|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
11.11.2010, 19:03 | #1 |
Član
Član od: 7.8.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
pomoc oko zadataka iz C-a, hitno!!!
Jel moze neko da mi uradi ovih par zadataka u c-u, hitno mi je jer ih moram predati u ponedeljak!?
Zadatak 8: Napisati program na C-u koji će niz brojeva (min=0, max=15) transformisati u prividno binarni niz, tj. potrebno je svaki broj iz originalnog niza prestaviti sa četiri cifre (0 i 1). NAPOMENA: Niz pamtiti u dinamičkoj zoni memorije i pre i posle transformisanja on treba da zauzima onoliki deo memorijskog prostora koliko je potrebno za pamćenje njegovih elemenata. Zadatak 9: Napisati program na C-u koji će prividno binarni niz brojeva iz zadatka 8 vratiti u originalni oblik. NAPOMENA: Niz pamtiti u dinamičkoj zoni memorije i pre i posle transformisanja on treba da zauzima onoliki deo memorijskog prostora koliko je potrebno za pamćenje njegovih elemenata. Zadatak 10: Napisati program na C-u koji će od proizvoljnog niza pozitivnih projeva kreirati niz jednocifrenih brojeva, tako što će svaki višecifreni broj rastaviti na njegove cifre (npr. 159 -> 1, 5, 9). NAPOMENA: Niz pamtiti u dinamičkoj zoni memorije i pre i posle transformisanja on treba da zauzima onoliki deo memorijskog prostora koliko je potrebno za pamćenje njegovih elemenata. Zadatak 10: Napisati program na C-u za unos podataka u niz elemenata tipa strukture sa podacima: ime i prezime, broj indeksa, godina studija i smjer i za štampanje liste studenata grupisane po smjeru i sortirane po broju indeksa. HVALA UNAPRIJED!!!!!!!!!!!!! |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Treba mi pomoc u Excela - hitno | jazo67 | Aplikativni softver | 1 | 26.4.2010 21:29 |
Pomoc oko programa za cooler !Hitno! | TheDraganche | Grafika | 8 | 8.3.2010 22:56 |
Potrebna pomoc oko projekta iz Visual Basica 6 | Programer - A | Programiranje | 3 | 22.2.2010 22:49 |
Mala pomoc iz PHP-a 2! | mirkan03 | Programiranje | 4 | 17.2.2010 17:49 |
pomoc oko maticne, menjati ili ne, hitno!!! | Zeljko12 | Šta da kupim? | 3 | 8.2.2010 11:55 |