|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
11.2.2017, 10:40 | #1 |
Član
Član od: 17.10.2011.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Kupovina mehanicke tastature
Planiram da kupim neku mehanicku tastaturu,budzet mi je do 15k(moze 1k-2k preko ako se investicija zaista isplati).
Trebala bi da ima nekakav backlight,boja manje-vise nebitna,da ima Cherry switcheve i po mogucnosti da je TKL jer mi odgovara zbog manjeg prostora na stolu. Trazio sam do sad nesto sam,najbolje sto sam nasao su bile Cooler Masterove tastature kod nas,najinterensantnija varijanta mi je bila Rapid-I sa belim osvetljenjem,sad se dvoumim izmedju vrste switcheva(ili blue ili brown)(preporuke dobrodosle) i zanima me da li je ova tastatura vredna toliko novca,jer je zaista ne bih menjao veoma dugo :P Edit:Ocigledno,iako u nekim web prodavnicama navodno imaju na stanju ovu tastaturu,citam komentare jos iz 2014-te kako ove tastature nemaju nigde,ako moze i neka preporuka i u kojoj prodavnici da trazim tastaturu? Poslednja ispravka: ilija (11.2.2017 u 10:57) Razlog: dodao teksta |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
cherry, cooler master, mechanical, tastatura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nadogradnja ili kupovina nove konfiguracije? | drPlacebo | ŠDK - Konfiguracije | 28 | 28.10.2016 21:16 |
Kupovina nove konfiguracije | Radojevicuros22 | ŠDK - Konfiguracije | 24 | 31.3.2016 20:59 |
Maxi kupovina - Android aplikacija | cubrovic | Programi za mobilne telefone | 4 | 1.2.2012 16:17 |
Isplati li se kupovina bilo koje od sledećih kartica trenutno? | holodoc | Grafika | 13 | 26.10.2010 6:36 |
Multifunkcije kod tastature ne rade. M.P. | milim | Ostale komponente | 0 | 12.6.2006 17:15 |