |
|
|||||||
| Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
| Pregled rezultata glasanja: Izaberite najbolju igru 2007. godine | |||
| BioShock |
|
69 | 24,73% |
| Call of Duty 4: Modern Warfare |
|
90 | 32,26% |
| Command & Conquer 3: Tiberium Wars |
|
16 | 5,73% |
| Crysis |
|
68 | 24,37% |
| Need for Speed: ProStreet |
|
7 | 2,51% |
| Pro Evolution Soccer 2008 |
|
21 | 7,53% |
| S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
|
55 | 19,71% |
| The Witcher |
|
62 | 22,22% |
| Tomb Raider Anniversary |
|
17 | 6,09% |
| World in Conflict |
|
20 | 7,17% |
| Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 279. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#241 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.968
Zahvaljeno 4.150 puta na 2.713 poruka
|
O boze...
"The Najgori" argument protiv Witchera. ^ E bas mislim da je napredak sto vestac ne skakuce ko idijot na svaka dva koraka kao neki "heroj" iz WoWa. Totalno bi ubilo atmosferu. |
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
no729 (16.1.2008), SFRJ-Forever [CG] (16.1.2008) | ||
|
|
#242 |
|
Deo inventara foruma
|
Preimenujte temu u "Najbolji preskakači ograda za ovce 2007. godine". Taj naslov bi odlično pasovao.
|
|
|
|
|
#243 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Deo inventara foruma
|
Znaci super je atmosfera ako se igramo PacMan RPG-a, gde se cela akcija odvija u lavirintu? Pa ko voli da se u RPG-u seta po uskim predefinisanim putanjama i da su sve lokacije zakljucane dok se ne predje X questova, neka igra Witchera. Ja se ne primam vise na takve igre, posto sam odigrao Oblivion i Gothic.
|
|
|
|
|
#245 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.968
Zahvaljeno 4.150 puta na 2.713 poruka
|
Ne nego ce kao u Oblivionu da se setka po celom kraljevstvu zezjuci se sa istim "dungeonima" i portalima, dok ceo svet propada, potpuno zaboravivsi da treba da uradi nesto sa amajlijom koji mu je dao kralj na pocetku igre.
Ako mi se igra "sandbox", igracu strategiju kao Civilizaciju. Tu bar ima smisla. |
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
SFRJ-Forever [CG] (16.1.2008) | ||
|
|
#246 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
Citat:
Pomirite se sa tim da Crysis jednostavno nije dovoljno dobar da bude prvi. Da, teško je prihvatiti... ![]() @SFRJ_forever, brate ti imaš neke opasne komplekse što se tiče Crysisa, primećujem da se zahvaljuješ svakome ko ga samo pomene u dobrom svetlu...geez PS: Flame on... |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Član
Član od: 24.8.2007.
Zahvalnice: 54
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Deo inventara foruma
|
Ko prica o skakutanju...? U Witcheru i CoD-u ne mogu da odem na lokacije ispred kojih nema nikakvih realnih prepreka... ako hocu da napadnem nekoga, ne mogu da zaobidjem cilj, vec uvek moram da srljam napred, pa sta mi bog da... ovo iskljucuje bilo kakvo taktiziranje i svodi igru na najobicniji hack'n'slash sa dobrom pricom.
Ovo je cinjenica i ocigledna mana igre i svakog RPG-a! Poredjenje mog stava sa Icy Towerom je krajnje -> ![]() Grafika u Witcheru mi je za nijansu gora nego u TES4 i G3, a izasle su 2006 ! Isuvise mana da bi bila igra godine. |
|
|
|
|
#249 | |
|
Veteran
|
Citat:
Koliko vidim tebi je zao sto se tebi nisam ni jednom zahvalio, razmisli, da li je to do mene ili tebe... Svakome ko potvrdi da je COD4 bezvezna igra dacu zahvalnicu jer mi se daje, ti kukaj koliko hoces. P.S. [za sve anti Crysis kukadjije] Crysis je odlicna igra, ne perfekta, niti igra godine, ali nije ni toliko losa kako je opisujete. Kada ne mozete da igrate kako treba na high detaljima nemojte pricati da je crap, kupite nove kompove i prestanite kukati. |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku SFRJ-Forever [CG] na korisnoj poruci: | ||
SirDuck (16.1.2008), zdravkelja (17.1.2008) | ||
|
|
#250 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
Hmm, ukoliko jedna igra trazi od svojih kupaca da kupe nove racunar kako bi ju igrali sa prihvatljivim performansama, ocigledno je da je ta igra:
a)Ispred svog vremena ili b)Lose optimizovana Crysis je ocigledno najlepsa igra u ovom trenutku, ali nijedna igra ne zasluzuje da se zbog nje kupuje novi racunar.Ma kako dobra bila... |
|
|
|
|
#251 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
Citat:
![]() U pravu si, ne znam šta ću bez tvojih zahvalnica, tolko mi je stalo do njih, kao i zahvalnica uopšte. Molim te, ali molim te daj mi zahvalnicu pa da mogu da mirno nastavim svoj život... ![]() Nego, kao što si več rekao, igra je ok, ali nije igra godine tako da prekinite da pravite teorije zavere kako ljudi ne glasaju za crysis zbog ovoga ili onoga Ne glasaju jer ima se ne sviđa i to je to.PS:Evo dadoh ja tebi jednu, dobro si me nasmejao, popravi mi dan ![]() PS2: Nisam video ostatak posta od one neverovatno glupe izvale, kao što reče donator, nijedna igra nije vredna kupovanja novog kompjutera samo zbog nje, a naročito nije crysis. Ja ću jednostavnije rešiti problem kupovinom nove igre a ne novog kompa
Poslednja ispravka: SirDuck (16.1.2008 u 20:24) |
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
|
|
#252 | |
|
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
Citat:
Poslednja ispravka: AkulM (16.1.2008 u 21:27) |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku AkulM na korisnoj poruci: | ||
SirDuck (16.1.2008), zdravkelja (17.1.2008) | ||
|
|
#253 | |
|
Banned
|
Citat:
. to ti je najveca provala ikada. pazi sta pricas
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Veteran
|
Evo jos malo pa cete me svi pretuc
|
|
|
|
|
#255 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.957
Zahvaljeno 2.022 puta na 1.042 poruka
|
Mene uopste ne cudi sto Call of Duty 4 vodi...Kao prvo vecina igraca ne voli da puno razmislja vec strait-forward shootout na sve sto se mrda...Zato me ne cudi sto prvi nije Witcher...S.t.a.l.k.e.r. , cak i Bioshock...Licno mislim da COD 4 apsolutno po nicemu nije zasluzio titulu godine,ali to je samo moje misljenje zbog kojeg ce me vecina COD 4 fanboya sigurno napasti...Po meni The Witcher je igra koja zasluzuje titulu godine jer ima : pricu za nezaborav,likove,replay-vrednost,lepu grafiku,gameplay itd...
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
|
|
#256 | |
|
Banned
|
Citat:
Poslednja ispravka: Iilija64 (17.1.2008 u 16:53) |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Član
Član od: 20.11.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 27 puta na 25 poruka
|
Kao sto ste mnogi napomenuli broblem je sto se moze glasati za dva naslova. Da je u pitanju jedan glas mislim da bi stanje bilo drugacije. Neki koji su glasali mozda nisu nista ni igrali od napomenutih igara ali su sigurno culi za CoD serijal i nesumice glasali za novi. Otuda i ima toliko glasova i plus sto moze da se igra na starijim masinama. Ni priblizno nije zasluzijo titulu, mada jeste dobar. Ali dokle vise! Hocemo li kada izadje i Call of Duty 8xxx za isti nacin gameplay-a, atmosfere i ostalog je proglasiti naj... Multiplayer je odlican ali opet slican predhodnicima.
![]() Ja bi za S.T.A.L.K.E.R. glasao (jedan od mnogih prednosti) zbog Ruskog ili Ukrajinskog jezika (komentara) u igri ma ovaj engleski jezik i njihovi junaci koji spasavaju svijet su mi se smucili. Koliko samo ova igra nudi... Jesam navalijo na S.T.A.L.K.E.R .
|
|
|
|
|
#258 |
|
Član
|
ljudi i ja imam igru stalker shadow of chernobil i nisam nesto mnogo presao.stigao sam do misije Kill master stalker dali neko moze da mi pomogne da je predjem.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
U jednom postu u ovoj temi sam rekao da je lista igara glupa, sad cu da kazem zasto: Nema Portal, portal ppl!Stave budjavi crysis a ne stave portal!Ni Ep2, ni Team Fortress 2.Nista.A sad je kasno da se prepravi zato sto su svi vec i glasali.Bas sam razocaran forumom u poslednje vreme
|
|
|
|
|
#260 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.957
Zahvaljeno 2.022 puta na 1.042 poruka
|
I ja ne mogu da verujem...stavili su ovaj COD 4 i World in Coflict a nema ni Shivering isles i football manager 2008 !
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| best games, igre, igre u 2007, kompjuterske igre, najbolje igre 2007 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Najbolje igre za mobilne telefone... | Željko | Igre za mobilne telefone | 108 | 14.8.2009 22:49 |
| Koje su najbolje igre za k750i? | smeker | Igre za mobilne telefone | 37 | 2.5.2009 13:35 |
| Najbolje igre za SE k800i | Extreme Player | Igre za mobilne telefone | 5 | 18.5.2008 16:20 |
| Wii - igre 2007 | renegade_of_funk | Konzole | 96 | 24.12.2007 9:40 |
| Najbolje igre 2005. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 73 | 26.12.2006 14:50 |