|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
14.8.2006, 20:30 | #1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
PixelView PV-CX881PL TV kartica ne radi
PixelView PV-CX881PL+W/FM TV kartica je radila na starom kompu pod 98-icom sa fabrickim drajverima(onima koji su isli na CDu uz nju) bez problema, perfektno, ali kada hocu da je stavim na bilo koji drugi komp pod XP-om, desava se da softver ne radi kako treba-konstantno prebacuje signal sa SVHS na Composite pa na Tuner, i stalno tako vrti...Kada zastane na tuneru na sec, lepo se vidi da ima sliku, hvata kanale, ali jednostavno ne mogu da smirim sliku, a i ovo stalno skakanje me veoma iritira.....Probao sam karticu na par kompjutera(32bit i 64bit AMD i Intel, mashinama sa raznim chipsetovima) i pod XP-om jednostavno nece da radi kako treba. Drajveri koji se dobijaju uz karticu su posebni za 98, ME i XP, ali pod XP-om jednostavno ne radi. Pokusavao sam da menjam drajvere, ali nisam jos uspeo da nadjem nek enovije ili drugacije drajvere, uglavnom se vrte ovi kao moji.....
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
Ne radi Direct 3D | b0ss | Kvarovi | 4 | 1.5.2007 6:04 |
deljena adsl veza ne radi | Eni | Internet usluge | 2 | 17.2.2006 0:40 |
Nesto ne radi a ja ne znam sta | bofi | Kvarovi | 21 | 15.2.2006 3:01 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |