![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Mozete li mi preporuciti neki plejer koji fino cita i divx, da se mogu podesavati titlovi a da mu nije potrebna zaje**ncija oko firmvera ali i da ima i tu mogucnost? do 100 eura.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Novi član
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 2
|
Ja sam kupio jedan model XORO-a u januaru 2005.godine, i on jos sljaka kako valja. Titlove cita idealno, a iz velike kolekcije diskova nisu mi radila 2 filma zbog nekog codec-a. Verovatno je sada i na tom polju situacija bolja, a sto se cene tice, tada je bio nesto preko 100e. Sada je sigurno ispod, i to ne malo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 0
|
Našao sam jedan interesantan blog koji bi možda mogao da pomogne prilikom odlučivanja vezanim za kupovinu DVD plejera. U pitanju je adresa plejer.dvd-region-codes.com. Na stranici http://dvd-region-codes.com/blog/?page_id=27 nalazi se spisak plejera koji su prilično detaljno opisani, pa preporučujem da se krene odatle.
Da ne zaboravim, blog je na srpskom jeziku i koliko sam primetio svi opisani plejeri se mogu naći na našem tržištu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
|
POWER DVD!!!!hehehhehe
Uzmi neki od modela Xwave-a,pravi odnos cene i kvaliteta,moj drugar je pazario neki njihov model za cini mi se 120E i prezadovoljan je.... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Mp3 plejer | Clayman | ŠDK - Foto i audio/video | 66 | 4.12.2006 20:47 |
| preporuka za kameru 2 | dusan sh2rinja | ŠDK - Foto i audio/video | 4 | 28.1.2006 18:09 |
| Preporuka... (maticna ploca) | mad_skillz | ŠDK - Osnovne komponente | 8 | 20.1.2006 21:38 |
| Preporuka za konfiguraciju. | Auror | Šta da kupim? | 4 | 13.12.2005 22:40 |