Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.1.2011, 11:36   #961
Patton
Deo inventara foruma

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 157
Zahvaljeno 904 puta na 493 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Patton Slanje poruke preko MSN-a korisniku Patton Slanje poruke preko Yahooa korisniku Patton
Određen forumom Re: Vampire the Masquerade: Bloodlines

Spoiler za Pitanjce:
Krenuo sam juce da igram Downtown i dobio quest da istrazim brod na plazi u Santa Monici. Pre toga sam svratio u one apartmente i uspeo da udjem u svaki. U jednom sam nasao onog mrtvog ghoula (dal se Paul zove), u drugom sam nasao njegovu cicu polumrtvu... Krenuo sam da pricam sa njom i imao sam krajnje debilne recenice u dijalogu, tipa da joj kazem da joj je Paul mrtav... itd. Naravno onda je pandrknula i izgubio sam jedan humanity. To mi sve bilo sumljivo, pa sam zavirio u walk da pogledam samo taj quest. Video sam da u dijalogu treba da ima vise opcija i da joj nikako ne govorim da je Paul mrtav, pa zato pitam, jer sam mozda trebao da uradim jos nesto pre nego sto sam pricao sa njom?
Patton je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.1.2011, 12:53   #962
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 840
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Zavisi da li si imao aktivan taj kvest (mislim da je to beše deo glavnog) i koje su ti socijalne statistike. Ako imaš persuation imaš više opcija u razgovoru. U svakom slučaju nema ništa dodatno što treba da se uradi, a nije ti ni bitan humanity. Ja sam sa Nosferatuom završio sa 3 ili 4 humanity, od čega je jedina reperkusija bilo to da sam par puta upao u rage, ili kako oni to već zovu. A možda je jednostavno bug, ne bi bio ni prvi ni poslednji.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.1.2011, 13:23   #963
Patton
Deo inventara foruma

Zahvalnice: 157
Zahvaljeno 904 puta na 493 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Patton Slanje poruke preko MSN-a korisniku Patton Slanje poruke preko Yahooa korisniku Patton

Bio je aktivan... nabudzicu onda malo persuation-a kad budem imao XP-a, posto sam dosta stavio na hacking i lockpicking posto su mi to omiljene zezancije... i naravno na onaj obsfrnjukate (ili kako se vec pise) za nevidjivost
Patton je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.1.2011, 15:34   #964
Laskaris
Deo inventara foruma

Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 683
Zahvaljeno 1.226 puta na 950 poruka

^
Lockpicking nije neophodno previse "budziti" jer uz auspex maltene svaku bitnu bravu mozes da otvoris cak i sa ispodprosecnim poznavanjem obijanja. Ulaganje u stealth pristup i u intelektualne sposobnosti (ne hacking skill jer za njega vazi slicno kao i za lockpicking) se mnogo vise isplati jer dobijas mogucnosti ubedjivanja i plasenja (uz dobar izgled i seduction feat ide vestina zavodjenja) sto ti omogucava nenasilno resavanje lepog broja situacija.
@Maladikt: stanje "rage-a" se zove "frenzy".
Laskaris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci:
Maladikt (18.1.2011)
Stara 18.1.2011, 15:34   #965
evil_geko
Starosedelac

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 639 puta na 298 poruka

Video sam u jednom "Let's play"-u da lik na pocetku gde se biraju statovi ima opciju "Skip intro" da se stiklira, ja sam instalrio 1m edition ali nemam to, gde se moze naci taj "patch" za intro?
evil_geko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.1.2011, 18:09   #966
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

To imaju skoro svi ne oficijelni patchevi, 6.7, 6.8 i 6.9
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci:
evil_geko (20.1.2011)
Stara 17.2.2011, 14:13   #967
Pumbaa
Član

Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka

kako najbolje da razvijem Toreador-a? jel ubojitiji range build sa njim zbog celerity-a i auspex-a?
Pumbaa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2011, 14:37   #968
Laskaris
Deo inventara foruma

Citat:
Pumbaa kaže: Pregled poruke
kako najbolje da razvijem Toreador-a? jel ubojitiji range build sa njim zbog celerity-a i auspex-a?
Ja ne bih isao na razvijanje "range" weapons grane vec bih uz celerity razvijao upotrebu hladnog oruzja i brawl (valjda se tako pise). Sa Toreadorom zapravo mozes kako hoces. Zanimljiva je i kombinacija vatrenog oruzja i celerity-ja ali mi je nekako hladno oruzje uz klasicni fajt rukama prirodnije uz svu tu brzinu (ai bolje je odradjeno u igri od vatrenog oruzja)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci:
Pumbaa (18.2.2011)
Stara 17.2.2011, 20:25   #969
Pumbaa
Član

hvala na savetu, razmislicu o svemu...
Stara 17.2.2011, 20:48   #970
Maladikt
Starosedelac

Auspex ne vredi tri pare, bolje budži Celerity i Presence. Krljaš ih hladnim oružjem i da te Kain vidi.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci:
Pumbaa (18.2.2011)
Stara 18.2.2011, 13:19   #971
Laskaris
Deo inventara foruma

^
Pa i videce ga vec pri prvom prelasku na sledecu lokaciju Auspex se zaista ne isplati razvijati.
Stara 20.2.2011, 4:15   #972
Pumbaa
Član

koji je najbolji nacin da se ubije ona kineska vampirusa na kraju sto se pretvara u ono sluzavo stvorenje, mnogo me muci?

edit: ubio sam je! mnogo je dosadna...

Poslednja ispravka: Pumbaa (20.2.2011 u 6:22)
Stara 20.2.2011, 22:49   #973
Maladikt
Starosedelac

Ja sam uvek koristio flamethrower.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci:
Sheridan (1.5.2011)
Stara 21.2.2011, 17:07   #974
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

Meni je Celerity plus neki jak pistolj odlicna varijanta.

Imas vremena da nanisanis i ispalis sarzer pre nego sto neprijatelj skonta sta ga je snaslo. Ja sam sa magnumom i celerity disciplinom pobio sve bosove u igri...

U principu nema nekog uber builda, sve zavisi sta volis...
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.4.2011, 23:20   #975
Bathoryy
Član

Član od: 13.10.2010.
Zahvalnice: 306
Zahvaljeno 218 puta na 126 poruka

Ne mogu da verujem, napisala sam ogroman post opet i slučajno sam refreshovala stranu. Polako počinjem da budem histerična. -.- Sad ukratko pišem...Što sam smotana...

Dižem temu iz mrtvih, ko i obično, ali moram da dam doprinos ovoj temi.
Igra mi se toliko svidela da sam je igrala dva puta zaredom. Prvi put malkaviana, drugi put toreadora. Sledeći put kad budem igrala VTMB igraću sa nosferatu klanom, deluje mi zanimljivo. Posle malkaviana su mi svi čudni, dijalozi su legendarni! Kad krene da se svađa sa saobraćajnim znakom ili da priča sa televizorom, to je WIN! Smešno mi je i ono startovanje u klubu, ako nemaš seduction opciju. Što se tiče borbe, za mene je melee bio odličan, uzmem sekiru i cepam tako, mnogo mi je bolje leglo nego pucanje, ne znam što, inače više biram pucanje. Grafika uopšte nije tako loša ne znam što je mnogi kritikuju i traže modove. Bila sam na strani anarchs... E, što se tiče atmosfere VTMB je odličan u tome! Ona scena u hotelu, igrala sam sama u sobi, uključeni zvučnici, ugašeno svetlo, mrak, ovaj put. Istraumirala sam se, i skraćen mi je život za 10 sekundi, mada mislim da je i više. Moram priznati da je odlično odrađena scena, baš atmosferično. Dobra je i ona scena u staroj bolnici, sa onom Pishom, i tu sam poskakivala. xD Omiljeni grad mi je Holivud, ona Velvet je idiotkinja. Što se tiče likova gotivne su mi ''sestre'' Jeannete i Theresa. Nijedan kvest mi nije bio dosadan, svaki ima svoj šarm! Žao mi je što je Troika propala, imala je kvaliteta... Mislim da bi bilo lepo da bude neki rimejk VTM... Ne mogu da se setim više ničega šta bih napisala...

Poslednja ispravka: Bathoryy (1.5.2011 u 0:04)
Bathoryy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Bathoryy na korisnoj poruci:
Sheridan (1.5.2011), zvucnjak (2.5.2011)
Stara 30.4.2011, 23:37   #976
DeCoy
Intel Inside

Zahvalnice: 1.631
Zahvaljeno 11.071 puta na 7.084 poruka

BTW VtM:B je na popustu na Direct2Drive za 10$

http://www.direct2drive.com/803/prod...lines-Download
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2011, 2:12   #977
Rilex
Član

Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 45 puta na 24 poruka

Citat:
Bathoryy kaže: Pregled poruke
Ne mogu da verujem, napisala sam ogroman post opet i slučajno sam refreshovala stranu. Polako počinjem da budem histerična. -.- Sad ukratko pišem...Što sam smotana...

Dižem temu iz mrtvih, ko i obično, ali moram da dam doprinos ovoj temi.
Igra mi se toliko svidela da sam je igrala dva puta zaredom. Prvi put malkaviana, drugi put toreadora. Sledeći put kad budem igrala VTMB igraću sa nosferatu klanom, deluje mi zanimljivo. Posle malkaviana su mi svi čudni, dijalozi su legendarni! Kad krene da se svađa sa saobraćajnim znakom ili da priča sa televizorom, to je WIN! Smešno mi je i ono startovanje u klubu, ako nemaš seduction opciju. Što se tiče borbe, za mene je melee bio odličan, uzmem sekiru i cepam tako, mnogo mi je bolje leglo nego pucanje, ne znam što, inače više biram pucanje. Grafika uopšte nije tako loša ne znam što je mnogi kritikuju i traže modove. Bila sam na strani anarchs... E, što se tiče atmosfere VTMB je odličan u tome! Ona scena u hotelu, igrala sam sama u sobi, uključeni zvučnici, ugašeno svetlo, mrak, ovaj put. Istraumirala sam se, i skraćen mi je život za 10 sekundi, mada mislim da je i više. Moram priznati da je odlično odrađena scena, baš atmosferično. Dobra je i ona scena u staroj bolnici, sa onom Pishom, i tu sam poskakivala. xD Omiljeni grad mi je Holivud, ona Velvet je idiotkinja. Što se tiče likova gotivne su mi ''sestre'' Jeannete i Theresa. Nijedan kvest mi nije bio dosadan, svaki ima svoj šarm! Žao mi je što je Troika propala, imala je kvaliteta... Mislim da bi bilo lepo da bude neki rimejk VTM... Ne mogu da se setim više ničega šta bih napisala...

Hehehe, pa ja na ovaj podforum svracem samo da bih video da li se pise o ovog igri Stvarno je fenomenalna, a secam se da sam slucajno naleteo na nju jer sam trazio stare igre koje bi mogla da potera moja krntija od laptopa. Nisam ocekivao nista posebno, i prijatno sam iznenadjen. Ne znam sta bih dodao ovome sto si napisala, sa svime se slazem, bas steta sto nema nastavka igre
E da...zensko a igra VTMB, pa to je win-win situacija
Rilex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2011, 0:37   #978
Dom11
Član

Član od: 2.8.2009.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka

Ako neko hoce da radi na podmladjivanju ove igre ovde se skupljaju originalni resursi:

http://www.4shared.com/dir/G_u0bGm_/...e_Bloodli.html

Tu su vec svi materijali (10288 komada) i nekoliko modela (bice vise). Ideja je da se i modeli i teksture unaprede da izgledaju savremeno. Nove teksture bi bez problema mogle da budu bar cetri puta vece i da imaju vise dodatnih mapa (bump,specular itd).

Ako neko nesto uradi neka stavi ovde:
http://www.4shared.com/dir/5VsiHnpx/...re_Please.html

Malo po malo, mozemo da napravimo potpuno novu verziju ove igre. Vec dva mod tima rade na portovanju ove igre u modernom engine-u. Njima ce trebati bolje teksture i modeli. Poboljsane teksture mogu odmah da se koriste i u postojecoj igri.

Oni koji znaju 2D grafiku mogu ovde da odu za osnovna uputstva:
http://planet-vampire.com/forum/index.php?topic=4865.0

Uputstva za ekstrakciju 3D modela su ovde (pri dnu strane):
http://planet-vampire.com/forum/index.php?topic=5386.30

Srecno
Dom11 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2011, 0:58   #979
Long Shadow
Član

Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Eh slazem se ovo je igra koja me je drzala dugo vremena, mada su me u pocetku nervirali silni patchevi i molio sam boga da mi ne crashuje igra na sledecu lokaciju ...Igrao sam sa Malkavianom zato sto je legenda, dijalozi su mi bili EPIC WIN. Igrao sam i sa Nosferatu al sam odustao posto nisam mogao da se snadjem u kanalizaciji jer ne mozes ici ulicom kao ostali. Igru sam zavrsio mnogo puta i opet cu morati da je obrnem, Sta da kazem onaj taksista mi lici na nekog poznatog. Sta mislite ko je on?
Long Shadow je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2011, 9:25   #980
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

Spoiler za taxi driver:
Pa, spekulise se da je u pitanju Caine, the first vampire that walked the earth..

Poslednja ispravka: DeCoy (4.5.2011 u 11:21) Razlog: možda neko još nije prešao igru, mada je bar 5x pominjano u temi
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bloodlines, rpg, the masquerade, vampire, vampire the masquerade, vtm

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Elder Scrolls IV: Oblivion Aljosa Role-Play 3771 14.8.2024 23:15
Vampire Name Generator Željko Kvizovi 76 2.9.2012 15:20
Vampire the Masquerade: Redemption Patton Role-Play 9 16.4.2009 21:05

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:32.